PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 2/11


Δέκα νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι «Η Γη της Επαγγελίας» με τον Μαντς Μίκελσεν, «How to Have Sex», που είναι γυρισμένη στα Μάλια, «Προετοιμασίες για να Είμαστε Μαζί Άγνωστο για Πόσο», μια μικρή έκπληξη από την Ουγγαρία, και «Μίλα μου», μία πολυσυζητημένη ταινία τρόμου από τους Ελληνοαυστραλούς Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου. Επίσης, προβάλλεται το μικρού μήκους γουέστερν του Πέδρο Αλμοδοβάρ «Οι Παράξενοι Δρόμοι της Ζωής».

«Η Γη της Επαγγελίας»

Δραματική περιπέτεια εποχής, δανεζικής, σουηδικής και γερμανικής παραγωγής του 2023. Ένας μοναχικός λοχαγός ταπεινής καταγωγής, καρπός ένας παράνομης σχέσης μιας υπηρέτριας και ένας ευγενή, είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρό του με κάθε κόστος. Έτσι, το 1755, ζητά την άδεια του Βασιλιά ώστε να καλλιεργήσει τον αφιλόξενο χερσότοπο ένας Γιουτλάνδης και να δημιουργήσει εκεί μια βασιλική αποικία, με αντάλλαγμα να του δοθεί ένας τίτλος ευγενείας. Αλλά θα βρει πολλά εμπόδια στον δρόμο του.

Σκηνοθεσία: Νικολάι Αρσέλ
Πρωταγωνιστούν: Μαντς Μίκελσεν, Aμάντα Κολίν, Γιάκομπ Λόμαν Σάιμον Μπένεμπιεργκ, Γκούσταβ Λιντ

«How to Have Sex»

Νεανικό δράμα, βρετανικής και ελληνικής παραγωγής του 2023. Μια νεαρή κοπέλα ταξιδεύει με τις φίλες της στα Μάλια για να ζήσει την all-inclusive διονυσιακή εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού. Το σχέδιό της είναι σχετικά απλό: κλάμπινγκ, άφθονο αλκοόλ, γνωριμίες, σεξ. Ετοιμάζεται για τις καλύτερες διακοπές τις ζωής της, ένα γεγονός όμως το τελευταίο βράδυ είναι αρκετό για να γκρεμίσει τα εφηβικά της όνειρα.

Σκηνοθεσία: Μόλι Μάνινγκ Γουόκερ
Πρωταγωνιστούν: Μία ΜακΚίνα Μπρους, Ντέιζι Τζέλι, Λάρα Πικ

«Προετοιμασίες για να Είμαστε Μαζί Άγνωστο για Πόσο»

Αισθηματικό δράμα μυστηρίου, ουγγρικής παραγωγής του 2020. Η Μάρτα, μια σαραντάχρονη νευροχειρουργός, εγκαταλείπει μια υποσχόμενη καριέρα στις ΗΠΑ για να σμίξει με τον έρωτα της ζωής της, στη Βουδαπέστη. Πολύ σύντομα, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, βλέποντας την «αδελφή ψυχή» της να συμπεριφέρεται σαν να μην έχουν γνωριστεί ποτέ.

Σκηνοθεσία: Λίλι Χόρβατ
Πρωταγωνιστούν: Νατάσα Στορκ, Βίκτορ Μπόντο, Μπένετ Βιλμάνι, Ζολτ Νάγκι

«Μίλα μου»

Ταινία τρόμου, αυστραλιανής και βρετανικής παραγωγής του 2022. Όταν μια ομάδα φίλων ανακαλύπτει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, εθίζεται στη νέα περιπέτεια, μέχρι που ένας εξ αυτών ξεπερνά τα όρια και απελευθερώνει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

Σκηνοθεσία: Ντάνι Φιλίππου και Μάικλ Φιλίππου
Πρωταγωνιστούν: Ότις Ντάντζι, Σόφι Γουάιλντ, Αλεξάντρα Τζένσεν, Μιράντα Οτο

«Οι Παράξενοι Δρόμοι της Ζωής»

Γουέστερν, μικρού μήκους, ισπανικής παραγωγής του 2023. Έπειτα από είκοσι πέντε χρόνια, ο Σίλβα επισκέπτεται τον παλιό του φίλο και σερίφη πλέον Τζέικ. Γιορτάζουν τη συνάντηση, περνούν το βράδυ μαζί, αλλά το επόμενο πρωί εκείνος θα αποκαλύψει στον εκπρόσωπο του νόμου τον πραγματικό λόγο της επανεμφάνισής του.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδοβάρ
Πρωταγωνιστούν: Ίθαν Χοκ, Πέδρο Πασκάλ

«Daliland»

Δραματική βιογραφία, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής του 2022. Στα τελευταία χρόνια του θυελλώδους γάμου του Σαλβαδόρ Νταλί και της τυραννικής συζύγου του, Γκαλά, ο φαινομενικά ακλόνητος δεσμός της αρχίζει να σπάει. Τοποθετημένη στη Νέα Υόρκη και την Ισπανία του 1973, η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα από τα μάτια του Τζέιμς, της νεαρού βοηθού γκαλερίστα που θέλει να ανελιχθεί στον κόσμο της τέχνης, ως βοηθός του ανισόρροπου Νταλί.

Σκηνοθεσία: Μέρι Χάρον
Πρωταγωνιστούν: Μπέν Κίνγκσλεϊ, Κρίστοφερ Μπρίνεϊ, Μπάρμπαρα Σούκοβα, Έζρα Μίλερ, Ρούπερτ Γκρέιβς

«Η Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου»

Ατμοσφαιρικό και αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2023. Μια γυναίκα, με φαινομενικά φυσιολογική ζωή, θα επιστρέψει στο δάσος όπου μεγάλωσε για να αντιμετωπίσει τον πιο επικίνδυνο άντρα τής ζωής της, τον πατέρα της, τον διαβόητο Βασιλιά του Βάλτου. Ο άνθρωπος, που κράτησε όμηρο εκείνη και τη μητέρα της για χρόνια, θα επιστρέψει στη ζωή της και θα απειλήσει την ίδια και την οικογένειά της.

Σκηνοθεσία: Νιλ Μπέργκερ
Πρωταγωνιστούν: Ντέιζι Ρίντλεϊ, Μπεν Μέντελσον, Γκάρετ Χέντλαντ

«Fingernails»

Δραματική κομεντί, αμερικανικής παραγωγής του 2023. Η Άννα και ο Ράιαν έχουν βρει την πραγματική αγάπη, όπως έχει αποδειχτεί από μία αμφιλεγόμενη νέα τεχνολογία. Υπάρχει μόνο ένα ζήτημα: η Άννα δεν είναι ακόμα σίγουρη. Όταν αρχίσει να εργάζεται σε ένα ινστιτούτο που διεκπεραιώνει εργαστηριακούς ελέγχους για να διαπιστώσει τη συμβατότητα των ζευγαριών, η Άννα γνωρίζει τον Αμίρ.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Νίκου
Πρωταγωνιστούν: Λιούκ Γουίλσον, Τζέσι Μπάκλεϊ, Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, Ριζ Αχμέντ

«Ελεύθερος Επαγγελματίας»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2023. Ένας πρώην αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, που έχει κολλήσει σε μια δουλειά γραφείου, θα αναλάβει σωματοφύλακας μιας δημοσιογράφου που έχει πάει στη Λατινική Αμερική για να πάρει μια συνέντευξη από έναν δικτάτορα. Όταν ξεσπάσει ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, οι τρεις τους θα πρέπει να επιβιώσουν στη ζούγκλα, παρά τις μεγάλες διαφορές που τους χωρίζουν.

Σκηνοθεσία: Πιέρ Μόρελ
Πρωταγωνιστούν: Άλισον Μπρι, Χουάν Πάμπλο Ράμπα, Κρίστιαν Σλέιτερ, Τζον Σίνα

«Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα»

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2023. Κάποτε μέλος του πετυχημένου, αλλά διαλυμένου πλέον boyband BroZone, ο Κλωνάρης έχει να δει πολλά χρόνια τα υπόλοιπα τέσσερα αδέλφια του. Όταν, όμως, μαθαίνει ότι ένα απ’ αυτά έχει απαχθεί από τους μοχθηρούς ποπ σταρ Βέλβετ και Βενίρ, ξεκινάει μαζί με την Πόπη την αναζήτηση της υπόλοιπης οικογένειάς του για να σώσουν όλοι μαζί τον αιχμάλωτο αδελφό τους.

Σκηνοθεσία: Γουόλτ Ντορν και Τιμ Χάιτς

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 2/11-8/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment