PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 21/12


Έξι νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες, μία εβδομάδα πριν από το τέλος του 2023.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι το σκληρό δράμα μυστηρίου από την Αυστραλία, «Η Επιβίωση της Ευγένειας» του Ρολφ ντε Χέερ, ενώ το ενδιαφέρον αναμένεται να τραβήξουν οι ταινίες «Ο Καπετάν Μιχάλης», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη και η υπερηρωική περιπέτεια «Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο», με τον Τζέισον Μομόα.

«Η Επιβίωση της Ευγένειας»

Δραματική ταινία μυστηρίου, αυστραλιανής παραγωγής του 2022. Στη μέση της ερήμου, η μαύρη γυναίκα εγκαταλείπεται σε ένα κλουβί πάνω σε τρέιλερ. Οι απαγωγείς της την άφησαν να πεθάνει. Αυτή όμως δεν είναι έτοιμη να πεθάνει. Δραπετεύει και περπατά μέσα από λοιμό και διωγμό, από έρημο σε βουνό και από εκεί σε πόλη… για να βρει περισσότερη αιχμαλωσία. Οι υπεύθυνοι διστάζουν να παραιτηθούν από τα προνόμια τους, και η μαύρη γυναίκα, δραπετεύοντας για άλλη μία φορά, πρέπει να βρει παρηγοριά στο ξεκίνημα της.

Σκηνοθεσία: Ρολφ ντε Χέερ
Πρωταγωνιστούν: Μoυατζέμι Χουσεϊν, Ντίπθι Σάρμα, Νταρσάν Σάρμα

«Ο Καπετάν Μιχάλης»

Ελληνικό δράμα εποχής, ελληνικής παραγωγής του 2023. Κρήτη 1889, η χρονιά της επανάστασης. Κεντρικός ήρωας είναι ο Καπετάν Μιχάλης, ένας ασυμβίβαστος Κρητικός, μαυροντυμένος και αξύριστος, ωσότου ελευθερωθεί η Κρήτη. Την στιγμή όμως που συναντά την Εμινέ, γυναίκα του αδελφοποιητού του, Νουρήμπεη, τον κυριεύει ένας δαίμονας. Ο πειρασμός δεν τον αφήνει σε ησυχία και τον αποσπά από αυτό που θεωρεί ιερό καθήκον, την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Τούρκους. Γρήγορα τα πράγματα περιπλέκονται και μια νέα εξέγερση ξεσπά.

Σκηνοθεσία: Κώστας Χαραλάμπους
Πρωταγωνιστούν: Αιμίλιος Χειλάκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Λουκία Μιχαλοπούλου, Τζένη Καζάκου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Συλιγνάκης, Μάνος Ιωάννου, Γεράσιμος Σοφιανός

«Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Έχοντας αποτύχει να εξολοθρεύσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Μπλακ Μάντα διψασμένος να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει επιτέλους τον Aquaman. Αυτή τη φορά, ο Μπλακ Μάντα είναι πιο ισχυρός από ποτέ έχοντας τιθασεύει τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, που εξαπολύει μία αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον κατατροπώσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Ορμ, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, με στόχο να συνάψουν μία ανορθόδοξη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να προστατεύσουν το βασίλειο και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman και τον κόσμο από τον αφανισμό.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Μομόα, Πάτρικ Γουίλσον, Άμπερ Χερντ, Νικόλ Κίντμαν, Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β’, Ίντια Μουρ, Μάικλ Κίτον

«Η Περιπέτεια του Βλέμματος»

Ελληνική δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2023. Αναζητώντας το βλέμμα μέσα σε θραύσματα εικόνων και ήχων από τη φιλμογραφία του, ο Δημήτρης Αθανίτης πειραματίζεται πάνω στην ίδια τη φόρμα του σινεμά.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αθανίτης
Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Σολωμός, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Λένα Κιτσοπούλου

«Παραβατικοί»

Δράμα εγκλήματος, αργεντίνικης και βραζιλιάνικης παραγωγής του 2023. Ο υπάλληλος μιας τράπεζας αποφασίζει να κλέψει το θησαυροφυλάκιο, να παραδοθεί στις αρχές και όταν αποφυλακιστεί να απολαύσει τη λεία του. Θα αντέξει, όμως, ο συνάδελφος και συνεργάτης του να φυλάξει τη λεία όσο εκείνος βρίσκεται στη φυλακή;

Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Μορένο
Πρωταγωνιστούν: Ντανιέλ Ελίας, Εστεμπάν Μπιλιάρντι, Μαργκαρίτα Μολφίνο

«Κατάκ: Η Γενναία Φάλαινα»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, καναδικής παραγωγής του 2023. Ένα μικρό φαλαινάκι, θέλοντας να αποδείξει ότι έχει μεγαλώσει, ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι με σκοπό να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία της γιαγιάς του.

Σκηνοθεσία: Κριστίν Νταλέρ – Ντιπόν και Νιλά Λεμέ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 21/12-27/12
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment