PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 18/6


Με πέντε νέες ταινίες, τρεις γαλλικές ανάμεσά τους, προσπαθούν να ζεστάνουν οι κινηματογραφικοί διανομείς το κοινό, που κρατά ακόμη αποστάσεις από τα θερινά σινεμά.

Ξεχωρίζει μια δραματική ταινία από την Αυστραλία, ένα γαλλικό θρίλερ μυστηρίου, μια γαλλική δραματική κομεντί, μια καναδική δραματική ταινία και δύο επανεκδόσεις.

 

«Babyteeth»

Δραματική ταινία, αυστραλιανής παραγωγής του 2019. Όταν μια σοβαρά άρρωστη έφηβος ερωτεύεται τρελά έναν έμπορο ναρκωτικών, ο χειρότερος εφιάλτης των γονιών της γίνεται πραγματικότητα. Την ίδια στιγμή όμως, καθώς η νεαρή κοπέλα βιώνει τον πρώτο της έρωτα, αποκτά νέα λαχτάρα για ζωή και κάθε συμβατική ηθική στον περίγυρό της κατεδαφίζεται.

Σκηνοθεσία: Σάνον Μέρφι
Πρωταγωνιστούν: Έσι Ντέιβις, Μπεν Μέντελσον, Ελίζα Σκάνλεν, Τόμπι Γουάλας, Έμιλι Μπέρκλεϊ και Άντρια Δημητριάδη

 

«Οι Μεταφραστές»

Θρίλερ μυστηρίου, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2019. Εννέα μεταφραστές από διάφορες χώρες προσλαμβάνονται από έναν μεγαλοεκδότη για να μεταφράσουν το πολυαναμενόμενο τελευταίο βιβλίο μιας μπεστ-σέλερ τριλογίας. Κλείνονται σε ένα πολυτελές οίκημα και πληρώνονται αδρά ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει καμία διαρροή. Όταν όμως δημοσιεύονται ξαφνικά οι πρώτες δέκα σελίδες του μυθιστορήματος, η δουλειά γίνεται εφιάλτης. Ένας από αυτούς είναι ο κλέφτης, και ο εκδότης είναι έτοιμος να τον ανακαλύψει…

Σκηνοθεσία: Ρεζί Ρουανσάρ
Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Ολγκα Κιριλένκο, Λαμπέρ Γουιλσόν, Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν, Εντουάρντο Νοριέγκα, Μανώλης Μαυροματάκης και Αλεξ Λόθερ

 

«Μόνοι στο Παρίσι»

Δραματική κομεντί, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2019. Ο Ρεμί είναι ένας νεαρός Παριζιάνος που δουλεύει σε μια ασήμαντη δουλειά. Η Μελανί ζει στην ίδια πόλη και είναι ερευνήτρια σε ένα επιστημονικό εργαστήριο. Και οι δυο μοιράζονται μια μάλλον καταθλιπτική διάθεση και παρ΄ ότι κατοικούν ο ένας σχεδόν δίπλα στον άλλο μοιάζει απίθανο να συναντηθούν. Ή μήπως όχι;

Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Κλαπίς
Πρωταγωνιστούν: Φρανσουά Σιβίλ, Ανά Ζιραρντό, Καμίλ Κοτίν, Φρανσουά Μπερλεάν και Σιμόν Αμπκαριάν

 

«Η Καλοσύνη των Ξένων»

Δραματική ταινία, καναδικής, δανικής, σουηδικής, γαλλικής, γερμανικής, βρετανικής παραγωγής του 2019. Ένα ρώσικο εστιατόριο στη Νέα Υόρκη αποτελεί το σημείο αναφοράς μιας σειράς ανθρώπων. Το εστιατόριο λειτουργεί σαν ένα σταυροδρόμι για τους χαρακτήρες οι οποίοι εισβάλλουν ο ένας στην ζωή του άλλου, σε μια εποχή που η αβεβαιότητα μεγεθύνεται και η καλοσύνη χάνεται.

Σκηνοθεσία: Λόνε Σέρφινγκ
Πρωταγωνιστούν: Ζόι Καζάν, Ταχάρ Ραχίμ, Αντρέα Ράισμπορο, Κάλεμπ Λάντρι Τζόουνς, Τζέι Μπαρούσελ και Μπιλ Νάι

 

Προβάλλονται ακόμη οι ταινίες:

Περιφρόνηση

Η δραματική θρυλική ταινία (1967) του Ζαν Λικ Γκοντάρ επιστρέφει και είναι μία ευκαιρία να θυμηθούμε μια σημαντική δημιουργία του εκ των επιφανών εκπροσώπων της νουβέλ βαγκ, με τους Μπριζίτ Μπαρντό, Μισέλ Πικολί, Τζακ Πάλανς, Φριτς Λανγκ, Τζόρτζια Μολ. Ο Αμερικανός παραγωγός Τζέρεμι Πρόκος προσλαμβάνει τον γνωστό Αυστριακό σκηνοθέτη Φριτς Λανγκ προκειμένου να μεταφέρει στον κινηματογράφο την Οδύσσεια του Ομήρου. Δυσαρεστημένος με την «καλλιτεχνική» προσέγγιση που ακολουθεί ο σκηνοθέτης, προσλαμβάνει τον Πολ Ζαβάλ, συγγραφέα αστυνομικών ιστοριών και θεατρικών έργων, για να επεξεργαστεί το σενάριο. Η σύγκρουση μεταξύ καλλιτεχνικής έκφρασης και εμπορικής απήχησης ακολουθεί μια παράλληλη πορεία με την προοδευτική αποξένωση του Πολ από τη σύζυγο του Καμίλ.

Ραντεβού Με Τους Μαλάουα

Ακόμη μία γαλλική φαρσοκωμωδία (2019), με τoυς Κριστιάν Κλαβιέ, Μισέλ Γιουν, Σιλβί Τεστίντ, Ραμζί Μπεντιά και σκηνοθέτη τον Τζέιμς Χιου. Ένας τηλεοπτικός άνκορμαν, ένας stand-up κωμικός, μια ηθοποιός και ένας ποδοσφαιριστής αποφασίζουν να ταξιδέψουν ως ένα απομονωμένο αφρικανικό χωριό και να ζήσουν δυο εβδομάδες με τη φυλή των Μαλάουα για τις ανάγκες μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Αυτοί οι Τρελοί- Τρελοί Παραγωγοί

Η γνωστή κωμωδία του Μελ Μπρουκς (1967) σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες. Ο Μπρουκς σατιρίζει ξεκαρδιστικά τον κόσμο της σόουμπιζ, έχοντας τον Ζίρο Μόστελ, τον Τζιν Γουάιλντερ και τον Ντικ Σον στα κέφια τους. Ο άφραγκος θεατρικός παραγωγός Μαξ Μπιάλιστοκ αναγκάζεται να φλερτάρει πλούσιες ηλικιωμένες κυρίες για να χρηματοδοτήσει τα εγχειρήματά του. Αλλά ο λογιστής του ανακαλύπτει έναν ανορθόδοξο τρόπο για να ξεγελάσει την εφορία, κερδίζοντας μια περιουσία: να ανεβάσει μια σίγουρη αποτυχία!

 

Δείτε τι παίζεται στα θερινά σινεμά την εβδομάδα 18/6-24/6
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment