PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 3/8


Επτά νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η καταιγιστική περιπέτεια «Meg 2 – Η Τάφρος» με τον Τζέισον Στέιθαμ, το συναρπαστικό πολιτικό θρίλερ του Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ «Η Απόδραση του ’77», η γαλλική περιπέτεια «Νοέμβρης» με τον Ζαν Ντυζαρντέν και η τρυφερή κωμωδία του Ροσντί Ζεμ «Οι Δικοί Μου».

«Η Απόδραση του ’77»

Πολιτικό θρίλερ, ισπανικής παραγωγής του 2022. Ένας νεαρός λογιστής, ο οποίος συλλαμβάνεται το 1976 για κατάχρηση, θα ηγηθεί του αγώνα των Ισπανών ποινικών κρατουμένων για χορήγηση γενικής αμνηστίας.

Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ
Πρωταγωνιστούν: Μιγκέλ Χεράν, Χαβιέ Γκουτιέρες, Χεσούς Καρόσα

«Σημάδια του Καλοκαιριού»

Δραματική, γαλλικής παραγωγής του 2022. Τα μικρά αδέρφια Τόνι και Νοέ περνούν τις μέρες του καλοκαιριού παίζοντας ριψοκίνδυνα παιχνίδια, ώσπου ένα ατύχημα θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Δέκα χρόνια αργότερα επιστρέφουν στη μικρή πόλη και διασταυρώνονται με την Κασαντρά, τον παιδικό τους έρωτα, εξακολουθώντας να κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό.

Σκηνοθεσία: Σιμόν Ριτ
Πρωταγωνιστούν: Ρεϊμόν Μπορ, Σιμόν Μπορ, Μάιρα Βιλένα

«Νοέμβρης»

Περιπέτεια, γαλλικής παραγωγής του 2022. Στις 13/11/2015, μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων συγκλονίζουν το Παρίσι, αφήνοντας πίσω τους 130 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Τις επόμενες πέντε ημέρες, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία θα εξαπολύσει ένα πρωτοφανές ανθρωποκυνηγητό για να ταυτοποιήσει και να συλλάβει τους υπευθύνους.

Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Χιμένεζ
Πρωταγωνιστούν: Ζαν Ντυζαρντέν, Αναΐς Ντεμουστιέ, Σαντρίν Κιμπερλέν, Ζεραμί Ρενιέρ

«Meg 2 – Η Τάφρος»

Περιπέτεια, αμερικανικής και κινέζικης παραγωγής του 2023. Τα μέλη μιας ερευνητικής αποστολής στα βάθη του ωκεανού έρχονται αντιμέτωπα με την ακόρεστη οργή ενός υπερμεγέθη μεγαλόδοντα.

Σκηνοθεσία: Μπεν Γουίτλι
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Στέιθαμ, Γου Τζινγκ, Σοφία Kάι, Πέιτζ Κένεντι, Σέρχιο Περίς Μεντσέτα, Σκάιλερ Σάμιουελς, Κλιφ Κέρτις

«Τα Παιδιά των Άλλων»

Δραματική κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2022. Η Ρασέλ είναι μια χωρισμένη καθηγήτρια αγγλικών, η οποία ερωτεύεται τον Αλί, πατέρα της τετράχρονης Λεΐλά, με τη μητέρα της οποίας βρίσκεται σε διάσταση. Η Ρασέλ αναπτύσσει μαζί του μια ισορροπημένη σχέση και τα πηγαίνει πολύ καλά με τη Λεϊλά, αλλά η επιθυμία για ένα δικό της παιδί διαρκώς δυναμώνει.

Σκηνοθεσία: Ρεμπέκα Ζλοτόφσκι
Πρωταγωνιστούν: Βιρζινί Εφιρά, Ροσντί Ζεμ, Κιάρα Μαστρογιάννι, Κάλλι Φερέιρα-Γκονσάλβες

«Οι Δικοί Μου»

Δραματική κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2022. O τρυφερός, αλτρουιστής και καλόκαρδος Μουσά βλέπει το γάμο του να βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι θα τον «απελευθερώσει», ώστε να εκφράσει τα πραγματικά συναισθήματά του χωρίς να σκέφτεται πριν μιλήσει, φέρνοντάς τα πάνω-κάτω στις σχέσεις με τους γύρω του.

Σκηνοθεσία: Ροσντί Ζεμ
Πρωταγωνιστούν: Ροσντί Ζεμ, Μαϊουέν, Σαμί Μπουαζιλά

«Ο απίθανος Μορίς»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αγγλικής και γερμανικής παραγωγής του 2022. Ένας νεαρός και ένας πονηρός γάτος ξαφρίζουν τα λεφτά αφελών χωρικών, οι οποίοι νομίζουν ότι οι δύο πρώτοι διώχνουν από τα σπίτια τους τούς σκανταλιάρηδες ποντικούς, όμως και εκείνοι είναι τελικά στο κόλπο. Μέχρι που όλοι τους θα βρεθούν σε μια πόλη όπου κάτι πολύ σκοτεινό κι απειλητικό τούς περιμένει στους υπονόμους.

Σκηνοθεσία: Τόμπι Γκένκελ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 3/8-9/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment