PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/10


Πέντε νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις ανοιχτές χειμερινές αίθουσες, αλλά με αρκετούς περιορισμούς, ανάλογα, πάντα με τη γεωγραφική περιοχή και τον νέο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας.

Μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστή έναν «άγνωστο άγιο», περιπετειώδες δικαστικό δράμα, ένας ενδιαφέρον συνδυασμός ταινίας τρόμου με την τεχνολογία, σκύλοι και γάτες που συνυπάρχουν αρμονικά και μία ταινία γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία.

 

«Το Θαύμα του Άγνωστου Αγίου»

Αστυνομική κωμωδία, γαλλομαροκινής παραγωγής του 2019. Λίγες στιγμές πριν από τη σύλληψή του από την αστυνομία, ένας κλέφτης σκάβει έναν τάφο για να κρύψει μια τσάντα με χρήματα. Μερικά χρόνια αργότερα και αφού αφέθηκε ελεύθερος επιστρέφει στο μέρος όπου έθαψε τα λάφυρά του ανακαλύπτοντας με έκπληξη ότι έχει γίνει ο βωμός ενός άγνωστου αγίου κι ενός ακμάζοντος μικρού χωριού που χτίστηκε γύρω του.

Σκηνοθεσία: Αλά Εντίν Αλτζέμ
Πρωταγωνιστούν: Γιουνές Μπουάμπ, Σαλάχ Μπεν Σαλέχ, Μπουσαΐμπ Σεμάκ και Ανάς Ελ Μπάζ

 

«Υπόθεση Κολλίνι»

Δικαστικό δράμα, γερμανικής παραγωγής του 2019. Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Φέρντιναντ Φον Σίραχ και αφορά έναν νεαρό δικηγόρο, ο οποίος παρά τη λιγοστή εμπειρία του αναλαμβάνει μια πολύκροτη και δύσκολη υπόθεση. Του ανατίθεται να υπερασπιστεί τον κύριο ύποπτο μιας θεαματικής υπόθεσης δολοφονίας. Σύντομα, όμως, θα ανακαλύψει ότι ο άνδρας που υπερασπίζεται, ένας ψυχρός δολοφόνος με σημαντικά μυστικά, εμπλέκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα νομικά σκάνδαλα της Γερμανίας.

Σκηνοθεσία: Μάρκο Κραουζμπάουντνερ
Πρωταγωνιστούν: Ελίας Μ’ Πάρεκ, Αλεσάντρα Μαρία Λάρα, Χάινερ Λάουτερμπαχ και Φράνκο Νέρο

 

«Έλα να Παίξουμε»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγή του 2020. Ο Όλιβερ είναι ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για έναν φίλο, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του αγοριού για να εισέλθει στον κόσμο μας, οι γονείς του θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιο τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.

Σκηνοθεσία: Τζέικομπ Τσέις
Πρωταγωνιστούν: Άζι Ρόμπερτσον, Τζίλιαν Τζέικομπς και Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ

 

«Σαν τον Σκύλο με τη Γάτα 3»

Παιδική ταινία φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2020. Έχουν περάσει 10 χρόνια από την Μεγάλη Συμφωνία, με ένα ιδιαίτερο σύστημα παρακολούθησης, όπου οι γάτες και οι σκύλοι έχουν σχεδιάσει και αναλάβει τον από κοινού έλεγχο του με σκοπό τη διατήρηση της ειρήνης. Όμως, όταν ένας σατανικός παπαγάλος με άριστες τεχνολογικές γνώσεις διεισδύει στα ασύρματα δίκτυα για να χρησιμοποιήσει τις συχνότητες που μόνο οι γάτες και οι σκύλοι μπορούν να ακούσουν, θα τους οδηγήσει σε μία διαμάχη, η οποία θα επαναφέρει τον παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα στις γάτες και τους σκύλους.

Σκηνοθεσία: Σον Μακναμάρα

 

«Η Ελπίδα του Κόσμου»

Κοινωνικό δράμα, γαλλικής και ιταλικής παραγωγής του 2019. Στη Μασσαλία, μια οικογένεια συγκεντρώνεται για τη γέννηση της μικρής Γκλόρια. Παρά τη χαρά τους, οι νεαροί γονείς έχουν πέσει σε δύσκολους καιρούς. Την ώρα που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα, επανασυνδέονται με τον πρώην κατάδικο παππού της νεογέννητης κόρης τους.

Σκηνοθεσία: Ρομπέρ Γκεντιγκιάν
Πρωταγωνιστούν: Ζαν Πιέρ Νταρουσέν, Αριάν Ασκαρίντ, Ζεράρντ Μελιάν και Αναϊς Ντεμουστιέ

 

Δείτε τι παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την εβδομάδα 29/10-4/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment