PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 16/3


Επτά νέες ταινίες θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η τελευταία ταινία του Χιροκάζου Κόρε-Έντα «Τυχερό Αστέρι», το αισθηματικό δράμα του Πιέτρο Μαρτσέλο «Σκάρλετ», το «Παρίσι Ξανά», της Αλίς Βινοκούρ, την εύθυμη υπερηρωική περιπέτεια «Shazam! H Oργή των Θεών», την περιπέτεια φαντασίας «65» με τον Άνταμ Ντράιβερ και ένα ελληνικό ντοκιμαντέρ.

«Τυχερό Αστέρι»

Δραματική ταινία, νοτιοκορεάτικης παραγωγής του 2022. Στη Νότια Κορέα, εκατοντάδες μωρά κάθε χρόνο βρίσκονται παρατημένα, γεγονός που έχει οδηγήσει δημόσιους φορείς και απλούς πολίτες να προσθέσουν στα κτίρια και τα σπίτια τους κουτιά-δοχεία που προστατεύουν τα βρέφη μέχρι να τα μαζέψει κάποιος. Ένας υπάλληλος μιας εγκατάστασης με «baby boxes» και ο φίλος του που παλεύει με τα χρέη του, κλέβουν ένα μωρό για να το πουλήσουν σε καλή τιμή. Σύντομα, όμως, οι ντετέκτιβ που τους παρακολουθούσαν τους εντοπίζουν αθόρυβα για να αποσπάσουν κρίσιμα στοιχεία.

Σκηνοθεσία: Χιροκάζου Κόρε-Έντα
Πρωταγωνιστούν: Σονγκ Κανγκ-Χο, Ντονγκ-Γουόν Γκάνγκ, Μπάε Ντούνα, Τζι-Γιουν Λι, Λι Μου Σενγκ

«Σκάρλετ»

Αισθηματικό δράμα, γαλλικής, ιταλικής και γερμανικής παραγωγής του 2022. Επιστρέφοντας μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου, ένας μεγαλόσωμος ξυλουργός μαθαίνει πως έχει γίνει πατέρας της Ζουλιέτ. Παράλληλα, μυστικά που δεν θέλουν και πολύ για να βγουν στην επιφάνεια, γεννούν εντάσεις που βάζουν τον ίδιο και την οικογένειά του στο στόχαστρο της τοπικής κοινωνίας.

Σκηνοθεσία: Πιέτρο Μαρτσέλο
Πρωταγωνιστούν: Ζιλιέτ Ζουάν, Λουί Γκαρέλ, Ραφαέλ Τιερί, Νοέμι Λβοφσκί, Έρνεστ Αμχάουερ, Γιολάντα Μορό

«Παρίσι Ξανά»

Ψυχολογικό δράμα, γαλλικής παραγωγής του 2022. Ένα φθινοπωρινό βράδυ, η Μία βιώνει μια επίθεση σε ένα παρισινό μπιστρό. Τρεις μήνες μετά, πασχίζει να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ και πώς να ανακτήσει τη ζωή της για να βρει ξανά την ευτυχία. Όμως, δεν είναι πια η ίδια και το Παρίσι δεν είναι πια το ίδιο… Η Μία βλέπει την πόλη της με νέα μάτια, κι αυτό είναι το πρώτο βήμα προκειμένου όχι μόνο να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, αλλά και να αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Σκηνοθεσία: Αλίς Βινοκούρ
Πρωταγωνιστούν: Βιρζινί Εφιρά, Μπενουά Μαζιμέλ, Γκρεκουάρ Κολίν, Ναστίγια Γκολούμποβα

«Εξορία»

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2019. Ο Άρης, ένας απελπισμένος Έλληνας, προσπαθεί να φύγει από τη χώρα χρησιμοποιώντας μια βάρκα. Αφού διασώζεται από βέβαιο πνιγμό, από άντρες της Aκτοφυλακής, επιστρέφει στη χώρα του όπου αγωνίζεται να επιβιώσει ανορθόδοξα. Βιώνει όλες τις «αμαρτίες» και τις ακρότητες ενός ανθρώπου που βρίσκεται εκτός συστήματος. Κλέβει, γίνεται σκλάβος και σκοτώνει.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαζωμένος
Πρωταγωνιστούν: Στέφανος Κακαβούλης, Δημήτρης Σιγανός, Αγγελική Καρυστινού, Κατερίνα Τσάση, Χρήστος Ζαχάρωφ, Νίκος Παντελίδης, Πάνος Μπόρας

«65»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Μετά από μια καταστροφική συντριβή σε έναν άγνωστο πλανήτη, ο πιλότος Μιλς ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα είναι εγκλωβισμένος στη Γη… 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Έχοντας μόνο μια ευκαιρία να διασωθούν, ο Μιλς και ακόμη μια επιζήσασα, η Κόα, πρέπει να διασχίσουν ένα άγνωστο έδαφος γεμάτο επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα επιβίωσης.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Μπεκ και Μπράιαν Γουντς
Πρωταγωνιστούν: Άνταμ Ντράιβερ, Αριάνα Γκρίνμπλατ, Νίκα Κινγκ, Χλόη Κόλμαν

«Shazam! H Oργή των Θεών»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Δύο αρχαίες θεές κλέβουν ένα μαγικό σκήπτρο και σκορπώντας την καταστροφή αναζητούν τον «Καρπό της Ζωής», με τον οποίο θα γίνουν παντοδύναμες. Ο δρόμος τους θα τις φέρει αντιμέτωπες με τον Σαζάμ και την υπερηρωική εφηβο-παρέα του, τη μόνη ελπίδα σωτηρίας του πλανήτη.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σάντμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Ζάκαρι Λεβί, Έλεν Μίρεν, Γκρέις Φούλτον, Ρέιτσελ Ζίγκλερ, Λούσι Λιου, Άσερ Έιντζελ, Ντζιμόν Χουνσού, Άνταμ Μπρόντι

«Ξεριζωμένοι»

Ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2022. Εφτά εξομολογήσεις που αντιστοιχούν σε αντίστοιχες ιστορίες ξεριζωμών από το 1940 έως το 2021 και από το Αφγανιστάν έως την Ισπανία, τον Ινδικό ωκεανό και τη Σοβιετική Ένωση.

Σκηνοθεσία: Ελένη Αλεξανδράκη

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 16/3-22/3
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment