PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 27/7


Έξι νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι το δυνατό δράμα «Blue Jean», σε σενάριο και σκηνοθεσία Τζόρτζια Οκλεϊ, το ισπανικό αστυνομικό θρίλερ από τον Χόρχε Δοράδ, ένα κοσμοπολίτικο θρίλερ του Νικολά Μπεντός και η ταινία του Νικ Κασσαβέτης για έναν ντεντέκτιβ γεμάτο μίσος.

«Blue Jean»

Δραματική ταινία, αγγλικής παραγωγής του 2022. Στην Αγγλία του 1988, η συντηρητική κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ ετοιμάζεται να περάσει ένα νόμο που θα στιγματίζει τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες. Αυτό αυξάνει την κοινωνική πίεση στην Τζιν, μια καθηγήτρια γυμναστικής που ζει διπλή ζωή. Η άφιξη μιας νέας μαθήτριας, όμως, θα οδηγήσει σε μια ενδοσχολική κρίση που θα δοκιμάσει τις αντοχές και τις αξίες της.

Σκηνοθεσία: Τζόρτζια Οκλεϊ
Πρωταγωνιστούν: Ρόζι ΜακΓιούεν, Κάρι Χέιζ, Εϊμι Μπουθ-Στιλ, Λούσι Χάλιντεϊ

«Τμήμα Aπολεσθέντων Μαδρίτης»

Αστυνομικό θρίλερ, ισπανικής και αργεντινικής παραγωγής του 2022. Ο Μάριο είναι ένας μοναχικός αποθηκάριος στο Τμήμα Απολεσθέντων της Μαδρίτης. Όταν μια βαλίτσα με μακάβριο περιεχόμενο, που ανασύρθηκε από ένα ποτάμι, φτάνει στα χέρια του, η ζωή του θα αλλάξει δραματικά. Αναζητώντας την ταυτότητα ενός νεκρού βρέφους, θα παρασυρθεί σε σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια.

Σκηνοθεσία: Χόρχε Δοράδο
Πρωταγωνιστούν: Αλβάρο Μόρτε, Τσίνα Σουάρες, Βερόνικα Εσεγκούι

«Καμουφλάζ»

Δραματική ταινία, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2023. Δύο γοητευτικοί απατεώνες της Κυανής Ακτής στήνουν παράλληλες κομπίνες στους εραστές τους, αλλά παγιδεύονται και οι ίδιοι σ’ έναν κύκλο απληστίας, πλαστοπροσωπιών, προδοσίας και εγκλήματος.

Σκηνοθεσία: Νικολά Μπεντός
Πρωταγωνιστούν: Πιερ Νινέ, Μαρίν Βακτ, Ιζαμπέλ Ατζανί, Φρανσουά Κλουζέ

«Ο Θεός είναι μια Σφαίρα»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2023. Μια σατανική σέχτα σκοτώνει τη γυναίκα και απάγει την κόρη του αστυνομικού Μπομπ Χαϊτάουερ. Καθώς η επίσημη έρευνα δεν αποδίδει καρπούς, εκείνος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και με τη βοήθεια της Κέιζ Χάρντιν, της μόνης γυναίκας που ξέφυγε από την αίρεση, ξεκινούν μια απελπισμένη αναζήτηση.

Σκηνοθεσία: Νικ Κασσαβέτης
Πρωταγωνιστούν: Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, Μάικα Μονρό, Τζέιμι Φοξ

«Μπαμπάς να σου Πετύχει»

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2023. Όταν ο Σεμπάστιαν ανακοινώνει στον πατέρα του Σάλβο, παραδοσιακό Ιταλό μετανάστη, ότι πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στην πλούσια Αμερικάνα φίλη του, εκείνος επιμένει να γνωρίσει πρώτα τους δικούς της.

Σκηνοθεσία: Λόρα Τερούσο
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σεμπάστιαν Μανισκάλκο, Λέσλι Μπιμπ, Κιμ Κατράλ, Αντερς Χολμ

«Στοιχειωμένο Αρχοντικό»

Κωμική ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2023. Η μητέρα ενός νεαρού αγοριού που κληρονομεί μια στοιχειωμένη έπαυλη στη Νέα Ορλεάνη απευθύνεται σε έναν παπά κι έναν πρώην κυνηγό φαντασμάτων για να ξεφορτωθεί τους υπερφυσικούς καταληψίες του σπιτιού της.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Σιμίν
Πρωταγωνιστούν: Λακίθ Στάνφιλν, Τίφανι Χάντις, Όουεν Γουίλσον, Ντάνι Ντεβίτο, Ροζάριο Ντόσον, Τσέις Γ. Ντίλον, Νταν Λέβι, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζάρεντ Λέτο

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 27/7-2/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment