PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 2/5



Τρεις νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες, με δεδομένο και την έξοδο του Πάσχα.

Ανάμεσα στις ταινίες είναι «Ο Κασκαντέρ» με τον Ράιαν Γκόσλινκ, το παιδικό animation «Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα» και η γαλλική ταινία τρόμου «Στον Ιστό του Τρόμου».

«Ο Κασκαντέρ»

Κωμική περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, ένας κασκαντέρ πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμιλι Μπλαντ, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Χάνα Γουάντινγκχαμ, Γουίνστον Ντιουκ, Λι Μέιτζορς, Στέφανι Σου

«Στον Ιστό του Τρόμου»

Ταινία τρόμου, γαλλικής παραγωγής του 2023. Ο Καλέμπ, ένας μοναχικός νεαρός άντρας με αδυναμία στα εξωτικά ζώα, φέρνει στο διαμέρισμα του μια δηλητηριώδη αράχνη που ανήκει σε ένα σπάνιο και πολύ επικίνδυνο είδος. Η αράχνη θα χρειαστεί μόλις μια στιγμή για να δραπετεύσει και να μετατρέψει ολόκληρο το κτίριο σε μια φριχτή παγίδα θανάτου.

Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Βανιτσέκ
Πρωταγωνιστούν: Τεό Κρίστιν, Σοφία Λεσάφρ, Ζερόμ Νιλ, Λίζα Νιαρκό, Φίνεγκαν Όλντφιλντ

«Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικάνικης παραγωγής του 2024. Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του -έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Βικ-, ο Γκάρφιλντ και ο σκυλοφίλος του, Όντι, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Βικ σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντίταλ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 2/5-8/5
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 9/5

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 25/4

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 18/4

Peristeri News

Leave a Comment