PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/7


Με τέσσερις νέες ταινίες και δύο επανεκδόσεις, συνεχίζουμε τον Ιούλιο στα θερινά σινεμά, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ξεχάσουμε ότι εν μέσω καλοκαιριού βρισκόμαστε ακόμη στο κλεινόν άστυ.

Μια από τις καλύτερες ελληνικές ανεξάρτητες ταινίες της χρονιάς που διανύουμε, ένα φιλμ εποχής της Κέλι Ρέινχαρντ για μια αναπάντεχη φιλία, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σε ρόλο κατασκόπου, καταιγιστική περιπέτεια και αριστουργηματικές επανεκδόσεις έρχονται αυτή την εβδομάδα.

«Ο Κατάσκοπος του Ψυχρού Πολέμου»

Αγωνιώδες θρίλερ, αγγλοαμερικανικής παραγωγής του 2020. Το 1960 κι ενώ ο Ψυχρός Πόλεμος κορυφώνεται, ο σοβιετικός στρατιωτικός Όλεγκ Πενκόφσκι αποφασίζει να διαρρεύσει άκρως απόρρητες πληροφορίες στη Δύση. Για να κρατήσουν το δίαυλο επικοινωνίας ανοιχτό χωρίς να εγείρουν υποψίες, η βρετανική ΜΙ6 και η CIA στρατολογούν τον επιχειρηματία Γκρέβιλ Γουίν ως «μεταφορέα» των μηνυμάτων. Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Σκηνοθεσία: Ντομινίκ Κουκ
Πρωταγωνιστούν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μεράμπ Νινιτζέ, Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, Τζέσι Μπάκλει

«Κανένας»

Καταιγιστική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Ο Χατς Μάνσελ είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης ο οποίος δεν αντιδρά στη νυχτερινή εισβολή δυο ληστών στο σπίτι του, φοβούμενος την ανεξέλεγκτη βία. Η σύζυγός, ο γιος, συγγενείς. συνάδελφοι και γείτονές του τον αντιμετωπίζουν πλέον με περιφρόνηση, αναγκάζοντάς τον να αντιδράσει δυναμικά.

Σκηνοθεσία: Ιλια Ναϊσούλερ, Ντέρεκ Κόλσνταντ
Πρωταγωνιστούν: Μπομπ Όντεκερκ, Κόνι Νίλσεν, Κρίστοφερ Λόιντ, Αλεξέι Σερεμπιάκοφ

«Μια Φορά κι Έναν Καιρό»

Οικογενειακή ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Μετά το θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού τους, ο Πίτερ και η οχτάχρονη Άλις προσπαθούν να παρηγορήσουν με κάθε τρόπο τους γονείς τους. Οι οικογενειακές σχέσεις θα διαταραχθούν και επώδυνα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια.

Σκηνοθεσία: Μπρέντα Τσάπμαν
Πρωταγωνιστούν: Γκούγκου Μπάθα – Ρο, Ντέιβιντ Ογιελόβο, Ανα Τσάνσελορ, Αντζελίνα Τζολί, Μάικλ Κέιν

«Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ»

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής του 2019. Δυο φίλοι που φυτοζωούν σε ένα μικρό αθηναϊκό διαμέρισμα και ασχολούνται με τη μουσική αποφασίζουν να λύσουν το μυστήριο της Λώρα Ντουράντ. Της διάσημης πορνοστάρ των 90s που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν αρκετά χρόνια.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μπαβέλλας
Πρωταγωνιστούν: Μάκης Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαράντης, Άννα Καλαϊτζίδου, Υβόννη Μαλτέζου, Αλέξανδρος Λογοθέτης

«Η Πρώτη Αγελάδα»

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Στη βορειοδυτική Αμερική του 1820 ένας περιπλανώμενος μάγειρας και ένας Κινέζος εργάτης δημιουργούν μια πετυχημένη επιχείρηση. Κανείς δεν ξέρει όμως πως εκμεταλλεύονται κρυφά την αγελάδα του τοπικού προύχοντα.

Σκηνοθεσία: Κέλι Ρέιχαρντ
Πρωταγωνιστούν: Τζον Μαγκάρο, Οράιον Λι

Προβάλλονται οι επανεκδόσεις:

Καζαμπλάνκα Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ και Ίνγκριντ Μπέργκμαν πρωταγωνιστούν σε μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών, η οποία τοποθετείται στην εξωτική Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου ένας Αμερικανός συναντά την παλιά του αγαπημένη, παντρεμένη τώρα με κάποιον άλλο, η οποία χρειάζεται τη βοήθειά του για να διαφύγει από τη χώρα. Η ταινία, γυρισμένη πριν από 80 χρόνια, παραμένει ένα από τα πιο όμορφα, διαχρονικά κινηματογραφικά ρομάντζα όλων των εποχών.

Λαγωνικό 24 Καρατίων O επιθεωρητής Κλουζό καλείται να ερευνήσει μια δολοφονία στην εξοχική κατοικία ενός εκατομμυριούχου. Εκεί, καθώς η μία δολοφονία διαδέχεται την άλλη, όλα τα στοιχεία δείχνουν ως ένοχη την όμορφη νεαρή υπηρέτρια, όμως ο Κλουζό είναι γοητευμένος από την παρουσία της και πεπεισμένος για την αθωότητά της! Η σιγουριά του είναι τέτοια που προσπερνά αδιάφορα κάθε στοιχείο που αποδεικνύει το αντίθετο, φέρνοντας τον προϊστάμενό του, αρχιεπιθεωρητή Ντρέιφους, στα όρια της τρέλας. Όμως, τα προφανή αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι τελικά αυτά που θα οδηγήσουν στον πραγματικό ένοχο. To δεύτερο και αξεπεράστο φιλμ του Μπλέικ Έντουαρντς, με ήρωα τον Επιθεωρητή Κλουζό.

 

Δείτε τι παίζεται στους θερινούς στα Δυτικά την εβδομάδα 22/7-28/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment