PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 21/7


Με έξι νέες ταινίες ξεκινάει και αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα του Ιουλίου.

Ταινίες βιογραφικές, θρίλερ και οικογενειακές, για όσους βρίσκονται ακόμη στην πόλη και θέλουν να απολαύσουν μια κινηματογραφική πρεμιέρα σε κάποιον από τους θερινικούς κινηματογράφους της πόλης.

«Ο Αήττητος»

Δραματική ταινία, αγγλικής παραγωγής του 2022. Μπρίστολ, Αγγλία, 1800: Ο Τζεμ Μπέλτσερ μεταμορφώνει τη μέχρι τότε πρωτόγονη πυγμαχία σε άθλημα των βασιλιάδων, σε μία ασύλληπτη πορεία που ξετυλίγει την άνοδο και την πτώση ενός καθαρόαιμου ταλέντου και ενός γεννημένου πρωταθλητή.

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Γκράχαμ
Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Ματ Χούκινγκς, Ρέι Γουίνστον, Μάρτον Τσόκας, Τζόντι Μέι

«Spencer»

Δραματική ταινία, αγγλικής (γερμανικής και αμερικανικής) παραγωγής του 2021. Ο γάμος της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Πρίγκιπα Καρόλου είναι καιρός που έχει «κρυώσει». Μέσα από πολλαπλές φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και διαζύγιο, όλα καταλαγιάζουν αναγκαστικά προκειμένου να εορταστούν τα Χριστούγεννα στη εξοχική Οικία της Βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ. Εκεί υπάρχει φαγητό, ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει καλά το παιχνίδι. Αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η ταινία SPENCER είναι μία υπόθεση του τι μπορεί να συνέβη κατά την διάρκεια εκείνων των μοιραίων ημερών.

Σκηνοθεσία: Πάμπλο Λαρέν
Πρωταγωνιστούν: Κρίστεν Στιούαρτ, Τίμοθι Σπολ, Τζακ Νίλεν, Φρέντι Σπράι, Τζακ Φάρθινγκ, Σον Χάρις, Στέλα Γκόνετ, Ρίτσαρντ Σάμελ, Ελίζαμπεθ Μπέρινγκτον, Έιμι Μάνσον, Σάλι Χόκινς

«Υγρή Γη»

Θρίλερ, ισπανικής παραγωγής του 2021. Ένας βιολόγος επιστρέφει στον τόπο όπου μεγάλωσε με στόχο να προστατέψει τη λίμνη της περιοχής, καθώς οι ντόπιοι την εκμεταλλεύονται ανεξέλεγκτα. Τα σχέδιά του, βέβαια, δεν είναι καλοδεχούμενα από τους κατοίκους, με αποτέλεσμα η ένταση να φτάσει στα άκρα.

Σκηνοθεσία: Ινιάκι Σάντσεθ Αριέτα
Πρωταγωνιστούν: Ραούλ Αρεβάλο, Παθ Βέγκα, Ντανιέλα Κάσας

«Ο Τενόρος»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2022. Ένας ράπερ που δουλεύει ως διανομέας, θα γνωριστεί εξαιτίας μιας παρεξήγησης με μια δασκάλα φωνητικής στην Όπερα του Παρισιού, η οποία διακρίνει σ’ εκείνον ένα ταλέντο που μπορεί να τον οδηγήσει στην κορυφή.

Σκηνοθεσία: Κλοντ Ζιντί Τζ.
Πρωταγωνιστούν: Μοχάμεντ Μπελκίρ, Μισέλ Λαρόκ, Γκιγιόμ Ντουέμ

«Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού»

Κωμωδία, γαλλοβελγικής παραγωγής του 2021. Όταν ο πατέρας του μικρού Νικόλα παίρνει προαγωγή και αναγκάζεται να μετακομίσει, ο πιτσιρίκος και οι πιστοί φίλοι του οργανώνουν ένα ξέφρενο κυνήγι θησαυρού, ικανό να σταματήσει τα σχέδια των μεγάλων.

Σκηνοθεσία: Ζιλιέν Ραπενό
Πρωταγωνιστούν: Ιλάν Ντεμπραμπάν, Οντρέ Λαμί, Ζαν-Πολ Ρουβ

«Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα»

Κινούμενα σχέδια, γαλλοβελγικής παραγωγής του 2020. Ο Άνταμ προσπαθεί να εγκληματιστεί στη νέα ζωή με τον πολυάσχολο πατέρα του Μεγαλοπατούσα, όταν αποφασίζει να τον ακολουθήσει σε μια ακτιβιστική αποστολή με στόχο την ανατροπή των σχεδίων μιας πετρελαϊκής εταιρείας που απειλεί το περιβάλλον.

Σκηνοθεσία: Τζερεμί Ντεγκρουσόν, Μπεν Στάσεν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 21/7-27/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment