PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 20/7


Τέσσερις νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η πολυαναμενόμενη «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ, που φέρνει στη μεγάλη οθόνη υπαρξιακές αγωνίες σε αποχρώσεις του ροζ, συναντάμε τον Τζόνι Ντεπ στο δράμα εποχής «Ζαν ντι Μπαρί, η ερωμένη του βασιλιά», παρατηρούμε την πολυπλοκότητα και ενίοτε την τοξικότητα ανάμεσα στις ανθρώπινες σχέσεις στη «Ρίζα του κακού», αφουγκραζόμαστε το φόβο ενός 8χρονου στο θρίλερ «Άκου τη μαμά».

«Barbie»

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Η Μπάρμπι ζει στην ονειρεμένη Barbieland, μια ροζ, αδιατάραχτη και γυναικοκρατούμενη καθημερινότητα, μέχρι που αρχίζει να έχει… κυτταρίτιδα και υπαρξιακές ανησυχίες. Η απάντηση βρίσκεται στην αληθινή ζωή κι εκείνη είναι έτοιμη για το μεγάλο ταξίδι.

Σκηνοθεσία: Γκρέτα Γκέργουιγκ
Πρωταγωνιστούν: Μάργκο Ρόμπι, Ράιαν Γκόσλινγκ, Χάρι Νεφ, Γουίλ Φέρελ, Κίνγκσλεϊ Μεν-Αντίρ

«Η Ρίζα του Κακού»

Θρίλερ, γαλλικής και καναδικής παραγωγής του 2022. Μια εργάτρια, η οποία κρύβει το πραγματικό επάγγελμά της, επανασυνδέεται με τον πατέρα της μετά από πολλά χρόνια. Έναν πλούσιο επιχειρηματία ο οποίος την προσκαλεί στην πολυτελή παραθαλάσσια βίλα του, όπου θα γνωρίσει την καινούργια του, παράξενη οικογένεια: την ιδιόρρυθμη σύζυγό του, τη φιλόδοξη κόρη του –μια επαναστατημένη έφηβη– και μια απειλητική υπηρέτρια.

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιέν Μαρνιέ
Πρωταγωνιστούν: Λορ Καλαμί, Ντοριά Τιλιέ, Ντομινίκ Μπλαν, Ζακ Βεμπέρ, Σουζάν Κλεμάν, Σελέστ Μπρανκέλ, Βερονίκ Ρουτζία Σάουρα

«Άκου τη Μαμά»

Τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ο οκτάχρονος Πίτερ προσπαθεί να διερευνήσει τους μυστηριώδεις θορύβους που προέρχονται από το εσωτερικό των τοίχων του σπιτιού του. Οι γονείς του τον καθησυχάζουν, αλλά εκείνος υποπτεύεται πως του κρύβουν ένα σκοτεινό μυστικό.

Σκηνοθεσία: Σάμιουελ Μπόουντιν
Πρωταγωνιστούν: Λίζι Κάπλαν, Άντονι Σταρ, Κλιοπάτρα Κόουλμαν, Γούντι Νόρμαν

«Ζαν ντι Μπαρί, η Ερωμένη του Βασιλιά»

Δραματική, γαλλικής και αγγλικής παραγωγής του 2023. Η ζωή της Ζαν Μπεκί, η οποία γεννήθηκε ως νόθα κόρη μιας φτωχής μοδίστρας το 1743, έγινε διάσημη εταίρα και έφτασε ως την αυλή του βασιλιά Λουδοβίκου 15ου, για να γίνει η τελευταία επίσημη ερωμένη του.

Σκηνοθεσία: Μαϊγουέν Λε Μπεσκό
Πρωταγωνιστούν: Μαϊγουέν Λε Μπεσκό, Τζόνι Ντεπ, Μπενζαμέν Λαβέρν, Πιερ Ρισάρ, Μελβίλ Πουπό, Πασκάλ Γκρεγκορί

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 20/7-206/7
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment