PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/6


Πέντε νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν το αστυνομικό δραματικό θρίλερ «Η Τελευταία Νύχτα του Φράνκο Αμόρε» που ανεβάζει τους παλμούς σε μια περιπέτεια με νουάρ στοιχεία, το animation της Pixar «Στο Στοιχείο τους» που θα συναρπάσει τους μικρούς σινεφίλ, ενώ στο νεανικό κοινό απευθύνεται η υπερηρωική περιπέτεια φαντασίας «The Flash».

«Η Τελευταία Νύχτα του Φράνκο Αμόρε»

Αστυνομικό θρίλερ, ιταλικής παραγωγής του 2023. Τη νύχτα πριν από τη συνταξιοδότησή του, μετά από 35 χρόνια έντιμης υπηρεσίας, ο υπαστυνόμος Φράνκο Αμόρε θα δει τον κόσμο του να ανατρέπεται. Στη διάρκειά της, θα κινδυνεύσουν όλα όσα έχουν σημασία γι’ αυτόν: η δουλειά του, η μεγάλη του αγάπη για τη σύζυγό του, η φιλία του με τον συνάδελφό του, ακόμη και η ίδια του η ζωή.

Σκηνοθεσία: Αντρέα Ντι Στέφανο
Πρωταγωνιστούν: Πιερφανσέσκο Φαβίνο, Λίντα Καρίντι, Αντόνιο Τζεράρντι, Φρανσέσκο Ντι Λέβα, Κάτια Μιρόνοβα

«Άλλοθι για Παντρεμένους 2»

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2023. Από τότε που έκλεισε το Alibi.com, η ζωή του Γκρεγκ έχει περιέλθει σε μια ηρεμία. Μέχρι που αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στη Φλο, και φυσικά πρέπει να τη συστήσει στον απατεώνα πατέρα του και την πρώην ηθοποιό μητέρα του. Κι επειδή αυτό δεν είναι εύκολο, προτιμάει να ανοίξει ξανά το πρακτορείο του, αναζητώντας ψεύτικους γονείς.

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Λασό
Πρωταγωνιστούν: Φιλίπ Λασό, Ελοντίν Φοντάν, Ταρέκ Μπουνταλί, Ναταλί Μπαγέ, Ντιντιέ Μπουρτόν, Ζεράρ Ζινιόν

«The Flash»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ο Μπάρι Άλεν πάει πίσω στον χρόνο για να αποτρέψει τον θάνατο της μητέρας του, φέρνοντας αναταραχές στο σύμπαν του. Τώρα θα πρέπει να σώσει και τη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Άντι Μουσκιέτι
Πρωταγωνιστούν: Έζρα Μίλερ, Μάικλ Κίτον, Σάσα Κέιλ, Μάικλ Σάνον, Μπεν Άφλεκ

«Αυτά που δεν Λέγονται»

Κομεντί, ισπανικής παραγωγής του 2022. Mια σπονδυλωτή ιστορία πέντε κεφαλαίων στη σημερινή Βαρκελώνη, με ξεχωριστούς χαρακτήρες διαφορετικών ηλικιών που έρχονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις των ανθρώπινων σχέσεων.

Σκηνοθεσία: Σεσκ Γκάι
Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο ντε λα Τόρε, Μαριμπέλ Βερντού, Χαβιέ Καμάρα, Νόρα Νάβας

«Στο Στοιχείο τους»

Παιδικό animation, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Στο Έλεμεντ Σίτι, τα στοιχεία της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα συγκατοικούν, προσέχοντας να μην έρχονται σε ανεπιθύμητες, αυτοκαταστροφικές επαφές. Έτσι, η Φλόγα και ο Νηρέας γνωρίζουν εξ αρχής πως η συνύπαρξή τους είναι αδύνατη.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σον

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 15/6-21/6
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment