PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 25/8


Η τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του Αυγούστου κάνει «πρεμιέρα» με πέντε νέες ταινίες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι το βασισμένο σε μυθιστόρημα του Ζωρζ Σιμενόν νουάρ «Ο Επιθεωρητής Μαιγκρέ και το Μυστήριο της Νεκρής Κοπέλας» και η ταινία «Το Νησί του Μπέργκμαν», της Μία Χάνσεν-Λοβ, που πραγματεύεται την ιδιαίτερη σχέση δύο κινηματογραφιστών.

«Το Νησί του Μπέργκμαν»

Δραματική ταινία, γαλλογερμανικής παραγωγής του 2021. Ένα ζευγάρι Αμερικανών, ο διάσημος σκηνοθέτης Τόνι και η σεναριογράφος Κρις, αναζητούν την έμπνευση στο άγριο και υποβλητικό τοπίο του Φόρε της Σουηδίας, εκεί όπου για χρόνια έζησε ο Μπέργκμαν και γύρισε τις σπουδαιότερες ταινίες του. Αρχικά όλα μοιάζουν ειδυλλιακά. Όμως, καθώς οι μέρες περνούν, το νησί μοιάζει να λειτουργεί καταλυτικά και στους δυο τους. Ανησυχίες που αφορούν την τέχνη τους, αλλά και την προσωπική τους ζωή αρχίζουν να σκιάζουν την καθημερινότητά τους.

Σκηνοθεσία: Μία Χάνσεν-Λοβ
Πρωταγωνιστούν: Τιμ Ροθ, Βίκυ Κριπς, Μία Γουασικόφσκα, Άντερς Ντάνιελσεν Λάι

«Ο Επιθεωρητής Μαιγκρέ και το Μυστήριο της Νεκρής Κοπέλας»

Αστυνομική ταινία, γαλλοβελγικής παραγωγής του 2022. Μία νεαρή κοπέλα θα βρεθεί νεκρή σε μια πλατεία του Παρισιού, φορώντας ένα βραδινό φόρεμα. Ο επιθεωρητής Μαιγκρέ θα πρέπει αρχικά να ανακαλύψει την ταυτότητα της κοπέλας και έπειτα να ανασυνθέσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της ώστε να βρει τον δολοφόνο.

Σκηνοθεσία: Πατρίς Λεκόντ
Πρωταγωνιστούν: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Μελανί Μπερνιέ, Ορόρ Κλεμάν, Ερβέ Πιερ

«Οι Ροδακινιές του Αλκαράς»

Δραματική ταινία, ισπανοιταλικής παραγωγής του 2022. Η ζωή μιας οικογένειας ροδακινοπαραγωγών αλλάζει ριζικά όταν ο νέος ιδιοκτήτης της γης τους αποφασίζει να πουλήσει τα χωράφια για να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά. Για πρώτη φορά, το μέλλον τους διαγράφεται αβέβαιο και προκαλούνται ρήξεις στις σχέσεις τους, καθώς κινδυνεύουν να χάσουν πολύ περισσότερα από τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις τους.

Σκηνοθεσία: Κάρλα Σιμόν
Πρωταγωνιστούν: Ζορντί Πουγιόλ Ντόλσετ, Άννα Ότιν, Ξένια Ρόζετ, Άλμπερτ Μπος

«Ούτε Καν»

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Δυο αδέλφια κληρονομούν ένα ράντσο αλόγων στην Καλιφόρνια και γίνονται μάρτυρες μιας σειράς παράξενων φαινομένων που τους οδηγούν σε μια απίστευτη αποκάλυψη.

Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πιλ
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Καλούγια, Κέκε Πάλμερ, Στίβεν Γέουν, Μάικλ Γούινκοτ, Μπράντον Περέα

«After 4: Για Πάντα Μαζί»

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Η σχέση της Τέσα με τον Χάρντιν βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Θα συνεχίσει η Τέσα να τον σώζει και ταυτόχρονα να προσπαθεί να σώσει την σχέση τους ή ήρθε η ώρα να σώσει μόνο τον εαυτό της; Γιατί όσο ο Χάρντιν βρίσκεται στο Λονδίνο για τον γάμο της μητέρας του βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σκοτάδι, ενώ η Τέσα επιστρέφει στο Σιάτλ σε μια τραγική κατάσταση.

Σκηνοθεσία: Καστίλ Λάντον
Πρωταγωνιστούν: Τζόζεφιν Λάνγκφορντ, Λουίζ Λόμπαρντ, Χίροου Φάινς Τίφιν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 25/8-31/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment