PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/6


Επτά νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν η αμφιλεγόμενη κωμωδία επιστημονικής φαντασίας «Asteroid City» του εκκεντρικού δημιουργού Γουές Άντερσον, η ιστορία μυστηρίου με τον Λίαμ Νίσον, με τίτλο «Ντετέκτιβ Μάρλοου» και ένα ντοκιμαντέρ μυθοπλασίας από τη Χιλή με τίτλο «Μυστικός Πράκτορας».

«Asteroid City»

Κωμωδία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2023. Το 1955 σε μια απομακρυσμένη μικρή αμερικανική πόλη που βρίσκεται καταμεσής μιας ερήμου, πρόκειται να διεξαχθεί ένα συνέδριο παρατηρητών των άστρων. Ένας χήρος εγκλωβίζεται στην πόλη μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, εκλιπαρώντας τον πεθερό του να τους σώσει. Ωστόσο, όσο βρίσκεται εκεί αναπτύσσει μια σχέση με μια διάσημη ηθοποιό και τον γιο της. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ξαφνικά ένα ΑΤΙΑ και ένας εξωγήινος φτάνουν στην πόλη και η αμερικανική κυβέρνηση βάζει την πόλη σε καραντίνα.

Σκηνοθεσία: Γουές Άντερσον
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Σβάρτζμαν, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τομ Χανκς, Τίλντα Σουίντον, Μπράιαν Κράνστον, Έντουαρντ Νόρτον, Άντριεν Μπρόντι, Στιβ Καρέλ, Ματ Ντίλον, Μάργκο Ρόμπι, Τζεφ Γκόλντμπλουμ

«Mediterraneo: Ο Νόμος της Θάλασσας»

Βιογραφική δραματική ταινία, ισπανικής και ελληνικής παραγωγής του 2021. Φθινόπωρο του 2015. Δύο Ισπανοί ναυαγοσώστες ταξιδεύουν στη Λέσβο λίγο αφού είδαν τη συγκλονιστική φωτογραφία ενός μικρού αγοριού που πνίγηκε στη Μεσόγειο. Καταφθάνουν εκεί για να ανακαλύψουν μια αδιανόητη πραγματικότητα: χιλιάδες άνθρωποι διακινδυνεύουν τη ζωή τους καθημερινά προσπαθώντας να διασχίσουν τη θάλασσα, θέλοντας να ξεφύγουν από τον πόλεμο. Αυτό, όμως, που τους προξενεί την πιο αλγεινή εντύπωση είναι ότι κανείς δεν προβαίνει σε καμία διάσωση.

Σκηνοθεσία: Μαρσέλ Μπαρένα
Πρωταγωνιστούν: Έντουαρντ Φερνάντεζ, Ντάνι Ροβίτα, Άννα Καστίγιο, Γιώτα Φέστα, Στάθης Σταμουλακάτος

«Ντετέκτιβ Μάρλοου»

Περιπέτεια μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Μία μυστηριώδης πλούσια γυναίκα αναθέτει στον ντετέκτιβ Μάρλοου την αναζήτηση του πρώην εραστή της. Σύντομα ο Μάρλοου θα διαπιστώσει ότι αυτή η υπόθεση ρουτίνας είναι πιο περίπλοκη από όσο περίμενε.

Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νισον, Νταϊάν Κρούγκερ, Τζέσικα Λανγκ, Άλαν Κάμινγκ, Ντάνι Χιούστον

«Το Χρονικό Ενός Εφήμερου Έρωτα»

Αισθηματική κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2022. Μια ανύπαντρη μητέρα και ένας παντρεμένος άντρας γίνονται εραστές. Έχουν δεσμευτεί να βλέπονται μόνο περιστασιακά και να μην αφεθούν να ερωτευτούν ο ένας τον άλλον, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η σχέση τους δεν έχει μέλλον. Ωστόσο, εκπλήσσονται όλο και περισσότερο από τη σύμπνοια, την καλή συνύπαρξή τους.

Σκηνοθεσία: Εμανουέλ Μουρέ
Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Μακέν, Σαντρίν Κιμπερλέν, Τζόρτζια Σκαλιέ

«Μαθήματα Αποπλάνησης»

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής του 2023. Στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, η Μάντι ψάχνει τρόπους να καλύψει το χρέος και ανακαλύπτει μια παράξενη, πλην προσοδοφόρα αγγελία: πλούσιοι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να βγει ραντεβού με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Πέρσι, προτού εκείνος φύγει για σπουδές.

Σκηνοθεσία: Τζιν Στουπνίτσκι
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Άντριου Φέλντμαν, Μάθιου Μπρόντερικ, Ναταλί Μοράλες

«Μυστικός πράκτορας»

Ντοκιμαντέρ, χιλιανής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2020. Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ προσλαμβάνει τον 84χρονο Σέρχιο για μια μυστική αποστολή: Πρέπει να παρεισφρήσει σε ένα γηροκομείο ώστε να εξακριβώσει εάν μία από τις ενοίκους ζει κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.

Σκηνοθεσία: Μάιτε Αλμπέρτι
Πρωταγωνιστούν: Σέρχιο Χάμι

«Καθαγιασμός»

Ατμοσφαιρική ταινία τρόμου, βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής του 2022. Μαθαίνοντας πως ο παπάς αδελφός της αυτοκτόνησε, η Γκρέις ταξιδεύει σε ένα γυναικείο μοναστήρι στη Σκοτία, πεπεισμένη πως έχει πέσει θύμα μιας συγκεκαλυμμένης δολοφονίας. Ερευνώντας, θα αντιμετωπίσει έναν τοίχο σιωπής που μοιάζει να προστατεύει ένα πανίσχυρο, απειλητικό μυστικό.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Σμιθ
Πρωταγωνιστούν: Τζένα Μαλόουν, Ντάνι Χιούστον, Τζάνετ Σούζμαν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 22/6-28/6
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment