PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 20/4


Έξι νέες ταινίες κάνουν απόψε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η γαλλική υπερπαραγωγή «Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Ντ’ Αρτανιάν», ενώ το δικαστικό δράμα «Σεντ Ομέρ», το θρίλερ «Πέρα από τον Τοίχο» και η κομεντί «Καραόκε» έχουν το ενδιαφέρον τους.

«Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Ντ’ Αρτανιάν»

Περιπέτεια εποχής, γαλλικής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2023. Από το Λούβρο μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, από τις τρώγλες του Παρισιού μέχρι την πολιορκία της Λα Ροσέλ… σε ένα βασίλειο διχασμένο από τους θρησκευτικούς πολέμους και υπό την απειλή της εισβολής από την Αγγλία, μία χούφτα αντρών και γυναικών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και θα ενώσουν το πεπρωμένο τους με τη μοίρα της Γαλλίας.

Σκηνοθεσία: Μαρτάν Μπουρμπουλόν
Πρωταγωνιστούν: Φρανσουά Σιβίλ, Βενσάν Κασέλ, Ρομέν Ντουρίς, Πίο Μαρμάι, Εύα Γκριν, Λουί Γκαρέλ, Βίκι Κριπς

«Σεντ Ομέρ»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2020. Στο δικαστήριο της μικρής πόλης Σεντ Ομέρ, στη Γαλλία, μια νεαρή γυναίκα από τη Σενεγάλη δικάζεται για τον εσκεμμένο θάνατο του παιδιού της. Καθώς ξετυλίγεται η διαδικασία τίποτε δεν μοιάζει με αυτό που φαίνεται.

Σκηνοθεσία: Άλις Ντιόπ
Πρωταγωνιστούν: Γκοσλαζί Μαλαντά, Ορέλια Πετί, Ζαβιέ Μαλί

«Πέρα από τον Τοίχο»

Δραματικό θρίλερ, ιρανικής παραγωγής του 2022. Ο Αλί, ένας απελπισμένος τυφλός, επιχειρεί να αυτοκτονήσει όταν τον διακόπτει ο θυρωρός του κτιρίου του. Τον ενημερώνει πως μια δραπέτης έχει κρυφτεί κάπου στο κτίριο. Ο Αλί ανακαλύπτει τη δραπέτη Λέιλα μέσα στο διαμέρισμα του. Μέσα σε μια διαδήλωση που διακόπηκε βίαια προκαλώντας χάος, έχασε τον τετράχρονο γιο της καθώς τη μετέφεραν σε βαν της αστυνομίας. Σταδιακά ο Αλί θα δεθεί συναισθηματικά μαζί της.

Σκηνοθεσία: Τζαΐντ Τζαλιλβάντ
Πρωταγωνιστούν: Ναβίντ Μοχαματζαντέχ, Ντιάνα Χαμπιμπί, Αλιρεζά Καμαλί, Αμίρ Αγκάι

«Kαραόκε»

Κομεντί, ισραηλινής παραγωγής του 2022. Η Τόβα και ο Μέιρ είναι ένα ζευγάρι στα 60 που αγαπιούνται ακόμα αλλά τους έχει καταπιεί η ρουτίνα της μικροαστικής ζωής τους στα προάστια. Όταν ένας κοσμοπολίτης εργένης μετακομίζει στο ρετιρέ της πολυκατοικίας τους, η μαγνητική του παρουσία και οι βραδιές καραόκε στο διαμέρισμά του μετατρέπονται σε εμμονή για το φιλήσυχο ζευγάρι.

Σκηνοθεσία: Μος Ρόζενταλ
Πρωταγωνιστούν: Σασόν Γκαμπάι, Ρίτα Σουκρούν, Κόμπι Φάραγκ, Ταλίν Αμπού Χάνα, Λιόρ Ασκενάζι

«Άρρηκτος Δεσμός»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2023. Στην τελευταία του αποστολή στο Αφγανιστάν, ο λοχίας Τζον Κίνλι συνεργάζεται με έναν τοπικό διερμηνέα, τον Αχμέντ. Μετά από μια επίθεση με μοναδικούς επιζώντες τους δύο άντρες, ο Αχμέντ θα μεταφέρει τον τραυματισμένο Τζον σε ένα ασφαλές μέρος, χιλιόμετρα μακριά. Όταν ο Τζον γυρίσει στην Αμερική και μάθει πως ο Αχμέντ βρίσκεται σε κίνδυνο, αποφασίζει να επιστρέψει πίσω για να βοηθήσει τον φίλο του, ξεπληρώνοντας το χρέος του προτού να είναι αργά.

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι
Πρωταγωνιστούν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Νταρ Σαλίμ, Αλεξάντερ Λούντβιγκ, Άντονι Σταρ, Έμιλι Μπίκαμ, Τζέισον Γουόνγκ

«Evil Dead Rise»

Τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Μια γυναίκα επισκέπτεται ύστερα από καιρό την αδερφή της και μητέρα τριών παιδιών, όταν ένας σεισμός απελευθερώνει ένα διαβολικό πνεύμα που απειλεί να τους κυριεύσει.

Σκηνοθεσία: Λι Κρόνιν
Πρωταγωνιστούν: Λίλι Σάλιβαν, Αλίσα Σάδερλαντ, Μόργκαν Ντέιβις, Γκάμπριελ Έκολς, Νελ Φίσερ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 20/4-26/4
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment