PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 25/11


Ενδιαφέρουσα είναι η τελευταία κινηματογραφική εβδομάδα του Νοεμβρίου με αρκετές νέες ταινίες, να κάνουν πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη.

Το πολυσυζητημένο και πολυαναμενόμενο βιογραφικό δράμα “Ο Οίκος Γκούτσι”, διαθέτοντας ένα πολυπρόσωπο καστ αστέρων και στη σκηνοθεσία τον Ρίντλεϊ Σκοτ, ένα animation της Disnay και πέντε ελληνικά φιλμ, που το καθένα έχει το δικό του ενδιαφέρον.

«Ο Οίκος Gucci»

Δραματική βιογραφική περιπέτεια, αμερικανικηής παραγωγής του 2021. Η συγκλονιστική ιστορία τριών δεκαετιών της οικογενειακής αυτοκρατορίας του Ιταλικού οίκου μόδας Gucci, που περιλαμβάνει έρωτες, προδοσίες, παρακμή, εκδίκηση και εν τέλει φόνο, εκείνον του Μαουρίτσιο Γκούτσι από την πρώην σύζυγό του Πατρίσια Ρετζιάνι.

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ
Πρωταγωνιστούν: Λέιντι Γκάγκα, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Αλ Πατσίνο, Σάλμα Χάγιεκ, Τζέρεμι Άιρονς

«Πράσινη Θάλασσα»

Ψυχολογικό δράμα, ελληνικής παραγωγής του 2021. Η Άννα υποφέρει από αμνησία, όμως θυμάται πώς να μαγειρεύει. Βρίσκει δουλειά και φιλοξενία σε μια λαϊκή παραθαλάσσια ταβέρνα που ανήκει στον μοναχικό Ρούλα. Στην κουζίνα, ανάμεσα στις μυρωδιές των μπαχαρικών και σε παλιές ξεχασμένες συνταγές, αγωνίζεται να ξαναθυμηθεί το παρελθόν της. Τα απλά αλλά πεντανόστιμα φαγητά της ξυπνάνε αναμνήσεις στους θαμώνες και δημιουργούν δεσμούς ανάμεσα σε αυτούς και στην Άννα. Όμως τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή όταν ο Ρούλας ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα της Άννας.

Σκηνοθεσία: Αγγελική Αντωνίου
Πρωταγωνιστούν: Αγγελική Παπούλια, Γιάννης Τσορτέκης, Τάσος Παλαντζίδης, Χρήστος Κοντογιώργης, Μελέτης Γεωργιάδης

«Ένας Ήσυχος Άνθρωπος»

Δραματικό θρίλερ, ελληνικής παραγωγής του 2020. Ο Μάκης, ένας φιλήσυχος οινοποιός, ζει απομονωμένος σ’ ενα ακριτικό νησί μαζί με την κόρη του, όταν πέφτει θύμα ομηρίας από έναν επικίνδυνο δραπέτη. Προσπαθώντας να εμποδίσει τη σχέση της κόρης του με τον κακοποιό, ξεπερνάει τα όριά του και υπομένει στωικά τις συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Τάσος Γερακίνης
Πρωταγωνιστούν: Τάκης Σακελλαρίου, Κατερίνα Παπαναστασσάτου, Χρήστος Στρέπκος

«Μικρά Όμορφα Άλογα»

Δραματικό θρίλερ, ελληνικής παραγωγής του 2020. Μετά από μία απότομη αλλαγή στη ζωή τους, η Αλίκη και ο Πέτρος βρίσκουν πρόσκαιρο καταφύγιο σε μια μικρή παραθαλάσσια επαρχιακή πόλη μαζί με τον μικρό τους γιο, Παναγιώτη. Και οι δύο έχουν βρει προσωρινές δουλειές, μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου να επιστρέψουν γρήγορα και μόνιμα στην Αθήνα. Η Αλίκη όμως αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι το σχέδιο τους δεν λειτουργεί ή ακόμα χειρότερα ότι μπορεί καν να μην υπάρχει. Η απόσταση ανάμεσά τους μεγαλώνει επικίνδυνα κι οι δυο τους κινδυνεύουν να παγιδευτούν σε έναν ιστό από ψέματα που οι ίδιοι έπλεξαν.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Κωνσταντάτος
Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Γιώτα Αργυροπούλου, Κατερίνα Διδασκάλου, Αλέξανδρος Καραμούζης, Δημήτρης Καταλειφός

«Λούγκερ»

Δραματική περιπέτεια, ελληνικής παραγωγής του 2021. Ορεινή Κρήτη, 1958. Η οικογένεια Αγγελιδάκη, μια συνηθισμένη φτωχή εργατική οικογένεια της εποχής, προσπαθεί να ανέλθει κοινωνικά. Η ενασχόλησή της με το εμπόριο πετρελαίου θα αποτελέσει το εφαλτήριό της για την απόκτηση τεράστιου πλούτου και υπέρμετρης κοινωνικής ανόδου. Ο απότομος πλουτισμός όμως θα επηρεάσει καταλυτικά τα μέλη της οικογένειας…

Σκηνοθεσία: Κώστας Χαραλάμπους
Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Στεφανία Γουλιώτη, Ερρίκος Λίτσης, Μαίρη Σταυρακέλλη, Κυριακή Γάσπαρη, Νίκος Χίλιος

«Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός»

Μουσικοχορευτική ευχάριστη παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων με την υπογραφή της Disnay, 2021. Η οικογένεια των Μαδριγάλ ζει εδώ και χρόνια σ’ ένα μαγεμένο σπίτι στο Ενκάντο, μια απομονωμένη από βουνά κοιλάδα της Κολομβίας. Κάθε μέλος της έχει κι ένα υπερφυσικό χάρισμα, εκτός από τη μικρή Μιραμπέλ, η οποία διαισθάνεται πρώτη τους αόρατους κινδύνους που απειλούν αυτή την ευτυχισμένη κοινότητα.

Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ και Τζάρεντ Μπους

Προβάλλονται ακόμη:

Κλαδί στη Φωτιά Ελληνικό ταινία του 2021, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μουρατίδη, με τους Σπύρο Μπιμπίλα, Μαρία Καραβία, Γενοβέφα Κτενίδου. Η Δήμητρα και η μικρή κόρη της ξεκινούν μια νέα ζωή στην ορεινή κωμόπολη της Καλλιθέας, όπου ένα σκάνδαλο του παρελθόντος τις κάνει να νιώθουν ανεπιθύμητες για την τοπική κοινωνία. Η εύρεση ενός μυστικού ημερολογίου, όμως, θα ρίξει το φως της αλήθειας στα γεγονότα.

Απελευθέρωση: Φλεγόμενο Τόξο Σοβιετική δραματική πολεμική ταινία του 1970, για τους λάτρεις του συγκεκριμένου σινεμά και τους μελετητές. Εδώ, το πρώτο μέρος της επικής πενταλογίας, του μετρ των πολεμικών ταινιών, Γιούρι Οζέροβ, στο οποίο απεικονίζεται η σοβιετική επίθεση στο Κουρσκ απέναντι στις ναζιστικές δυνάμεις οι οποίες συγκεντρώθηκαν στην περιοχή για μια άγρια μάχη το καλοκαίρι του 1943.

 

** Οι κινηματογράφοι λειτουργούν ως αμιγείς χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 25/11-1/12
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment