PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 18/11


Αρκετές οι νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη σήμερα, ελπίζοντας να προσελκύσουν το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η επανεμφάνιση του προκλητικού Πολ Βερχόφεν, που θέλει να σκανδαλίσει με το ερωτικό δράμα εποχής και της Τζέιν Κάμπιον, με το διαφορετικό δραματικό γουέστερν, αλλά και η δραματική περιπέτεια από τη μακρινή Ινδία, ενώ η «συνέχεια» του «I Love Karditsa» έρχεται δέκα χρόνια μετά μέσα από το «Karditsa Forever», ξεχωρίζουν από τις έξι ταινίες που κάνουν απόψε πρεμιέρα.

«Μπενεντέτα»

Ερωτικό δράμα εποχής, γαλλικής και ολλανδοβελγικής παραγωγής του 2021. Στα τέλη του 17ου αιώνα, με την πανούκλα να θερίζει τη χώρα, η Μπενεντέτα Καρλίνι μπαίνει στο μοναστήρι της Πέσκια, στην Τοσκάνη. Ικανή από νεαρή ηλικία να κάνει θαύματα, βλέπει την επίδραση που έχει στη ζωή τής κοινότητας να εξελίσσεται άμεσα και συγκλονιστικά. Όταν η Μπενεντέτα παίρνει στο μοναστήρι της μια νεαρή γυναίκα για να τη σώσει από την κακοποιητική της οικογένεια, οι δυο γυναίκες θα συνάψουν μια παθιασμένη ερωτική σχέση με απρόβλεπτες συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Πολ Βερχόφεν
Πρωταγωνιστούν: Βιρζινί Εφιρά, Δάφνη Πατακιά, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Λαμπέρ Γουίλσον, Ολιβιέ Ραμπουρντέν

«Η Εξουσία του Σκύλου»

Γουέστερν, αυστραλιανής παραγωγής του 2021. Ο χαρισματικός κτηνοτρόφος Φιλ Μπέρμπανκ προκαλεί φόβο και θαυμασμό στους γύρω του. Όταν ο αδελφός του φέρνει στο σπίτι τη νέα του γυναίκα και τον γιο της, ο Φιλ τους βασανίζει μέχρι που έρχεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να ερωτευτεί.

Σκηνοθεσία: Τζέιν Κάμπιον
Πρωταγωνιστούν: Μπενεντικτ Κάμπερμπατς, Κρίστεν Ντανστ, Τζέσε Πλέμονς, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Τομασίν ΜακΚένζι

«Φευγαλέα Σπουργίτια»

Δραματική περιπέτεια, ινδικής παραγωγής του 2019. Μέσα σε ένα μόλις φευγαλέο ανοιγόκλειμα του ματιού, ο 7χρονος αδελφός της νεαρής Τζάλκι εξαφανίζεται. Τίποτα πια δεν είναι ίδιο, με την κοπέλα να αφήνει τη ζωή της στην άκρη, και να ξεκινάει μια αποστολή που πρέπει να ολοκληρωθεί με κάθε τίμημα. Μόνα της όπλα ένα λαϊκό παραμύθι που μιλάει για ένα ακούραστο σπουργίτι, αλλά και ένα ισχυρό πνεύμα μέσα της που έχει ξεχωρίσει εντός της κοινότητας της, η Τζάλκι θα ξεκινήσει την οδύσσεια της ανεύρεσης κι απελευθέρωσης του αγαπημένου της αδελφού.

Σκηνοθεσία: Μπραχμανάντ Σιγκ
Πρωταγωνιστούν: Άαρτι Τζα, Μπομάν Ιράνι, Τανίσθα Τζάτερτζι, Ντίβια Ντούτα

«Οι Άγιοι της Μαφίας»

Αστυνομικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής του 2020. Ο νεαρός Τόνι Σοπράνο μεγαλώνει σε μία από τις πιο ταραχώδεις περιόδους στην ιστορία του Νιούαρκ και ανδρώνεται, καθώς αντίπαλες συμμορίες ανελίσσονται και διεκδικούν την εξουσία από την πανίσχυρη εγκληματική οργάνωση των ΝτιΜέο, που κυριαρχεί στη διχασμένη από τον ρατσισμό πόλη. Εγκλωβισμένος σε μία εποχή που αλλάζει ραγδαία είναι ο θείος που θαυμάζει, ο Ντίκι Μολτισάντι, ο οποίος παλεύει να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές και προσωπικές του υποχρεώσεις. Η επιρροή που ασκεί στον ανιψιό είναι τέτοια που ο θείος θα πλάσει τον εύπιστο έφηβο και θα τον μεταμορφώσει στον πανίσχυρο αρχιμαφιόζο, τον Τόνι Σοπράνο.

Σκηνοθεσία: Άλαν Τέιλορ
Πρωταγωνιστούν: Αλεσάντρο Νιβόλα, Λέσλι Οντομ Τζ., Κόρεϊ Στολ, Μάικλ Γκαντολφίνι

«Karditsa Forever»

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής του 2021. Δυο φίλοι από την Φραγκοσυκιά Καρδίτσας θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μια κομπίνα που στήνουν ο δήμαρχος κι ένας τοπικός βουλευτής, οι οποίοι για να πουλήσουν οικόπεδα διαδίδουν πως στο χωριό βρέθηκαν μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου.

Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης
Πρωταγωνιστούν: Θανάσης Βισκαδουράκης, Λευτέρης Ελευθερίου, Τάνια Τρύπη

«Βαβέλ: Από τη Σιωπή στην Έκρηξη»

Ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2020. Η ιστορία του περιοδικού Βαβέλ και του ομώνυμου φεστιβάλ, τα οποία έκαναν γνωστή στη χώρα μας την τέχνη του (ενήλικου) κόμικς.

Σκηνοθεσία: Μελέτης Μοίρας

 

** Οι κινηματογράφοι λειτουργούν για ενήλικες και παιδιά από 12 ετών είτε ως μεικτοί χώροι (πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή και με αρνητικό rapid test με ισχύ 48 ωρών) είτε ως covid-free (πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης). Οι ανήλικοι έως 11 ετών γίνονται δεκτοί με self test.

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 18/11-24/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment