PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/6


Τέσσερις νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για πέμπτη φορά ο Ιντιάνα Τζόουνς καθώς επίσης και το αμερικάνικο πολιτικό θρίλερ «Reality» της Τίνα Σάτερ.

«Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Το 1969 κι ενώ ο κόσμος βαδίζει σε μια νέα εποχή, αυτή του διαστήματος, ο διάσημος αρχαιολόγος Ιντιάνα Τζόουνς ετοιμάζεται να συνταξιοδοτηθεί, όταν μια γνώριμη απειλή από το παρελθόν επιστρέφει.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ
Πρωταγωνιστούν: Χάρισον Φορντ, Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Μαντς Μίκελσεν, Κάρεν Άλεν, Τζον Ρις Ντέιβις, Αντόνιο Μπαντέρας, Τόμπι Τζόουνς

«Reality»

Βιογραφικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Στις 3 Ιουνίου του 2017, η 25χρονη Ριάλιτι Γουίνερ επιστρέφοντας στο σπίτι της θα βρει δύο πράκτορες του FBI στο σπίτι της. Βετεράνος της πολεμικής αεροπορίας, η Γουίνερ περνάει τις επόμενες δύο ώρες υπό ανάκριση σχετικά με τη δουλειά της ως ανάδοχος πληροφοριών και εάν διέρρευσε ένα απόρρητο έγγραφο για τη ρώσικη ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Σκηνοθεσία: Τίνα Σάτερ
Πρωταγωνιστούν: Σίντνεϊ Σουίνι, Μάρτσαντ Ντέιβις, Τζος Χάμιλτον

«Ρούμπι: Ενα Κράκεν στην Εφηβεία»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Η γλυκιά και αδέξια 16χρονη Ρούμπι θέλει απεγνωσμένα να ταιριάξει στο περιβάλλον του γυμνασίου, όπου νιώθει ότι περνάει απαρατήρητη. Γενικά, δεν της επιτρέπεται να κυκλοφορεί στην παραλία παρέα με τα παιδιά, γιατί η υπερπροστευτική μαμά της τής απαγορεύει να μπει στο νερό. Αλλά όταν παραβαίνει τον νούμερο 1 κανόνα της μαμάς της, η Ρούμπι θα ανακαλύψει ότι είναι βασιλική διάδοχος Κράκεν και ότι προορίζεται να κληρονομήσει τον θρόνο της επιβλητικής γιαγιάς της, της πολεμίστριας βασίλισσας των επτά θαλασσών.

Σκηνοθεσία: Κερκ Ντε Μίκο και Φάριν Περλ

«Μικρό Λουλούδι»

Κωμωδία, γαλλικής και αργεντίνικης παραγωγής του 2022. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στον γείτονά του, ενόσω ακούει τζαζ, ο Χοσέ -ένας άνεργος πατέρας- τον σκοτώνει ανεξήγητα. Την επόμενη μέρα, ο γείτονας είναι ζωντανός, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Έτσι τον ξανασκοτώνει, αλλά πάντα επανεμφανίζεται. Η δολοφονία του γίνεται μέρος της νέας ρουτίνας του Χοσέ, που πρέπει να φροντίσει το μωρό του, να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, να σώσει το γάμο του.

Σκηνοθεσία: Σαντιάγο Μίτρε
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Χέντλερ, Βιμάλα Πονς, Μελβίλ Πουπό, Σερζί Λοπέζ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 29/6-5/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment