PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 2/12


Μια ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εβδομάδα υπόσχονται στους σινεφίλ οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα απόψε.

Τα βλέμματα όλων, όπως αναμενόταν, είναι στραμμένα στις ταινίες “The Hand of God”, του Πάολο Σορεντίνο και “Ghostbusters: Afterlife” του Τζέισον Ράιτμαν που προσφέρουν δόσεις νοσταλγίας. To φιλμ “Η Νύμφη του Νερού” θα φέρει ένα ρομαντικό παραμύθι στο σύγχρονο Βερολίνο, ενώ ο Γουές Άντερσον επιμένει να μας προσκαλεί στο δικό του ξέφρενο κινηματογραφικό σύμπαν, με την τελευταία του κωμωδία “Γαλλική Αποστολή”. Επιπλέον, οι πιτσιρικάδες θα διασκεδάσουν με τις περιπέτειες του “Κλίφορντ ο Κόκκινος Σκύλος”.

«The Hand of God»

Δραματική ταινία, ιταλικής παραγωγής του 2021. Βρισκόμαστε στη δεκαετία του ’80 και ο 17χρονος Φαμπιέτο είναι ένας άτακτος Ιταλός έφηβος που ζει μια κεφάτη ζωή με την οικογένεια του που αγαπάει τη ζωή. Έπειτα, έρχονται γεγονότα που αλλάζουν τα πάντα. Το πρώτο είναι η πανηγυρική άφιξη του θρύλου της μπάλας, Ντιέγκο Μαραντόνα στη Νάπολη, κάτι που γεμίζει περηφάνια τον Φαμπιέτο αλλά και όλη την πόλη. Το δεύτερο είναι ένα σοκαριστικό δυστύχημα από το οποίο ο Μαραντόνα, ακούσια, σώζει τον Φαμπιέτο, επηρεάζοντας το μέλλον του.

Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο
Πρωταγωνιστούν: Φιλίπο Σκότι, Τόνι Σερβίλο, Τερέζα Σαπονάντζελο, Λουίζα Ρανιέρι

«Γαλλική Αποστολή»

Κωμωδία, αμερικανικής και καναδικής παραγωγής του 2020. Σε μια φανταστική γαλλική πόλη του 20ου αιώνα, εκδίδεται η εφημερίδα “French Dispatch”. Όταν ξαφνικά πεθαίνει ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας, με αποτέλεσμα να διακοπεί μέχρι νεοτέρας η έκδοσή της και να ετοιμαστεί ένα ειδικό σχεδιασμένο φύλλο προς τιμήν του, διαφορετικές εξωπραγματικές ιστορίες παίρνουν σάρκα και οστά….

Σκηνοθεσία: Γουές Αντερσον
Πρωταγωνιστούν: Μπενίτσιο ντελ Τόρο, Έιντριεν Μπρόντι, Τίλντα Σουίντον, Λεά Σεντού, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τίμοθι Σαλαμέ, Τζέφρι Ράιτ, Ματιέ Αμαλρίκ, Μπιλ Μάρεϊ, Όουεν Γουίλσον, Ελίζαμπεθ Μος

«Ghostbusters: Legacy»

Κωμική περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Όταν μια μητέρα και τα δύο παιδιά της φτάνουν σε μια μικρή πόλη, αρχίζουν να ανακαλύπτουν τη σύνδεσή τους με τα αρχαία ξόρκια και τη μυστική κληρονομιά που τους κληροδότησε ο παππούς τους.

Σκηνοθεσία: Τζέισον Ράιτμαν
Πρωταγωνιστούν: Κάρι Κουν, Φιν Γουλφχάρντ, Μακίνα Γκρέις, Πολ Ραντ, Ανι Ποτς, Σιγκούρνι Γουίβερ, Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ

«Η Νύμφη του Νερού»

Δραματική κομεντί, γερμανικής και γαλλικής παραγωγής του 2020. Μια γυναίκα που δουλεύει ως ξεναγός στο Βερολίνο του σήμερα και η οποία όταν ο εραστής της την εγκαταλείψει για μια άλλη γυναίκα θα πρέπει εξαιτίας μιας κατάρας να τον σκοτώσει και να επιστρέψει στα νερά απ΄ όπου ήρθε.

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Πέτσολντ
Πρωταγωνιστούν: Πάουλα Μπιρ, Φρανκ Ρογκόφσκι, Μαριάμ Ζαρί, Τζέικομπ Μάτσενζ

«Κλίφορντ ο Κόκκινος Σκύλος»

Παιδική ταινία, αμερικανικής και καναδικής παραγωγής του 2021. Μια μικρή μαθήτρια, η Έμιλι, έχει ήδη αρκετά προβλήματα στη ζωή της, ως το νέο κορίτσι στο ακριβό ιδιωτικό σχολείο όπου πηγαίνει. Όταν η μαμά της αναγκάζεται να αφήσει το σπίτι τους στο Σικάγο για επαγγελματικούς λόγους, η Έμιλι μένει στη φροντίδα τού καλοπροαίρετου αλλά απελπιστικά ανεύθυνου θείου της. Η Έμιλι και ο θείος της θα συναντήσουν έναν μαγικό διασώστη απροστάτευτων ζώων, που θα τους δώσει ένα χαριτωμένο κουτάβι με κόκκινο τρίχωμα. Όταν η μικρή θα ανακαλύψει ότι το κουτάβι θα μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο κόκκινο κυνηγόσκυλο δεν θα πιστέψει στις περιπέτειες που θα μπλέξει…

Σκηνοθεσία: Γουόλτ Μπέκερ
Πρωταγωνιστούν: Τζακ Γουάιτχολ, Ντάρμπι Καμπ, Τόνι Χέιλ

 

** Οι κινηματογράφοι λειτουργούν ως αμιγείς χώροι και δέχονται θεατές με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 2/12-8/12
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment