PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 21/9


Πέντε νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Από τις νέες πρεμιέρες, αναμένεται να κυριαρχήσει η τέταρτη συνέχεια των «Αναλώσιμων» περιπέτεια με τον Σιλβέστερ Σταλόνε. Επίσης προβάλεται το animation για παιδιά «Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους», αλλά και το δράμα ενηλικίωσης με φόντο την κομμουνιστική Ρουμανία, που σκηνοθετεί ο Αλεξάντρου Μπελκ, με τίτλο «Ράδιο Μετρονόμ».

«Ράδιο Μετρονόμ»

Δραματική ταινία, ρουμανικής παραγωγής του 2022. Βουκουρέστι, 1972. Η δεκαεπτάχρονη Άννα ονειρεύεται την αγάπη και την ελευθερία. Ένα βράδυ, καθώς γλεντάνε με τις φίλες της, αποφασίζουν να στείλουν ένα γράμμα στο Metronom, το μουσικό πρόγραμμα που μεταδίδει το Radio Free Europe παράνομα στη Ρουμανία. Τότε είναι που φτάνει στο κατώφλι της η Σεκουριτάτε, η μυστική αστυνομία του Τσαουσέσκου.

Σκηνοθεσία: Αλεξάντρου Μπερκ
Πρωταγωνιστούν: Μάρα Μπουγκάριν, Βλαντ Ιβάνοφ, Σερμπάν Λαζαροβίτσι, Αλίνα Μπερζουντεάνου

«Οι Αναλώσιμοι 4»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Οι «Αναλώσιμοι» αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας του κόσμου, καθώς αναλαμβάνει την ύστατη στιγμή να σώσει τον πλανήτη από έναν τρομοκράτη και τα πυρηνικά όπλα που διαθέτει. Αυτή τη φορά η νέα γενιά των Αναλώσιμων θα έχει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Γουό
Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Μέγκαν Φοξ, Ντολφ Λούντγκρεν, Άντι Γκαρσία

«Κάρμεν»

Ρομαντικό δραματικό μιούζικαλ, αμερικάνικης και γαλλικής παραγωγής του 2022. Η Κάρμεν, μια σαγηνευτική νεαρή τσιγγάνα, αφήνει πίσω την οικογένεια και την κοινότητά της για να ξεφύγει από ένα μεξικανικό καρτέλ. Φεύγει στις ΗΠΑ, ονειρευόμενη ασφάλεια και ελευθερία. Αιχμαλωτίζεται από έναν πράκτορα της περιπολίας των συνόρων που προσπαθεί να τη σκοτώσει. Συγκλονισμένος από αυτή τη βία, ένας άλλος αστυνομικός, ο Έινταν, σώζει την Κάρμεν και τη βοηθά να δραπετεύσει. Συμφωνεί να την πάει στο Λος Άντζελες και στον δρόμο η έλξη του γι’ αυτήν μεγαλώνει.

Σκηνοθεσία: Μπέντζαμιν Μίλιπεντ
Πρωταγωνιστούν: Πολ Μέσκαλ, Μελίσα Μπαρέρα, Ρόζι ντε Πάλμα, Νικόλ ντα Σίλβα, Έλσα Πατάκι

«Αfter 5: Όλα Μετά»

Αισθηματικό μελόδραμα, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Μετά το χωρισμό με την πραγματική αγάπη του, ο Χάρντιν ταξιδεύει στην Πορτογαλία σε μια απόπειρα να διορθώσει τα λάθη της παλιάς συμπεριφοράς του.

Σκηνοθεσία: Κάστιλ Λάντον
Πρωταγωνιστούν: Χίρο Φάινς Τίφιν, Τζοζεφίν Λάνγκφορντ, Μίμι Κιν

«Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, ουκρανικής και αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Η καλόκαρδη Μάβκα είναι ένα ξωτικό που ορίζεται νέος φύλακας του αιώνιου ουκρανικού δάσους. Αν και οι άνθρωποι θεωρούνται εχθροί του, εκείνη θα βοηθήσει τον νεαρό μουσικό Λούκας να βρει ένα μαγικό φίλτρο, αγνοώντας ότι αυτό είναι που ψάχνει η σατανική και αποφασισμένη για όλα Κιλίνα.

Σκηνοθεσία: Ολεχ Μαλαμούζ, Ολεκσάντρα Ρούμπαν, Γέβεν Γέρμακ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 21/9-27/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment