PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 18/1


Επτά νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι το κοινωνικό ισπανικό δράμα «Μητέρα, Πατρίδα», η δραμεντί από τη Βρετανία «Αλάνι» και η δυναμική περιπέτεια «Ο Γρήγορος Τσάρλι», με τον Πιρς Μπρόσναν. Για τους θαυμαστές του Άντονι Χόπκινς υπάρχει το βιογραφικό δράμα «Μια Ζωή» και για τους ποδοσφαιρόφιλους η κωμωδία «Ένα Γκολ για τη Νίκη».

«Μητέρα, Πατρίδα»

Κοινωνικό δράμα, ισπανικής παραγωγής του 2023. Εγκλωβισμένη σε ένα βροχερό παραθαλάσσιο χωριό κάπου στην ισπανική Γαλικία, η Ραμόνα είναι επικεφαλής συνεργείου καθαρισμού σε εργοστάσιο που αλλάζει χέρια, με αποτέλεσμα ο μισθός της να μειωθεί ξαφνικά στο μισό. Είναι η μόνη που τολμάει να εναντιωθεί στα αφεντικά και να τα βροντήξει, μαρκάροντας την αφετηρία ενός αγώνα δρόμου που κόβει την ανάσα.

Σκηνοθεσία: Άλβαρο Γκάγκο
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Βάσκεζ, Σάντι Πρέγκο, Σουζάνα Σαμπέδρο, Σοράγια Λούτσες

«Το Αλάνι»

Δραματική κομεντί, βρετανικής παραγωγής του 2023. Μια κόρη που αναγκάζεται να ενηλικιωθεί απότομα κι ένας πατέρας που τα βρίσκει πραγματικά σκούρα προσπαθούν να δυναμώσουν τη σχέση μεταξύ τους.

Σκηνοθεσία: Σάρλοτ Ρέγκαν
Πρωταγωνιστούν: Χάρις Ντίκινσον, Λόλα Κάμπελ, Λόρα Άικμαν, Κάρι Κράνκσον

«Ο Γρήγορος Τσάρλι»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Όταν το αφεντικό του, ένας ηλικιωμένος μαφιόζος, δολοφονηθεί, ο Τσάρλι Σουίφτ, ως πιστός φίλος και μισθωμένο όπλο, δεν θα σταματήσει πουθενά στην προσπάθειά του να καταρρίψει τη νέα ομάδα που έρχεται να τον εκτοπίσει.

Σκηνοθεσία: Φίλιπ Νόις
Πρωταγωνιστούν: Πιρς Μπρόσναν, Μορένα Μπακαρίν, Τζέιμς Κάαν, Κρίστοφερ Μάθιου Κουκ

«Μία Ζωή»

Δραματική ταινία, βρετανικής παραγωγής του 2023. Η αληθινή ιστορία του Sir Nicholas ‘Nicky’ Winton, ενός νεαρού μεσίτη από το Λονδίνο, ο οποίος, λίγους μήνες πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έσωσε 669 παιδιά από τους Ναζί.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Χόους
Πρωταγωνιστούν: Άντονι Χόπκινς, Έλενα Μπόναμ – Κάρτερ, Τζόνι Φλιν, Λένα Όλιν, Τζόναθαν Πράις

«Η Μελωδία της Ελευθερίας»

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Αφού σώζει ένα παιδί από τα νύχτα αδίστακτων διακινητών, ένας ομοσπονδιακός πράκτορας μαθαίνει ότι η αδελφή του παιδιού είναι ακόμα σε αιχμαλωσία, και ξεκινάει μια αποστολή να τη διασώσει. Ο χρόνος όμως δεν είναι υπέρ του, και αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη δουλειά του και να ταξιδέψει στα βάθη της ζούγκλας της Κολομβίας, βάζοντας σε άμεσο ρίσκο την ίδια του τη ζωή.

Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Μοντεβέρδε
Πρωταγωνιστούν: Τζιμ Καβίζελ, Μάιρα Σορβίνο, Μπιλ Καμπ, Εδουάρδο Βεραστάγκι

«Ένα Γκολ για τη Νίκη»

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αμερικανικής Σαμόα, διαβόητη για την ταπεινωτική της ήττα με σκορ 31-0, στρέφεται στον κακότυχο και αντισυμβατικό προπονητή Τόμας Ρόνγκεν με την ελπίδα να μεταμορφωθεί σε μία αξιοπρεπή ομάδα.

Σκηνοθεσία: Τάικα Γουαϊτίτι
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Φασμπέντερ, Όσκαρ Νάιτλι, Καϊμάνα, Ράκελ Χάουζ

«Τρεις Κλέφτες και Ένα Λιοντάρι»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, νορβηγικής παραγωγής του 2022. Στη φανταστική πόλη Κάρδαμο τρεις ληστές και το λιοντάρι τους προσπαθούν να συνεχίσουν τις κομπίνες τους αποφεύγοντας τον αστυνομικό της κοινότητας και τους κατοίκους που είναι μόνιμα σε επιφυλακή.

Σκηνοθεσία: Ράσμους Σίβερτσεν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 18/1-24/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment