PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 28/10


Με πέντε νέες ταινίες κλείνει η τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Νέος Πέδρο Αλμοδόβαρ, η Τζένιφερ Χάντσον ως Αρίθα Φράνκλιν και η αιματηρή επιστροφή του Μάικλ Μάγιερς αυτήν την εβδομάδα στους κινηματογράφους.

«Παράλληλες Μητέρες»

Δραματική κομεντί, ισπανικής παραγωγής του 2021. Δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Και οι δύο δεν είχαν προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες τους, και οι δύο είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους. Η μεγαλύτερη από τις δύο , Τζάνις, δε μετανιώνει για την επιλογή της να γίνει μητέρα, αντίθετα είναι πανευτυχής. Η Άννα, από την άλλη, είναι έφηβη – και έντρομη και μετανιωμένη για αυτό που συμβαίνει. Η Τζάνις προσπαθεί να την ενθαρρύνει, όσο και οι δυο τους διασχίζουν τους διαδρόμους του νοσοκομείου. Τα λίγα λόγια που θα ανταλλάξουν στις ώρες αυτές θα δημιουργήσουν έναν πολύ στενό δεσμό ανάμεσα στις δυο τους, δεσμός ο οποίος αναπτύσσεται και περιπλέκεται, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ
Πρωταγωνιστούν: Πενέλοπε Κρουζ, Αϊτάνα Σάντεζ-Χιχόν, Ισραέλ Ελεχάλντε, Μιλένα Σμιτ, Ρόσι ντε Πάλμα

«Titane»

Θρίλερ, γαλλικής παραγωγής του 2021. Μια ατίθαση νεαρή γυναίκα, με ταλέντο στο χορό και στις κατά συρροή δολοφονίες, η οποία εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος και μιας εκπληκτικά παράδοξης αφορμής σμίγει με ένα συμπλεγματικό μεσήλικα πυροσβέστη, που αναζητά για δέκα χρόνια το εξαφανισμένο γιο του.

Σκηνοθεσία: Ζουλιά Ντικουρνό
Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Λιντόν, Αγκάτ Ρουσέλ, Γκαράνς Μαριγιέ, Ντομινίκ Φροτ, Μπερτράν Μπονελό, Ναταλί Μπουαγέ

«Respect»

Βιογραφικό μουσικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής του 2020. Η πορεία της Αρίθα Φράνκλιν από την εποχή που ήταν παιδί και τραγουδούσε στην εκκλησιαστική χορωδία του πατέρα της, μέχρι και την κατάκτηση της κορυφής στο διεθνές μουσικό στερέωμα.

Σκηνοθεσία: Λιζλ Τόμι
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Χάντσον, Φόρεστ Γουίτακερ, Μάρλον Γουέιανς, Όντρα ΜακΝτόναλντ, Μάρκ Μάρον, Άλμπερτ Τζόουνς, Τάιτους Μπέρτζες

«Η Νύχτα με τις Μάσκες 2»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2020. Η νύχτα του Halloween επιστρέφει. Λίγο μετά αφότου η Λόρι η κόρη της και η εγγονή της άφησαν το κρυμμένο τέρας Μάικλ Μάγιερς εγκλωβισμένο να καίγεται στο υπόγειο του σπιτιού κι ενώ η Λόρι βρίσκεται στην εντατική βαριά τραυματισμένη, ο τρόμος επιστρέφει. Ο ισόβιος βασανιστής της, καταφέρνει να απελευθερωθεί και ξεκινά ένα ακόμη τελετουργικό αίματος, με δεκάδες θύματα.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζούντι Γκριρ, Άντι Μάτιτσακ, Άντονι Μάικλ Χολ, Κάιλ Ρίτσαρντς

«Οικογένεια Άνταμς 2»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικάνικης παραγωγής του 2021. Η πιο τρομαχτική και τρελή οικογένεια του κόσμου επιστρέφει και αυτή τη φορά φεύγει για ένα ταξίδι διακοπών με ένα στοιχειωμένο τροχόσπιτο. Τα απίθανα μέλη της οικογένειας Άνταμς θα επισκεφτούν πολλά μέρη της Αμερικής. Φυσικά θα κάνουν παντού την παρουσία τους αισθητή και θα αφήσουν σε κάθε στάση το ξεχωριστό τους αποτύπωμα. Στη διαδρομή θα συναντήσουν και άλλα μέλη της οικογένειας, ενώ θα κάνουν το λάθος να αφήσουν την έπαυλή τους στην επίβλεψη της γιαγιάς.

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Τίρμαν και Κόνραντ Βέρνον.

 

** Όλοι οι κλειστοί κινηματογράφοι λειτουργούν ως μεικτοί χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης και αρνητικό rapid test με ισχύ 48 ωρών.

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 28/10-3/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment