PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 25/6


Με έξι νέες ταινίες και τέσσερις επανεκδόσεις, ξεκινά απόψε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, παρότι παρατηρείται κατακόρυφη πτώση των εισιτηρίων από πέρσι.

 

«Γυναικεία Υπόθεση»

Δραματική κομεντί, βρετανικής παραγωγής του 2019. Με τους συντρόφους τους να υπηρετούν στο Αφγανιστάν, μια παρέα γυναικών δημιουργούν μια χορωδία στο σπίτι και ξαφνικά βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων στα μέσα ενημέρωσης και του παγκόσμιου κινήματος.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Κατανέο
Πρωταγωνιστούν: Κριστίν Σκοτ Τόμας, Σάρον Χόργκαν, Έμα Λόουντς, Λάρα Ρόσι, Εϊμι Τζέιμς Κέλι, Λάουρα Τσέκλι και Λάουρα Έλφινστοουν

 

«Ρουά Ματ»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2019. Αναγκασμένος να εγκαταλείψει τη χώρα του, το Μπαγκλαντές, ο 8χρονος σκακιστής Φαχίμ φτάνει στο Παρίσι με τον πατέρα του. Καθώς η αίτησή τους για άσυλο απορρίπτεται και θεωρούνται πλέον λαθρομετανάστες, βρίσκονται στο χείλος της απελπισίας. Με αφορμή ένα τυχαίο περιστατικό, ο Φαχίμ, γνωρίζει τον Σιλβάν, έναν κορυφαίο Γάλλο προπονητή σκακιού, που τον διδάσκει και του δίνει σκοπό στη ζωή του. Ο Φαχίμ διακρίνεται σε τοπικά τουρνουά και τελικά κερδίζει τον τίτλο του Πρωταθλητή Σκακιού της Γαλλίας, σε ηλικίες κάτω των 12 ετών.

Σκηνοθεσία: Πιερ-Φρανσούα Μαρτίν-Λαβάλ
Πρωταγωνιστούν: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ασάντ Αχμέντ, Ιζαμπέλ Ναντί, Φαχίμ Μοχάμαντ και Μιζανούρ Ραχαμάν

 

«Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης»

Θρίλερ μυστηρίου, αμερικανικής και ιταλικής παραγωγής του 2019. Ο Τζέιμς, ένας κριτικός τέχνης και η Μπερενίς μια γοητευτική Αμερικανίδα που ταξιδεύει στην Ευρώπη φτάνουν στη λίμνη Κόμο για να συναντήσουν το συλλέκτη Τζόσεφ Κάσιντι ο οποίος θα τους αποκαλύψει πως είναι πελάτης του Τζερόμ Ντέμπνι και θα τους αναθέσει μια όχι και τόσο εύκολη αποστολή…

Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Καποτόντι
Πρωταγωνιστούν: Κλες Μπανκ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μικ Τζάγκερ και Ντόναλντ Σάδερλαντ

 

«Νεντ Κέλι: Ο Νο 1 Καταζητούμενος»

Βιογραφική περιπέτεια, αγγλικής, γαλλικής και αυστραλιανής παραγωγής του 2019. Στις άγριες ερημιές της αποικιακής Αυστραλίας, όπου οι εγγλέζοι διοικούν με σκληρότητα και βία και οι ιρλανδοί υπομένουν, ο Νεντ Κέλι ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια γενιά ιρλανδών ανταρτών – μια ασυμβίβαστη στρατιά ληστών που έμειναν στην ιστορία πίσω στην πατρίδα του για τον τρόμο που σκόρπιζαν στους βρετανούς στην Ιρλανδία και για τα φορέματα που φορούσαν. Μεγαλωμένος από τον διαβόητο παράνομο Χάρι Πάουερ και εξαγριωμένος από την άδικη σύλληψη της μητέρας του, ο Κέλι στρατολογεί μια άγρια ομάδα μαχητών για να σχεδιάσει μια από τις πιο τολμηρές, αναρχικές επιθέσεις που η χώρα έχει δει ποτέ.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κέρζελ
Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ ΜακΚέι, Εσι Ντέιβις, Νίκολας Χουλτ, Ορλάντο Σρεντ, Τσάρλι Χάναμ και Ράσελ Κρόου

 

Προβάλλονται ακόμη οι ταινίες:

«Η Έκλειψη»

Δραματική ταινία, ιταλικής παραγωγής του 1962, σε σκηνοθεσία Μικελάντζελο Αντονιόνι, με τους Αλέν Ντελόν, Μόνικα Βίτι, Φρανσίσκο Ραμπάλ, Λουί Σενιέ. Η Βιτόρια χωρίζει με τον μεγαλύτερό της εραστή Ρικάρντο, περιπλανιέται στις αίθουσες του χρηματιστηρίου όπου η μητέρα της χάνει ένα τεράστιο ποσό, κι έχει μια εφήμερη και χωρίς πάθος σχέση με ένα νεαρό χρηματιστή.

«Ένα Ψάρι που το Έλεγαν Γουάντα»

Κωμωδία, βρετανικής και αμερικάνικης παραγωγής του 1998, σε σκηνοθεσία Τσαρλς Κράιτον, με τους Τζον Κλιζ, Τζέιμι Λι Κέρτις, Κέβιν Κλάιν, Μάικλ Πάλιν, Τομ Γκιόρτζσον. Μετά από μία θεαματική ληστεία κοσμημάτων, όπου όλα φαίνονται να έχουν πάει ρολόι, τα διαφορετικά σχέδια των μελών της συμμορίας για τη μοιρασιά έχουν απρόσμενα αποτελέσματα…

«Σταθμός: Νέα Υόρκη»

Ρομαντικό δράμα από τον Ντανιέλ Λέσοβιτς και σε παραγωγή Σκορτσέζε και Πάρι Κασιδόκωστα Λάτση, με καλές συστάσεις και που απευθύνεται κυρίως στους φαν των φεστιβαλικών ταινιών, καθώς υπήρξε επίσημη συμμετοχή στο τμήμα “Ένα Κάποιο Βλέμμα” του φεστιβάλ των Καννών.

«Πουλιά στον Αέρα»

Ακόμη μία γαλλική φαρσοκωμωδία παρεξηγήσεων, αυτή τη φορά πάνω στο διάσημο θεατρικό έργο του Ζορζ Φεϊντό, που μεταφέρεται στο Παρίσι της δεκαετίας του ’60, με τους Ντάνι Μπουν, Γκιγιόμ Γκαλιέν και Λορ Καλαμί.

«Έγκλημα Κάτω από τον Ήλιο»

Χορταστική ταινία μυστηρίου του 1982, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι, που στηρίζεται στη γοητεία της Μεσογείου, τον ήλιο, τον Πίτερ Ουστίνοφ στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό και ένα άξιο επιτελείο ηθοποιών όπως είναι οι Μάγκι Σμιθ, Τζέιμς Μέισον, Τζέιν Μπίρκιν, Ρόντι ΜακΝτόουελ και Σίλβια Μάιλς. Ο σκηνοθέτης Γκάι Χάμιλτον, μετά τις επιτυχίες του με τον Τζέιμς Μποντ, καταπιάνεται με την Αγκάθα Κρίστι.

«Μετά τα Μεσάνυχτα»

Μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου, που υπογράφει ο Νίκολας Ρεγκ και στην εποχή της (1973) είχε δημιουργήσει τεράστια αίσθηση, σε επανέκδοση και με νέες ψηφιακές κόπιες. Γυρισμένη στη Βενετία, με τον εξαιρετικό Ντόναλντ Σάδερλαντ στα καλύτερά του και την αισθησιακή Τζούλι Κρίστι.

 

Δείτε τι παίζεται στα θερινά σινεμά την εβδομάδα 25/6-1/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment