PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 19/8


Νέες ταινίες την πρώτη εβδομάδα μετά τον Δεκαπενταύγουστο στα θερινά σινεμά, περιμένοντας ενημέρωση για το πώς ακριβώς θα γίνει η επάνοδος στις κλειστές αίθουσες.

Με την πιο καταστροφική υπερηρωική ομάδα και θρίλερ βασισμένο σε αληθινή ιστορία, και σπουδαίες επανεκδόσεις αποτελούν το κινηματογραφικό μενού των σινεφίλ.

«Ζήτημα Χρόνου»

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Ένας Αμερικανός εργάτης ταξιδεύει στη Γαλλία όπου βρίσκεται φυλακισμένη για φόνο η κόρη του. Παρά το γεγονός πως οι δυο τους έχουν αποξενωθεί, είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει όταν ένα νέο στοιχείο ίσως ανατρέψει την υπόθεση.

Σκηνοθεσία: Τομ Μακάρθι
Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντέιμον, Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν, Καμίλ Κοτέν, Μούσα Μαάσκρι

«The Suicide Squad»

Περιπέτεια, αμερικανοκαναδικής παραγωγής του 2021. Μια ομάδα κακών υπερηρώων συγκεντρώνεται υπό τις εντολές της πράκτορος Αμάντα Γουόλερ, ώστε να φέρει εις πέρας μια άκρως μυστική αποστολή σε ένα νησί της Νοτίου Αμερικής, όπου κρύβεται ένα συνταρακτικό μυστικό.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν
Πρωταγωνιστούν: Ίντρις Έλμπα, Τζόελ Κίναμαν, Μάργκο Ρόμπι, Βαϊόλα Ντέιβις

«Το Ξαδελφάκι Μου»

Κωμωδία, γαλλοβελγικής παραγωγής του 2020. Ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας κρασιού βρίσκει μπελάδες εξαιτίας του ατζαμή και παντελώς απρόβλεπτου ξάδελφού του, τον οποίο χρειάζεται για να υπογράψει το συμβόλαιο που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να διαχειρίζεται την επιχείρησή τους.

Σκηνοθεσία: Γιάν Κουνέν
Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Λιντόν, Φρανσουά Νταμιέν, Πασκάλ Αρμπιγιό

«Ταξίδι με τον Δράκο Μου»

Κινούμενα σχέδια, γερμανικής παραγωγής του 2020. Ένας νεαρός δράκος ξεκινά ένα ταξίδι πέρα από τα όρια του τόπου όπου ζει με το κοπάδι του, για να ανακαλύψει τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και τις δυνάμεις που κρύβονται μέσα του.

Σκηνοθεσία: Τόμερ Έσεντ

Προβάλλονται οι επανεκδόσεις:

Τρία Χρώματα: Η Κόκκινη Ταινία Μια νεαρή γυναίκα που εργάζεται περιστασιακά ως μοντέλο γνωρίζεται με έναν πικρόχολο συνταξιούχο δικαστή, με αφορμή τον σκύλο του, και ανακαλύπτει ότι το χόμπι του είναι να κατασκοπεύει τους γείτονές του. Στην αρχή εξοργίζεται, αλλά οι συναντήσεις τους σύντομα οδηγούν σε έναν παράξενο δεσμό, ενώ παράλληλα η ιστορία τους αντικατοπτρίζεται σε εκείνη ενός νεαρού φοιτητή της νομικής με πολλά κοινά με τον δικαστή. Το τρίτο και καταληκτικό μέρος της θρυλικής τριλογίας του Κριστόφ Κισλόφσκι, το κύκνειο άσμα ενός σπουδαίου δημιουργού, σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

Φρανκενστάιν Τζούνιορ Ένας απόγονος του Δρ Φρανκενστάιν επιστρέφει στον προγονικό πύργο των Καρπαθίων, όπου ξαναρχίζει τα πειράματα του προπάππου του. Ευτυχώς, όμως, αυτή τη φορά, οι επιπτώσεις είναι περισσότερο κωμικές παρά τρομακτικές. Ο Μελ Μπρουκς υπογράφει μία από τις καλύτερες κωμωδίες όλων των εποχών, η οποία προβάλλεται σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες.

Μπέτυ Μπλου Ο Ζοργκ κι η Μπέτι, δύο πόλοι του ίδιου μαγνήτη, απρόβλεπτοι και τρελοί ταυτόχρονα, ζουν στα όρια -όχι βάσει κάποιας εκκεντρικής κοσμοθεωρίας, αλλά γιατί είναι έτσι από τη φύση τους. Εκείνος, είναι ερασιτέχνης συγγραφέας, που έχει παρατήσει το έργο του και ζει μια νορμάλ, λιγότερο περίπλοκη καθημερινότητα, σε ένα παραλιακό μπανγκαλόου. Εκείνη, εισβάλει στη ζωή του με μια παθιασμένη αφοσίωση σε εκείνον και το ταλέντο του, αλλά και μια κυκλοθυμική συμπεριφορά που τον αναταράζει. Επανέκδοση του παράφορου ρομαντικού δράματος του Ζαν Ζακ Μπενέξ, με την Μπεατρίς Νταλ και τον Ζαν-Χιου Ανγκλάντ, που τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού σινεμά το 1986 και προβάλλεται από νέες ψηφιακές κόπιες.

 

Δείτε τι παίζεται στους θερινούς στα Δυτικά την εβδομάδα 19/8-25/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment