PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 3/3


Με τέσσερις νέες ταινίες ξεκινά η πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του Μαρτίου και την άνοιξης.

Ο πολυαναμενόμενος Μπάτμαν του Ματ Ριβς με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον έχει στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω του. Μάλιστα, η νέα πολλά υποσχόμενη εκδοχή του Μπάτμαν στρέφεται στο ξεκίνημα του, με τον ήρωα να εκτελεί χρέη ντετέκτιβ στα χνάρια ενός νοσηρού κατά συρροή δολοφόνου, παρουσιάζοντας την πιο σκοτεινή και γειωμένη εκδοχή του μύθου.

«The Batman»

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Όταν ο μυστηριώδης Ρίντλερ αρχίζει να δολοφονεί κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες της Γκόθαμ Σίτι, ο Μπάτμαν αναγκάζεται να ερευνήσει την εκτεταμένη διαφθορά των αρχών της πόλης και να αναρωτηθεί για την εμπλοκή της οικογένειάς του.

Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Πάτινσον, Πολ Ντέινο, Ζόι Κράβιτς, Κόλιν Φάρελ, Άντι Σέρκις, Τζέφρι Ράιτ, Τζον Τορτούρο, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Τζέιμι Λόσον

«Συρανό ντε Μπερζεράκ»

Αισθηματικό δράμα, το μιούζικαλ αγγλοαμερικανικής παραγωγής του 2021. Δεινός ξιφομάχος και ρομαντικός ποιητής, ο Σιρανό είναι κρυφά ερωτευμένος με την παιδική του φίλη Ροξάν. Μόνο που αυτός είναι νάνος κι εκείνη μια πανέμορφη γυναίκα, ερωτευμένη μάλιστα με έναν νεοφερμένο στρατιώτη ο οποίος θα ζητήσει τη βοήθεια του Σιρανό για να την κατακτήσει.

Σκηνοθεσία: Τζο Ράιτ
Πρωταγωνιστούν: Πίτερ Ντίνκλετζ, Χέιλι Μπένετ, Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ, Μπεν Μέντελσον

«Αγαπητοί Σύντροφοι!»

Ιστορικό δράμα, ρωσικής παραγωγής του 2020. Στο Νοβοτσερκάσκ του 1962, η Λιουντμίλα είναι μια αφοσιωμένη αξιωματούχος της Σοβιετικής Ένωσης και βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν στο τοπικό εργοστάσιο ξεσπά μια απεργία στην οποία συμμετέχει και η νεαρή κόρη της, η κατάσταση φεύγει εκτός ελέγχου και η Λιουντμίλα θα έρθει αντιμέτωπη με την κρατική βία και τη συγκάλυψη φρικτών εγκλημάτων.

Σκηνοθεσία: Αντρέι Κοντσαλόφσκι
Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Βισότσκαγια, Σεργκέι Ερλις, Γιουλίγια Μπούροβα

«Αγελάδα»

Ντοκιμαντέρ, αγγλικής παραγωγής του 2021. Η καθημερινότητα της Λούμα, μιας γαλακτοπαραγωγού αγελάδας, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει ένα ακόμα μοσχαράκι σε μια βιομηχανική μονάδα της νοτιοανατολικής Αγγλίας.

Σκηνοθεσία: Αντρεα Αρνολντ

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 24/2-2/3
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment