PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 28/7


Αρκετές οι νέες ταινίες που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε λίγες μέρες μπαίνει ο Αύγουστος.

Όσοι βρίσκεστε στην πόλη πάρτε ιδέες για το πώς μπορείτε να περάσετε τα βράδια σας, σε κάποιον από τους θερινούς κινηματογράφους που παραμένουν ανοιχτοί για να σας συντροφεύουν τις νύχτες του καλοκαιριού με ένα σημαντικό comeback, γέλιο, αίσθημα και μυστήριο.

«Τελευταίο Καλοκαίρι»

Δραματική ταινία, κροατικής παραγωγής του 2021. Σε ένα ειδυλλιακό νησί, μια νεαρή κοπέλα συγκρούεται με τον καταπιεστικό πατέρα της όταν κλέβει την προσοχή ενός φίλου του.

Σκηνοθεσία: Αντονέτα Άλαματ Κουσιγιάνοβιτς
Πρωταγωνιστούν: Γκρατσίγια Φιλίποβιτς, Ντανίκα Κούρτσιτς, Λέον Λούτσεφ, Κλιφ Κέρτις

«Η Πανσιόν»

Κωμωδία, γαλλοελβετικής παραγωγής του 2021. Για να αποφύγει τη φυλακή, ο 30άρης Μιλάν, αναγκάζεται να εκτελέσει 300 ώρες κοινωφελούς εργασίας σε έναν οίκο ευγηρίας. Οι πρώτες του εβδομάδες είναι μια πραγματική κόλαση! Γρήγορα όμως υιοθετείται από συνταξιούχους, ιδιαίτερα από μια ομάδα 7 αχώριστων που του διδάσκουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το όραμά του για τη ζωή. Με τις εβδομάδες, ο Μίλαν ανακαλύπτει ότι το ίδρυμα εκμεταλλεύεται την ευπάθεια των κατοίκων του. Τότε αποφασίζει να οργανώσει μια μεγάλη απόδραση, αλλά τα προβλήματά του δεν έχουν τέλος…

Σκηνοθεσία: Τομά Ζιλού
Πρωταγωνιστούν: Κεβ Άνταμς, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ντανιέλ Πρεβό, Μιλέν Ντεμονζό, Ζαν-Λικ Μπιντό, Μάρθα Βιγιαλόνγκα, Φιρμίν Ρισάρ, Λιλιάν Ροβέρ

«Στα Άκρα»

Θρίλερ, βελγικής, ισπανικής και γαλλικής παραγωγής του 2022. Ένας ισπανός οδηγός του υπογείου σιδηροδρόμου στις Βρυξέλλες, βιώνει μια νύχτα την απόλυτη φρίκη. Βλέπει ένα νεαρό να ετοιμάζεται να πέσει στις ράγες, μπροστά από το συρμό που οδηγεί ο ίδιος, και βλέποντας το πρόσωπό του προλαβαίνει να αντιληφθεί πως είναι ο γιος του, με τον οποίο είχαν χαθεί εδώ και χρόνια… Όταν ο πατέρας μαθαίνει πως ο γιος του είχε εμπλακεί σε μια αιματηρή ληστεία αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του, και να ακολουθήσει τη ματωμένη γραμμή των ιχνών που άφησε πίσω του το παιδί του, για να φτάσει στους εγκέφαλους της ληστείας, τους οποίους θεωρεί υπευθύνους για την κατάληξη του.

Σκηνοθεσία: Τζιορντάνο Τζεντερλίνι
Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο ντε λα Τόρε, Μαρίν Βακτ, Ολιβιέ Γκουρμέ

«Αμίρα»

Δραματική ταινία, αιγυπτιακής, ιορδανικής και αραβικής παραγωγής του 2021. Η Αμίρα, μια 17χρονη Παλαιστίνια, ήρθε στον κόσμο χάρη στο σπέρμα που είχε φυγαδεύσει ο φυλακισμένος πατέρας της, Ναγουάρ, από το κελί του εγκλεισμού του. Η αγάπη και η στοργή των ανθρώπων του περιβάλλοντός τους την αποζημιώνουν -και με το παραπάνω- για την απουσία του πατέρα. Αλλά, όταν αποκαλύπτεται πως ο Ναγουάρ είναι στείρος, η Αμίρα χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της.

Σκηνοθεσία: Μοχάμεντ Ντιάμπ
Πρωταγωνιστούν: Τάρα Αμπούντ, Αλί Σουλιμάν, Σαμπά Μουμπάρακ

«Άιφελ»

Δραματική ταινία, γαλλικής, βελγικής και γερμανικής παραγωγής του 2021. Σεπτέμβριος 1886. Ένα χρόνο πριν, το Μνημείο Ουάσινγκτον ανακηρύχθηκε το ψηλότερο κτίριο του κόσμου και η γαλλική κυβέρνηση πιέζει τον διάσημο μηχανικό Γουστάβο Άιφελ να δημιουργήσει κάτι πιο θεαματικό για την Παγκόσμια Έκθεση του 1889, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Παρίσι. Εκείνος έχει μόλις ολοκληρώσει τη συμβολή του στην ανέγερση του Αγάλματος της Ελευθερίας και προτιμά να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό του μετρό της πόλης. Όμως, όλα θα αλλάξουν όταν συναντήσει και πάλι την Αντριέν, μια μυστηριώδη γυναίκα από το παρελθόν του. Το μεταξύ τους πάθος θα φουντώσει ξανά, εμπνέοντάς τον Άιφελ στην πραγματοποίηση ενός παράτολμου εγχειρήματος. Ένα πάθος που απειλεί να καταστρέψει τις ζωές και των δυο, καθώς και την ίδια την κατασκευή του Πύργου.

Σκηνοθεσία: Μαρτίν Μπουρμπουλόν
Πρωταγωνιστούν: Ρομέν Ντουρί, Έμα Μάκι, Πιερ Ντελαντονσάμπ, Αρμάν Μπουλανζέ, Μπρουνό Ραφαελί, Αλεξάντρ Σταϊγκέρ

«Μυστικός Πράκτορας Oss 117: Από την Αφρική με αγάπη»

Κωμωδία, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2021. 1981. O ΟSS 117, είναι ξανά κοντά μας. Σε αυτή την αποστολή – πιο δύσκολη, πιο επικίνδυνη και πιο καυτή από ποτέ! – βρίσκεται στη Αφρική, με σκοπό να προστατέψει έναν πρόεδρο από επαναστάτες, και αναγκάζεται για πρώτη φορά να συνεργαστεί με τον νέο και πολλά υποσχόμενο πράκτορα OSS 1001. Αντικαταστάτης, συνεργάτης ή ανταγωνιστής;

Σκηνοθεσία: Νικολά Μπεντός
Πρωταγωνιστούν: Ζαν Ντιζαρντέν, Πιερ Νινέ, Φατού Ν’ντιαγιέ, Βλάντιμιρ Γιορντάνοφ, Πολ Ουάιτ, Μελοντί Καστά, Ρίκι Τριμπόρ, Καρίμ Μπαρά

«Ανατολικά της Εδέμ»

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 1955. Στην Καλιφόρνια του 1917, δύο αντίζηλα αδέρφια θα έρθουν σε σφοδρή σύγκρουση στην προσπάθειά τους να κερδίσουν πάση θυσία την εύνοια του αυταρχικού πατέρα τους.

Σκηνοθεσία: Ηλίας Καζάν
Πρωταγωνιστούν: Τζούλι Χάρις, Τζέιμς Ντιν, Ρέιμοντ Μάσεϊ, Μπερλ Άιβς, Ρίτσαρντ Ντάβαλος, Τζο βαν Φλιτ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 28/7-3/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment