PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 23/3


Εννέα νέες ταινίες θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η τέταρτη συνέχεια της περιπέτειας «John Wick: Κεφάλαιο 4» με τον Κιάνου Ριβς, ένα κινηματογραφικό διαμάντι από τη Βολιβία, το «Utama, Το Σπίτι μας», ενώ ενδιαφέρον έχουν και η ρομαντική κομεντί «Ο Άντρας των Ονείρων μου» και το ιρανικό δράμα «Η Λέιλα και τα Αδέρφια της».

«Ο Άντρας των Ονείρων μου»

Ρομαντική κομεντί, γερμανικής παραγωγής του 2021. Με σκοπό να χρηματοδοτήσει τις έρευνες της, μια επιστήμονας δέχεται την πρόταση να πάρει μέρος σε ένα απίστευτο πείραμα. Για τρεις εβδομάδες θα πρέπει να συγκατοικήσει με ένα ανθρωποειδές ρομπότ, τον Τομ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να ικανοποιεί κάθε της ανάγκη.

Σκηνοθεσία: Μαρία Σρέιντερ
Πρωταγωνιστούν: Μάρεν Έγκερτ, Νταν Στίβενς, Σάντρα Χίλερ, Βόλφγκανγκ Χουμπς

«Utama, Το Σπίτι μας»

Δραματική ταινία, βολιβιανής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2022. Στα ορεινά της Βολιβίας, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Κέτσουα έχει για χρόνια την ίδια καθημερινή ρουτίνα. Όταν μια ασυνήθιστα μακρά ξηρασία απειλεί συνολικά τον τρόπο ζωής τους, ο Βιργίνιο και η Σίσα αντιμετωπίζουν το δίλημμα να αντισταθούν ή να ηττηθούν από το πέρασμα του χρόνου. Με την άφιξη του εγγονού τους, Κλέβερ, οι τρεις τους θα αντιμετωπίσουν – ο καθένας με το δικό του τρόπο – το περιβάλλον και το ίδιο το νόημα της ζωής.

Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Λοάιζα Γκρίσι
Πρωταγωνιστούν: Χόσε Καλκίνα, Λουίσα Κουίσπε, Καντελάρια Κουίσπε

«Η Λέιλα και τα Αδέρφια της»

Δραματική ταινία, ιρανικής παραγωγής του 2022. Στα 40 της, η Λέιλα έχει περάσει όλη της τη ζωή φροντίζοντας τους γονείς και τα τέσσερα αδέλφια της. Ενώ έχουν απεγνωσμένη ανάγκη από οικονομική υποστήριξη, η Λέιλα καταστρώνει ένα σχέδιο για να σώσει την οικογένεια από τη φτώχεια, για ν’ ανακαλύψει όμως ότι ο πατέρας τους κρύβει έναν οικογενειακό θησαυρό. Αυτή η αποκάλυψη θα φέρει χάος στην ήδη εύθραυστη δυναμική της οικογένειας και οι πράξεις κάθε μέλους θα τους οδηγήσουν πιο κοντά στην καταστροφή.

Σκηνοθεσία: Σαΐντ Ρουστάγι
Πρωταγωνιστούν: Ταρανέ Αλιντουστί, Σαΐντ Πουρσαμίμι, Ναβίντ Μοχαμαντζάντεχ, Πεϊμάν Μοααντί

«John Wick: Κεφάλαιο 4»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταχέλσκι
Πρωταγωνιστούν: Κιάνου Ριβς, Ίαν Μακ Σέιν, Ντόνι Γιεν, Σκοτ Άτκινς, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Κλάνσι Μπράουν, Λόρενς Φίσμπερν, Μάρκο Ζαρόρ, Λανς Ρέντιγκ

«Φαντάσματα της Επανάστασης»

Ιστορική κωμική σάτιρα, ελληνικής παραγωγής του 2022. Ένας Έλληνας σκηνοθέτης βρίσκεται στην Τεργέστη, κινηματογραφώντας ένα ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τα βήματα του Ρήγα Φεραίου στην Ευρώπη του Διαφωτισμού. Στη διάρκεια μιας επίσκεψης του στο ελληνορθόδοξο νεκροταφείο, μια ομάδα φαντασμάτων του 18ου αιώνα αποφασίζει να τον ακολουθήσει στην πόλη.

Σκηνοθεσία: Θάνος Αναστόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Χωραφάς, Πηνελόπη Τσιλίκα, Πάολο Ρόσι, Αινεία Τσαμάτη, Νίκος Γεωργάκης, Θεοδώρα Τζήμου

«Στο Τέλος Ξυρίζουν τον Γαμπρό»

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής του 2023. Η απόφαση της Πόπης να παντρευτεί έναν νεότερο άντρα Γεωργιανής καταγωγής αναστατώνει την μικρή κοινωνία ενός χωριού στην Κω. Τα παιδιά της, η αδερφή της και οι εκκεντρικοί συγχωριανοί δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια, βάζοντας σκοπό να αποτρέψουν τον γάμο, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσουν στα άκρα.

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ελένη Καστάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Στικούδη, Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Τσαβάλου, Τάσος Παλαντζίδης, Θεοφανία Παπαθωμά, Δημήτρης Μαυρόπουλος

«Τα Αβγά και τα Πασχάλια»

Παιδικό animation, γερμανικής παραγωγής του 2022. Η σχολή των κουνελιών-φυλάκων του πολύτιμου Χρυσού Αυγού αναστατώνεται, καθώς οι αλεπούδες και ο Λίο, το πονηρό κουνέλι της πόλης, θέλουν να εξαλείψουν διά παντός το Πάσχα. Όλα τώρα πλέον εξαρτώνται από τον Μαξ, την Έμι και έναν απρόσμενο σύμμαχο.

Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούνχαου – Πολ

«Οι Ξεχασμένοι»

Ταινία τρόμου, αργεντίνικης παραγωγής του 2017. Μια παρέα νεαρών φτάνουν στο εγκαταλελειμμένο αργεντίνικο θέρετρο Επεκουέν, που έχει καταστραφεί από μια πλημμύρα 30 χρόνια πριν, για να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ. Αντίθετα με ό,τι πιστεύουν, όμως, δεν είναι μόνοι τους ανάμεσα στα ερείπια, τα οποία αρχίζουν να αποκαλύπτονται καθώς τα νερά αποτραβιούνται.

Σκηνοθεσία: Νικόλας Ονέτι, Λουτσιάνο Ονέτι
Πρωταγωνιστούν: Αγκουστίν Παρδέλα, Μίρτα Μπουσνέλι, Βικτόρια Μαουρέτε

«Broken Circle»

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2022. Η κόρη του βασιλιά Αγαμέμνονα Ηλέκτρα θέλει να ζήσει μια ανεξάρτητη ζωή, μακριά από τα πλούτη, τις ίντριγκες και τις ματαιοδοξίες του παλατιού. Ερωτεύεται έναν νεαρό βοσκό, αλλά τα πολιτικοστρατιωτικά συμφέροντα θα τη βάλουν στη θέση του εξιλαστήριου θύματος.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κατής
Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Γλυκός, Χρήστος Αμβράζης, Βάγια Κωφού, Νεκτάριος Παπαλεξίου, Δημήτρης Μαζιώτης

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 23/3-29/3
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment