PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 28/4


Εν αναμονή του ανοίγματος των θερινών σινεμά, με πέντε νέες ταινίες αποχαιρετάνε τον Απρίλιο οι κινηματογραφικές αίθουσες.

Για αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, ξεχωρίζει η ανατρεπτική κωμωδία δράσης “Τα Πάντα Όλα”, με τη Μισέλ Γεό. Επίσης, προβάλλονται το θρίλερ “Η Μνήμη του Δολοφόνου”, με τον Λίαμ Νίσον, το παιδικό animation “Άινμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου” και η τουρκική ταινία μυστηρίου “Kerr”, ενώ για τους λάτρεις του παλιού σινεμά υπάρχει και η επανέκδοση της βραβευμένης με Όσκαρ δραματικής ταινίας “Ο Κήπος των Φίντζι Κοντίνι”, του Βιτόριο ντε Σίκα.

«Τα Πάντα Όλα»

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Η Έβελιν, μία εξουθενωμένη Κινεζοαμερικανίδα, όχι μόνο δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον πατέρα, τον σύζυγο και την κόρη της, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τους φόρους της. Όταν της δίνεται η δυνατότητα να μεταπηδήσει σε άλλα σύμπαντα, τίποτα δεν την έχει προετοιμάσει για αυτό που την περιμένει.

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Κουάν και Ντάνιελ Σάινερτ
Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Γεό, Στέφανι Χσου, Κε Χε Κουάν, Τζένι Σλέιτ, Τζέιμι Λι Κέρτις

«Η Μνήμη του Δολοφόνου»

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Ο Άλεξ Λιούς είναι ένας έμπειρος εκτελεστής, φημισμένος για τη διακριτική του ακρίβεια. Όταν αρνηθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, μετατρέπεται σε στόχο και πρέπει να κυνηγήσει όσους τον θέλουν νεκρό. Ο βετεράνος πράκτορας του FBI, η Λίντα Άμιστεντ και ο Μεξικανός κατάσκοπος Χιούγκο Μάρκεζ αναλαμβάνουν να ακολουθήσουν το σωρό πτωμάτων που αφήνει στο πέρασμά του ο Άλεξ. Κυνηγημένος από εγκληματίες και FBI, o Άλεξ έχει όλα τα εφόδια να ξεφύγει, εκτός από ένα- παλεύει με την απώλεια μνήμης που επηρεάζει κάθε του κίνηση και δυσκολεύει τον στόχο του. Όσο οι λεπτομέρειες θολώνουν και οι εχθροί πλησιάζουν.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Γκάι Πιρς, Μόνικα Μπελούτσι, Χάρολντ Τόρες, Ρέι Στίβενσον, Ταζ Άτουαλ, Ρέι Φίρον

«Άινμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, περουβιανής και αμερικανικής παραγωγής του 2021. H 13χρονη Άινμπο ζει στα βάθη του Αμαζονίου με τη φυλή της. Μια μέρα, η Άινμπο ανακαλύπτει πως η φυλή της κινδυνεύει. Όχι μόνο απειλείται από το κακό πνεύμα του Γιακουρούνα, αλλά και ολόκληρη η ζούγκλα καταστρέφεται από ανθρώπους που την εκμεταλλεύονται για βιομηχανική εξόρυξη. Μαζί με το κωμικό δίδυμο πνευματικών οδηγών, τον αξιολάτρευτο Ντίλο και τον αγαθούλη Βάκα, η Άινμπο αποφασίζει να σώσει τη φυλή της.

Σκηνοθεσία: Χοσέ Ζελάντα και Ρίτσαρντ Κλάους

«Kerr»

Ψυχολογικό θρίλερ, τουρκικής και ελληνογαλλικής παραγωγής του 2021. O Καν επιστρέφει στην πόλη για την κηδεία του πατέρα του και το ένα παράξενο συμβάν διαδέχεται το άλλο. Γίνεται ο μοναδικός μάρτυρας ενός φόνου, η αστυνομία τον «παγιδεύει» στην πόλη, οι γνωστοί του εκλιπόντος πατέρα του τον εμπλέκουν στην απαγόρευση κυκλοφορίας που κηρύσσεται στην πόλη.

Σκηνοθεσία: Ταϊφούν Πιρσελίμογλου
Πρωταγωνιστούν: Ερντέμ Σενοτσάκ, Τζέιλ Αρικάν, Γκαφούρ Ουζουνέρ

«Ο Κήπος των Φίντζι Κοντίνι»

Δράμα, ιταλογερμανικής παραγωγής του 1970. Στη Φεράρα του 1938, ο Τζόρτζιο, νεαρός Εβραίος της μεσαίας τάξης, μπαίνει στον κύκλο των πλούσιων, επίσης Εβραίων Φίντσι Κοντίνι. Ερωτευμένος από μικρός με την απρόσιτη κόρη τους Μικόλ, θα προσπαθήσει να την κατακτήσει την ώρα που οι αντισημιτικές διώξεις κορυφώνονται.

Σκηνοθεσία: Βιτόριο Ντε Σίκα
Πρωταγωνιστούν: Λίνο Καπολίτσιο, Ντομινίκ Σαντά, Χέλμουτ Μπέργκερ, Φάμπιο Τέστι

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 28/4-4/5
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment