PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 30/5



Έξι νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες, η τελευταία δημιουργία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης», που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στις Κάννες, αποσπώντας το βραβείο ερμηνείας για τον Τζέσι Πλέμονς και η καταιγιστική φουτουριστική περιπέτεια του Τζορτζ Μίλερ «Furiosa: A Mad Max Saga», που αποτελεί την 5η συνέχεια του διάσημου φραντσάιζ. Από τις υπόλοιπες ταινίες ξεχωρίζουν το γαλλικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Ζωικό Βασίλειο» του Τομά Καϊγέ και το εγχώριο ντοκιμαντέρ «Γιάννης Σπανός: Πίσω απ’ τη Μαρκίζα» του Άρη Δόριζα.

«Ιστορίες Καλοσύνης»

Δραματική ταινία, βρετανικής παραγωγής του 2024. Τρεις ιστορίες για έναν άνθρωπο χωρίς επιλογές, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και μοιάζει να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος, και μια γυναίκα που είναι αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Πρωταγωνιστούν: Έμα Στόουν, Τζέσι Πλέμονς, Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι, Χονγκ Τσάου, Τζο Αλγουιν, Μαμούντου Ατι, Χάντερ Σέιφερ

«Furiosa: A Mad Max Saga»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόζα αρπάζεται πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Ντεμέντους. Καθώς περιπλανιούνται στην άγονη γη, καταλήγουν στην Ακρόπολη που βρίσκεται υπό την ηγεμονία του Αθάνατου Τζο.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Μίλερ
Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουορθ, Άνια Τέιλορ – Τζόι, Τομ Μπερκ, Νίκολας Χουλτ, Νέιθαν Τζόουνς

«Ζωικό Βασίλειο»

Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, γαλλικής παραγωγής του 2023. Ένα μυστηριώδες φαινόμενο χτυπά την ανθρωπότητα και ανεξήγητες μεταλλάξεις μεταμορφώνουν σταδιακά τμήματα του πληθυσμού σε υβρίδια ανθρώπου-ζώου. Ανάμεσα σε αυτά και η σύζυγος του Φρανσουά, που μαζί με τον 16χρονο γιο του, θα ξεκινήσει μία απεγνωσμένη αναζήτησή της.

Σκηνοθεσία: Τομά Καϊγέ
Πρωταγωνιστούν: Ρομέν Ντουρίς, Πολ Κίρτσερ, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Μπίλι Μπλέιν

«Η Κόρη του Μπαμπά»

Κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2023. Ένας ανύπαντρος πατέρας πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός πως η έφηβη πλέον κόρη του είναι έτοιμη να προχωρήσει και να κάνει τη δική της ζωή.

Σκηνοθεσία: Εργουάν Λε Ντουκ
Πρωταγωνιστούν: Ναουέλ Πέρεζ Μπισκαγιάρτ, Σελέστ Μπρανκέλ, Μοντ Γουάιλερ

«Τα Ταρώ του Θανάτου»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Μια ομάδα νεαρών παραβιάζει τον βασικό κανόνα των ταρό –μη χρησιμοποιείς ποτέ την τράπουλα κάποιου άλλου– και απελευθερώνει μια δολοφονική οντότητα που αρχίζει να τους καταδιώκει έναν έναν.

Σκηνοθεσία: Σπένσερ Κοέν και της Άννας Χάλμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Χάριετ Σλέιτερ, Αντεν Μπράντλεϊ, Αβάντικα, Βόλφγκανγκ Νόβογκρατζ

«Γιάννης Σπανός: Πίσω απ’ τη Μαρκίζα»

Μουσικό ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2024. Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης αφηγείται τη ζωή και την καριέρα του, τις οποίες σχολιάζουν πλήθος καλλιτεχνών και συνεργατών του.

Σκηνοθεσία: Άρης Δόριζας

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 30/5-5/6
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 17/10

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 10/10

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 3/10

Peristeri News

Leave a Comment