PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 23/5



Οκτώ νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες, ο Άντονι Χόπκινς υποδύεται τον Φρόιντ στο βρετανικό δράμα εποχής «Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ», ο Μισέλ Γκοντρί επιστρέφει έπειτα από δέκα χρόνια με την κομεντί «Το Λυσάρι της Ζωής», ο «πολύς» Ισλανδός Γκούναρ Σίγκουρδσον ξορκίζει τον φόβο για τα αεροπλάνα με τα «Κενά Αέρος», το αργεντίνικο θρίλερ «Το Μυστικό της Μαύρης Βαλίτσας», με τον Γκιγιέρμο Φρανκέλα εκτός από αγωνιώδες είναι και σκεπτόμενο, η Χριστίνα Ιωακειμίδη επανέρχεται με τρυφερότητα στο δραματικό «Μέντιουμ», ενώ ο Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί για μια ακόμη φορά σε ένα θρίλερ περιορισμένων αξιώσεων, «Τα Κρυμμένα Μυστικά».

«Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ»

Δράμα εποχής, βρετανικής παραγωγής του 2023. Ο Φρόιντ προσκαλεί τον συγγραφέα Κ. Σ. Λιούις να συζητήσουν. Η συζήτηση κυμαίνεται από την ύπαρξη του Θεού και την ιδιόρρυθμη σχέση του Φρόιντ με την κόρη του, μέχρι την αντισυμβατική σχέση του Λιούις με τη μητέρα του καλύτερου του φίλου.

Σκηνοθεσία: Ματ Μπράουν
Πρωταγωνιστούν: Άντονι Χόπκινς, Μάθιου Γκουντ, Λιβ Λίσα Φράις, Τζόντι Μπαλφούρ, Τζέρεμι Νόρθαμ

«Το Μυστικό της Μαύρης Βαλίτσας»

Θρίλερ, αργεντίνικης παραγωγής του 2023. Ένας πιλότος αναγκάζεται από τις μυστικές υπηρεσίες να μεταφέρει μυστηριώδεις βαλίτσες στα ταξίδια του στην Ισπανία. Τι κρύβεται όμως μέσα σε αυτές;

Σκηνοθεσία: Μαρτίνο Ζαϊντέλις
Πρωταγωνιστούν: Γκιγιέρμο Φρανκέλα, Πάμπλο Ράγκο, Άντρεα Φριτζέριο, Μόνικα Βίγια

«Το Λυσάρι της Ζωής»

Δραματική κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2023. Όταν οι χρηματοδότες του απειλούν να του αφαιρέσουν τη δυνατότητα να έχει τον πρώτο λόγο στη νέα του ταινία, ο σκηνοθέτης Μαρκ Μπεκέρ κλέβει τους σκληρούς δίσκους που περιέχουν το υλικό που έχει γυριστεί και πηγαίνει στην εξοχή. Εκεί, κρύβεται στο σπίτι της θείας του και προσπαθεί να ολοκληρώσει την ταινία.

Σκηνοθεσία: Μισέλ Γκοντρί
Πρωταγωνιστούν: Πιερ Νινέ, Μπλανς Γκαρντάν, Kαμίλ Ράδερφορντ, Φρανσουάζ Λεμπράν, Στινγκ

«Κενά Αέρος»

Κωμωδία, ισλανδικής παραγωγής του 2023. Μια ετερόκλητη ομάδα από άτομα με χρόνια φοβία για τα αεροπλάνα δοκιμάζεται σε μια πτήση από το Λονδίνο στην Ισλανδία.

Σκηνοθεσία: Γκούναρ Σίγκουρδσον
Πρωταγωνιστούν: Τίμοθι Σπολ, Λίντια Λέοναρντ, Έλα Ραμπφ, Έμουντ Έλιοτ

«Μέντιουμ»

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2023. Έχοντας χάσει πρόσφατα τη μητέρα της, η Ελευθερία έρχεται στην Αθήνα από την επαρχία για να επισκεφθεί τη μεγάλη αδερφή της, την οποία βρίσκει ερωτευμένη και ετοιμόγεννη. Περιπλανώμενη στο αυγουστιάτικο καμίνι μιας άγνωστης μεγαλούπολης που βράζει, η Ελευθερία γνωρίζει το ξύπνημα της σεξουαλικής επιθυμίας στο πρόσωπο του αινιγματικού Άγγελου.

Σκηνοθεσία: Χριστίνα Ιωακειμίδη
Πρωταγωνιστούν: Αγγελική Μπεβεράτου, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Κατερίνα Ζησούδη, Μάρθα Φριντζήλα, Κωσταντίνος Ασπιώτης

«Κρυμμένα Μυστικά»

Αστυνομικό θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Αφού υποβλήθηκε σε μία πρωτοποριακή θεραπεία για τη νόσο του Αλτσχάιμερ, ένας πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών επανεξετάζει μια υπόθεση δεκαετίας που αφορά την άγρια δολοφονία ενός καθηγητή κολεγίου και νιώθει σαν να την ερευνά για πρώτη φορά.

Σκηνοθεσία: Άνταμ Κούπερ
Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Κάρεν Γκίλαν, Τόμι Φλάναγκαν, Μάρτον Τσόκας

«Φανταστικοί Φίλοι»

Κωμωδία κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Ένα μικρό κορίτσι ανακαλύπτει ξαφνικά ότι μπορεί να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών και ξεκινά μια μαγική περιπέτεια για να επανασυνδέσει τους ξεχασμένους Φανταστικούς Φίλους με τα αντίστοιχα παιδιά.

Σκηνοθεσία: Τζον Κρασίνσκι
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζον Κρασίνσκι, Κέιλι Φλέμινγκ, Φιόνα Σο

«Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι ΙΙ»

Τρόμου, βρετανικής παραγωγής του 2024. Επιδιώκοντας να εκδικηθεί τον πρώην παιδικό του φίλο, ο Γουίνι το Αρκουδάκι επιστρέφει αποφασισμένος να βρει και να σκοτώσει τον Κρίστοφερ καθώς και τους ενήλικους που επέζησαν από το πάρτι για τα 5α γενέθλια του Κρίστοφερ.

Σκηνοθεσία: Ρις Φρέικ-Γουότερφιλντ
Πρωταγωνιστούν: Σκοτ Τσέιιμπερς, Ταλούλα Εβανς, Ράιαν Ολίβα, Τερέσα Μπάναμ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 23/5-29/5
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 30/5

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 16/5

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 9/5

Peristeri News

Leave a Comment