PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 24/11


Τέσσερις νέες ταινίες, θα αναμετρηθούν με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Απόψε κάνουν πρεμιέρα, το πολυαναμενόμενο αυτοβιογραφικό δράμα «The Fabelmans» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο «Πινόκιο του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο», το αντισυμβατικό ρομαντικό δράμα τρόμου «Bones and All» του Λούκα Γκουαντανίνο και η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney «Παράξενος Κόσμος».

«The Fabelmans»

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Μεγαλώνοντας στην Αριζόνα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο μικρός Σάμι Φέιμπελμαν ανακαλύπτει ένα συνταρακτικό οικογενειακό μυστικό και διαπιστώνει τον τρόπο που η δύναμη του σινεμά τον βοηθά να διαχειριστεί την αλήθεια.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Γουίλιαμς, Πολ Ντάνο, Σεθ Ρόγκεν, Γκάμπριελ ΛαΜπέλ, Τζίνι Μπερλίν, Τζούλια Μπάτερς, Ρόμπιν Μπάρτλετ, Κίλι Καρστέν, Τζουντ Χιρς

«Πινόκιο του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο»

Ταινία φαντασίας κινουμένων σχεδίων, αμερικάνικης και μεξικάνικης παραγωγής του 2022. Η ιστορία μιας ξύλινης μαριονέτας που ζωντανεύει και γίνεται ένα αληθινό αγόρι στην φασιστική Ιταλία του 1930.

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και Μαρκ Γκούσταφσον

«Bones and All»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης και ιταλικής παραγωγής του 2022. H Μάρεν, μία νεαρή γυναίκα που μαθαίνει πώς να επιβιώνει στο περιθώριο της κοινωνίας, και o Λι, ένας ακραίος και στερημένος τυχοδιώκτης συναντιούνται και ενώνονται σε μια οδύσσεια χιλιομέτρων που τους οδηγεί στις περιφερειακές διαδρομές, στα κρυφά περάσματα και στις παγίδες της Αμερικής του Ρόναλντ Ρίγκαν. Όμως, παρά το γεγονός ότι καταβάλλουν τις καλύτερες προσπάθειές τους, όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο τρομακτικό παρελθόν τους και σε μια τελική στάση που θα καθορίσει αν η αγάπη τους μπορεί να επιβιώσει από την διαφορετικότητά τους.

Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο
Πρωταγωνιστούν: Τίμοθι Σαλαμέ, Τέιλορ Ράσελ, Μαρκ Ράιλανς, Τζέσικα Χάρπερ, Αντρέ Χόλαντ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Φρανσέσκα Σκορσέζε, Μάικλ Στούλμπαργκ

«Παράξενος Κόσμος»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Ο καταγόμενος από οικογένεια εξερευνητών αγρότης Σέρτσερντ Κλέιντ αναγκάζεται να συμμετάσχει σε μια επικίνδυνη, γεμάτη εκπλήξεις αποστολή, προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον της Αβαλόνια, μιας μυθικής χώρας η οποία τον έχει ανακηρύξει εθνικό ήρωα.

Σκηνοθεσία: Ντον Χολ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 24/11-30/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment