PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 23/9


Με επτά καινούργιες ταινίες ξεκινά απόψε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα.

Δράμα απαγωγής, γαλλική κωμωδία, συναισθηματικό μελόδραμα, ιρανικό δράμα, περιπέτεια με τον Λίαμ Νίσον, καταιγιστική περιπέτεια, με επαγγελματίες εκτελεστές θηλυκού γένους, και κινηματογραφικό πορτρέτο των δραστηριοτήτων του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΑΣΚΑ) στο Μαρούσι αποτελούν τις πρεμιέρες της εβδομάδας.

«Εξαφάνιση Ανηλίκου»

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Οδηγώντας στην καρδιά των Χάιλαντς, ο Έντμοντ Μάρεϊ λαμβάνει μια κλήση από την πρώην σύζυγό του. Απεγνωσμένη τον ενημερώνει ότι ο εφτάχρονος γιος τους που βρίσκεται σε κατασκήνωση, αγνοείται. Σύντομα γίνεται ξεκάθαρο ότι πρόκειται για απαγωγή, κάτι που οδηγεί τους γονείς στην απελπισία.

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Καριόν
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς ΜακΑβόι, Κλερ Φόι, Γκάρι Λιούις, Τομ Κάλεν

«Ένας Θρίαμβος»

Δραματική κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2020. Ο Ετιέν, ένας συχνά εκτός δουλειάς ηθοποιός, είναι υπεύθυνος ενός θεατρικού εργαστηρίου σε μια φυλακή, όπου μαζεύει έναν ασυνήθιστο θίασο από κρατούμενους για να ανεβάσουν το έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, “ Περιμένοντας τον Γκοντό”. Όταν του επιτραπεί να πάρει την ομάδα των κρατούμενων σε περιοδεία του έργου σε κανονικά θέατρα έξω από τη φυλακή, ο Ετιέν επιτέλους αισθάνεται ότι αυτή μπορεί να είναι η μεγάλη του ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρο του στη σκηνή και στη ζωή.

Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Κουρκόλ
Πρωταγωνιστούν: Καντ Μεράντ, Πιέρ Λοτέν, Μαρίνα Χαντς, Νταβίντ Αγιάλα, Λαμίν Σισοκό

«Μπλε Βάλτος»

Αγωνιώδες δράμα, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Ένας νοτιοκορεατικής καταγωγής σύζυγος και πατέρας που μεγάλωσε στη Λουιζιάνα, εργάζεται σκληρά για να χαρίσει μια καλή ζωή στην οικογένειά του. Έχει παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του και παλεύει να είναι υποδειγματικός πατριός. Καλείται, όμως, να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος που θα ανασυρθούν από τη λήθη προκειμένου να μη χάσει τη νέα του πατρίδα και να μην έρθει αντιμέτωπος με τον τρόμο της απέλασης.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Τσονγκ
Πρωταγωνιστούν: Τζάστιν Τσον, Αλίσια Βικάντερ, Σίντνεϊ Κοβάλσκι, Αλτόνιο Τζάκσον

«Μια Τετάρτη του Μαΐου»

Δραματική ταινία, ιρανικής παραγωγής 2015. Ένας μεσήλικας άντρας βάζει σε μια εφημερίδα μια αγγελία ότι θα δώσει σε έναν από τους ενδιαφερόμενους ένα μεγάλο ποσό για οικονομική βοήθεια. Τα χρήματα θα πάνε σε κάποιον που υποφέρει πραγματικά. Αμέσως κάτω από το γραφείο του επικρατεί το αδιαχώρητο από κάθε λογής κόσμο που θέλει να κάνει αίτηση για τα χρήματα που πρόκειται να δοθούν. Πολυάριθμοι άντρες αλλά κυρίως γυναίκες θα περάσουν την πόρτα του γραφείου και ο άντρας θα ακούσει τις δραματικές ιστορίες τους, έχοντας σαν στόχο να επιλέξει έναν από όσους έχει δει και να του δώσει τα χρήματα…

Σκηνοθεσία: Βαχίντ Τζαλιλβάντ
Πρωταγωνιστούν: Σαχρόκ Φορουτανιάν, Νίκι Καρίμι, Μπορζού Αχμάντ

«Δρόμος από Πάγο»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Μετά την κατάρρευση ενός απομονωμένου ορυχείου διαμαντιών στον μακρινό βόρειο Καναδά, ένας οδηγός φορτηγού καλείται να ηγηθεί μίας αταίριαστης ομάδας πάνω από τον παγωμένο ωκεανό, για να σωθούν οι εγκλωβισμένοι εργάτες του ορυχείου. Αντιμέτωποι με τον πάγο που έχει αρχίσει να λιώνει και μία καταιγίδα που πλησιάζει, ανακαλύπτουν ότι η πραγματική απειλή δεν είναι αυτή που νόμιζαν.

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Χένσλι
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Μπέντζαμιν Γούοκερ, Άμπερ Μιντθάντερ, Μάρκους Τόμας, Λόρενς Φίσμπερν

«Εκρηκτικό Κοκτέιλ»

Περιπέτεια, αμερικανικής – γαλλικής παραγωγής του 2021. Τρεις γενιές πληρωμένων δολοφόνων θηλυκού γένους αναλαμβάνουν να σώσουν ένα οχτάχρονο κορίτσι από μια σειρά αδίστακτους μαφιόζους που θέλουν να εκδικηθούν τον πατέρα του και αυτή που την έσωσε…

Σκηνοθεσία: Ναβότ Παπουσάντο
Πρωταγωνιστούν: Κάρεν Γκίλαν, Λένα Χέντι, Πολ Τζιαμάτι, Κλόε Κόλμαν, Μισέλ Γιέο, Αντζελα Μπάσετ, Ραλφ Άινεσον, Κάρλα Γκουτζίνο

«No Heroes»

Ευγενικών προθέσεων ελληνικό ντοκιμαντέρ του 2020. Ένα κινηματογραφικό πορτρέτο των δραστηριοτήτων του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Ανάπηρων Μαρούσι (ΑΣΚΑ) και συγκεκριμένα της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. To ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, στις 8 το βράδυ, στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος».

Σκηνοθεσία: Γιώργος Βιτσαρόπουλος

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 23/9-29/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment