PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/9


Με τέσσερις νέες ταινίες κλείνει κινηματογραφικά ο Σεπτέμβριος, ένας μήνας που αποτελεί κατά κάποιον τρόπο μεταβατική περίοδο.

Η επική περιπέτεια «Η Γυναίκα Βασιλιάς», που βασίζεται σε μία αληθινή ιστορία, το περιβαλλοντικό θρίλερ «Η Φλεγόμενη Θάλασσα» από τη Νορβηγία, η ρομαντική δραματική κομεντί «Ο Έρωτας τα Αλλάζει Όλα» με την Σιγκούρνι Γουίβερ και τον Κέβιν Κλάιν και το αμερικάνικο φιλμ τρόμου «Χαμογέλα», θα προσπαθήσουν να τραβήξουν το κοινό.

«Η Γυναίκα Βασιλιάς»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Η στρατηγός Νανίσκα εκπαιδεύει την επόμενη γενιά μαχητριών και τις προετοιμάζει για τη μάχη ενάντια στον μεγαλύτερο εχθρό που απειλεί το βασίλειο της Δαχομέης και την ελευθερία τους, την ύπαρξή τους.

Σκηνοθεσία: Τζίνα-Πρινς Μπάιθγουντ
Πρωταγωνιστούν: Βαϊόλα Ντέιβις, Τούσο Μπέντου, Λασάνα Λιντς, Σίλα Ατίμ, Τζον Μπογιέγκα

«Η Φλεγόμενη Θάλασσα»

Θρίλερ, νορβηγικής παραγωγής του 2021. To 1969, η νορβηγική κυβέρνηση ανακοινώνει την ανακάλυψη ενός από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου παγκοσμίως, στη Βόρεια Θάλασσα, ξεκινώντας μια προσοδοφόρα περίοδο υπεράκτιας εξόρυξης. Πενήντα χρόνια αργότερα, αρχίζουν να εκδηλώνονται οι περιβαλλοντολογικές συνέπειες – έχει ανοίξει μια ρωγμή στον πυθμένα της θάλασσας που προκαλεί την κατάρρευση μιας εξέδρας εξόρυξης. Μια ομάδα ερευνητών, μεταξύ των οποίων και η χειρίστρια υποβρυχίων Σοφία, σπεύδει να ερευνήσει για τους αγνοούμενους και να καθορίσει την αιτία της ζημιάς, αλλά ανακαλύπτει ότι αυτό είναι απλώς η αρχή μιας πιθανής αποκαλυπτικής καταστροφής. Ενώ εκκενώνονται οι εξέδρες, ο σύντροφος της Σοφία, παγιδεύεται στον βυθό της θάλασσας…

Σκηνοθεσία: Τζον Αντρέας Άντερσεν
Πρωταγωνιστούν: Ρολφ Κρίστιαν Λάρσεν, Κριστίν Κούτζαθ Θορπ, Άντερς Μπάασμο, Ανίκ φον ντερ Λίπε, Μπιορν Φλόμπεργκ

«Ο Έρωτας τα Αλλάζει Όλα»

Ρομαντική δραματική κομεντί, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Η Χίλντι Γκουντ είναι μια ευφυής μεσίτρια της Νέας Αγγλίας και απόγονος των μαγισσών του Σάλεμ, λατρεύει το κρασί και τα μυστικά της. Η πολύ καλά δομημένη ζωή της αρχίζει να διαταράσσεται καθώς επανασυνδέεται με έναν παλιό της έρωτα από το γυμνάσιο, τον Φρανκ Γκέτσελ και εμπλέκεται επικίνδυνα στην απερίσκεπτη συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Θαμμένα συναισθήματα και οικογενειακά μυστικά χρόνων έρχονται στην επιφάνεια, και η Χίλντι ωθείται προς έναν απολογισμό με το ένα άτομο που απέφευγε εδώ και δεκαετίες να αντιμετωπίσει: τον εαυτό της.

Σκηνοθεσία: Μάγια Φορμπς και Γουόλι Βολοντάρσκι
Πρωταγωνιστούν: Σιγκούρνι Γουίβερ, Κέβιν Κλάιν, Μορένα Μπακαρίν, Μπέβερλι Ντ’ Αντζελο, Ρομπ Ντελάινεϊ

«Χαμογέλα»

Τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Ύστερα από μια ακραία και τραυματική εμπειρία με μια ασθενή, μια έμπειρη ψυχίατρος βιώνει μια σειρά από τρομακτικά συμβάντα, τα οποία διαταράσσουν την πνευματική της διαύγεια.

Σκηνοθεσία: Πάρκερ Φιν
Πρωταγωνιστούν: Σόσι Μπέικον, Τζέσι Τ. Ασερ, Κάιλ Γκάλνερ, Κάιτλιν Στέισι

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 29/9-5/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment