PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 2/9


Ο κινηματογραφικός Σεπτέμβρης μπαίνει με μία καταιγίδα από νέες ταινίες, οχτώ τον αριθμό και τρεις κλασικές επανεκδόσεις.

Ταινία τρόμου, μιούζικαλ, δράμα μυστηρίου, μωσαϊκό χαρακτήρων και ιστοριών, ντοκιμαντέρ για τη Δονούσα, αγαπημένο κινούμενο σχέδιο και σπουδαίες επανεκδόσεις υποδέχονται τους σινεφίλ.

«Η Ενσάρκωση του Κακού»

Ταινία τρόμου, αμερικανοκινέζικης παραγωγής του 2021. Μια ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα υποφέρει από βίαια οράματα τα οποία συνειδητοποιεί πως συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν
Πρωταγωνιστούν: Άναμπελ Γουόλις, Μάντι Χάσον, Τζορτζ Γιάνγκ

«Annette»

Δραματικό μιούζικαλ, γαλλικής παραγωγής του 2021. Ένας αντισυμβατικός και πικρόχολος stand-up κωμικός και μια σοπράνο ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, αποκτούν ένα κοριτσάκι, την Ανέτ, αλλά η σχέση τους αρχίζει να καταρρέει όταν η καριέρα του πρώτου παίρνει την κάτω βόλτα κι ενώ αποκτούν ένα παιδί.

Σκηνοθεσία: Λεός Καράξ
Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Ντράιβερ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Σάιμον Χέλμπεργκ, Ανζέλ

«Ξηρασία»

Αστυνομικό δράμα, αυστραλιανής παραγωγής του 2020. Η Αυστραλία βιώνει τη χειρότερη ξηρασία εδώ κι έναν αιώνα. Ο αστυνομικός Άρον Φαλκ επιστρέφει στη γενέτειρά του για την κηδεία του καλύτερου φίλου των παιδικών του χρόνων και, παρά τη θέλησή του, αναγκάζεται να συμμετάσχει στην έρευνα για τα αίτια θανάτου του. Καθώς τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται, ο Φαλκ υποχρεώνεται να έρθει αντιμέτωπος με μυστικά από το δικό του παρελθόν.

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Κόνολι
Πρωταγωνιστούν: Έρικ Μπάνα, Ζενεβιέβ Οράιλι, Κιρ Οντόνελ, Μπρους Σπενς, Μάθιου Νεμπλ

«Ο Γιώργος του Κέδρου»

Ελληνικό ντοκιμαντέρ, παραγωγής του 2020. Ο Γιώργος Κολόζης και ο γιος του Γιάννης αθροίζουν τις ταξιδιωτικές αναμνήσεις τους από τη Δονούσα φτιάχνοντας μια βιωματική ιστορία του νησιού από τη δεκαετία του ’70 έως σήμερα.

Σκηνοθεσία: Γιάννη και Γιώργου Κολόζη

«Canto Si Tú Cantas, Τραγουδώ Αν Τραγουδάς»

Δραματική κομεντί, ελληνικής παραγωγής του 2020. Ο Γιάννης και ο Πάρις γιορτάζουν την Ημέρα των Νεκρών, και μέρα της επετείου τους, στο λατινοαμερικάνικο café-teatral τους. Ένα σταυροδρόμι όπου συναντιούνται αγαπημένα πρόσωπα, μοναχικές υπάρξεις της διπλανής πόρτας, παράξενοι ταξιδιώτες… Οι ιστορίες όλων μπλέκονται, το παρελθόν συναντά το παρόν, η μουσική και ο χορός μεταμορφώνουν την πραγματικότητα…

Σκηνοθεσία: Νίκου Κορνήλιου
Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος Αποστόλου, Ίρις Μπαγλανέα, Ίρις Χατζηαντωνίου

Προβάλλονται ακόμη οι ταινίες:

«After 3: Μετά την Πτώση» Αισθηματικό δράμα, αμερικάνικης παραγωγής 2021, στην τρίτη ταινία της σειράς «After» -που βασίζεται στα μπεστ σέλερ της Άνα Τοντ, καθώς η Τέσα παίρνει τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής της, όλα γύρω της αλλάζουν. Αποκαλύψεις για την οικογένειά της κάνουν όλα όσα γνώριζε μέχρι τότε να μοιάζουν αβέβαια και το πολυπόθητο κοινό της μέλλον της με τον Χάρντιν αβέβαιο.

«Τρυφερέ μου Ταυρομάχε» Η ταινία του Ροντρίγκο Σεπούλβεδα μάς μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του ’80, στη Χιλή της δικτατορίας του Πινοσέτ. Μέσα σε ένα κλίμα πολιτικού αναβρασμού, μια φτωχή γερασμένη τρανς γυναίκα, η Loca del Frente, συναντά τον Κάρλος, έναν νεαρό Μεξικανό επαναστάτη. Ένα βράδυ, ο νεαρός τη σώζει από την αστυνομία κι έτσι γεννιέται μεταξύ τους μια ξεχωριστή σχέση, η οποία οδηγείται σύντομα σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια.

«Paw Patrol: Η Ταινία» H επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων με τα αξιαγάπητα σκυλάκια περνά στη μεγάλη οθόνη. Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος της ομάδας PAW Patrol γίνεται δήμαρχος στην Πόλης της Περιπέτειας, τα ηρωικά κουτάβια αποφασίζουν να αγωνιστούν για να τον κατατροπώσουν.

Προβάλλονται οι επανεκδόσεις:

Το Τελευταίο Ατού Στο φιλμ νουάρ του Μπίλι Γουάιλντερ, με τον Κέρκ Ντάγκλας, ένας πάλαι ποτέ σπουδαίος δημοσιογράφος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το προσωπικό δράμα ενός ανθρώπου για να ξανακερδίσει τη χαμένη φήμη του. Μια προφητική ταινία για τη διαστροφή των ΜΜΕ.

Μια Γυναίκα Εξομολογείται Τζον Κασαβέτης, Τζίνα Ρόουλαντς και Πίτερ Φολκ σε ρεσιτάλ σκηνοθεσίας και ερμηνειών. Μια παντρεμένη γυναίκα με τρία παιδιά οδηγείται σταδιακά στη σχιζοφρένεια, εξαιτίας της αδυναμίας του οικογενειακού περιβάλλοντός τη να κατανοήσει την ιδιόμορφη συμπεριφορά της. Ένα μελόδραμα γραμμένο και σκηνοθετημένο πάνω στον πιο αποστομωτικό ρεαλισμό.

Τρία Χρώματα: Η Μπλε Ταινία Στην πρώτη ταινία της τριλογίας των χρωμάτων του Κριστόφ Κισλόφσκι, με την Ζιλιέτ Μπινός, η Ζιλί, μετά τον θάνατο του συζύγου και του παιδιού της σε αυτοκινητικό δυστύχημα, αποφασίζει να ξεκόψει με ό,τι τη συνδέει με το παρελθόν και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Ωστόσο, θα αναγκαστεί, ταυτόχρονα, να αντιμετωπίσει αλήθειες για τη ζωή του εκλιπόντος συζύγου της, αλλά και για την ουσιαστική της ταυτότητα και σχέση με τους συνανθρώπους της.

 

Δείτε τι παίζεται στους θερινούς στα Δυτικά την εβδομάδα 2/9-8/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment