PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/8


Με φόντο το γλυκόπικρο αυγουστιάτικο φινάλε, τρεις νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό μενού αυτής της εβδομάδας. Μια ιστορία μυστηρίου με φινέτσα 60’s, Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ, οι οποίοι καλούνται να συμμαχήσουν για να σώσουν τον κόσμο και μια παρέα σκανδαλιάρικων κατοικίδιων.

 

«Μητρικό Ένστικτο»

Το γαλλικό ψυχολογικό θρίλερ του 2018, που απέσπασε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, μας μεταφέρει στις Βρυξέλλες της δεκαετίας του ’60. Δύο κολλητές φίλες μεγαλώνουν μαζί αρμονικά τα δύο τους παιδιά, μέχρι τη στιγμή που ένα από αυτά θα χάσει τραγικά τη ζωή του. Το ξαφνικό αυτό δυστύχημα, θα φέρει αντιμέτωπες τις δύο οικογένειες και θα ταράξει τις ζωές τους. Τα συναισθήματα αγάπης θα δώσουν τη θέση τους στην καχυποψία και την παράνοια. Οι δύο μητέρες θα ωθήσουν στα όρια τη φιλία τους, στην προσπάθειά τους να προστατέψουν τις οικογένειες τους.

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μασέ – Ντεπάς
Πρωταγωνιστούν: Αν Κεσέν, Βιρί Μπατένς και Μεντί Νεμπού

 

«Fast & Furious: Hobbs & Shaw»

Στην περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 2019, ο Χομπς και ο Σο είναι οι άσπονδοι φίλοι που θα αναγκαστούν να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να συμφωνήσουν σε μια άβολη συνεργασία για το γενικότερο καλό. Άλλωστε, ο κόσμος κινδυνεύει από τα σχέδια ενός αδίστακτου αναρχικού τρομοκράτη, του Μπρίξτον Λορ, ο οποίος είναι έτοιμος να εξαπολύσει μια ανυπολόγιστη βιοχημική καταστροφή που θα αφανίσει την ανθρωπότητα. Σε αυτή τη μάχη, η πράκτορας της ΜΙ6, Χάτι και αδελφή του Σο, θα παίξει σημαντικό ρόλο, ενώ η μητέρα των Σο, υπενθυμίζει πως η οικογένεια έρχεται πρώτη και μπορεί να νικήσει σε οποιαδήποτε επική αναμέτρηση.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Ίντρις Έλμπα, Βανέσα Κίρμπι και Έλεν Μίρεν

 

«Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2»

Αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων του 2019. Πώς περνούν την ημέρα τους τα κατοικίδια, όταν οι ιδιοκτήτες τους λείπουν από το σπίτι; Περιμένουν καρτερικά την επιστροφή τους ή έχουν κι αυτά τη ζωή τους και τον κοινωνικό τους κύκλο; Σε αυτό το ερώτημα ρίχνει φως, εκ νέου, η οικογενειακή ταινία. Ο ήρωας της ιστορίας, Μαξ, είναι το Τζακ Ράσελ Τεριέ που περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του, έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο. Αυτή η αίσθηση καθήκοντος θα του δημιουργήσει πολλά νευρικά τικ και νευρώσεις συμπεριφοράς. Ένα ταξίδι στην εξοχή, μαζί με τον αδελφό του, τον μαλλιαρό Δούκα, ίσως να δώσει τη λύση σε όλα. Σε αυτό το ταξίδι, λοιπόν, θα συναντήσουν τρομαγμένες γαλοπούλες, κυνικές αγελάδες και επιθετικές αλεπούδες, που, απλά, θα επιβαρύνουν τα άγχη του Μαξ.

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό και Τζόναθαν ντελ Βαλ

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 29/8-4/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment