PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 27/1


Δύο μόνο νέες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα απόψε, κλείνοντας κινηματογραφικά τον πρώτο μήνα του 2022.

Το πρόγραμμα αποτελείται από το φιλόδοξο και για τα Όσκαρ βιογραφικό δράμα “Μπέλφαστ” του Κένεθ Μπράνα και το πολιτικό θρίλερ “Αζόρ: Ο Κώδικας του Τραπεζίτη” του Ελβετού Αντρέας Φοντάνα.

«Μπέλφαστ»

Βιογραφικό δράμα, βρετανικής παραγωγής του 2021. Η ιστορία ενός μικρού παιδιού στο νότιο Μπέλφαστ στα τέλη της δεκαετίας του ’60. Η ανέμελη εποχή για τον 9χρονο φαίνεται ότι θα διακοπεί απότομα, καθώς η κοινότητα που ανήκει και ζει αρμονικά, παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας, θα διαταραχτεί από συγκρούσεις σε όλη την πόλη, με τη θρησκεία να πυροδοτεί το μίσος. Καθολικοί εναντίον Προτεσταντών. Οι γονείς του, ένα παθιασμένο ζευγάρι της εργατικής τάξης, με οικονομικές δυσκολίες, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και ο πατέρας αναγκάζεται να δουλέψει στην Αγγλία. Όταν το μίσος θα τους χτυπήσει την πόρτα ο μικρός θα πρέπει να ενηλικιωθεί απότομα, ενώ οι γονείς του θα πρέπει να λάβουν δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον της οικογένειας.

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα
Πρωταγωνιστούν: Τζουντ Χιλ, Κατριόνα Μπαλφ, Τζούντι Ντεντς, Τζέιμι Ντόρναν, Σιέραν Χιντς, Κόλιν Μόργκαν

«Αζόρ: Ο Κώδικας του Τραπεζίτη»

Δραματικό πολιτικό θρίλερ, ελβετικής και αργεντινής παραγωγής του 2021. Στην υπό δικτατορία Αργεντινή του 1980, ένας Ελβετός τραπεζικός εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Όταν ο αντικαταστάτης του αναλαμβάνει να διερευνήσει ο ίδιος την υπόθεση, βυθίζεται σε ένα μυστήριο που εκτυλίσσεται πίσω από τις βαριές πόρτες μεγαλοαστικών γραφείων και τους πυκνούς κήπους των νεόπλουτων ευνοούμενων του καθεστώτος.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Φοντάνα
Πρωταγωνιστούν: Φαμπρίτσιο Ροντζιόνε, Στεφανί Κλεό, Κάρμεν Ιριόντο, Χουάν Τρεντς, Ιγκνάσιο Βίλα, Πάμπλο Τόρε, Έλι Μεδέιρος

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 27/1-2/2
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment