PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 14/9


Έξι νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι οι νέες περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρώ και της οικογένειας Πορτόκαλος και τέλος το δικό της ενδιαφέρον έχει η νορβηγική σάτιρα «Σιχάθηκα τον Εαυτό μου».

«Μυστήριο στη Βενετία»

Ταινία μυστηρίου, αμερικάνικης, βρετανικής και ιταλικής παραγωγής του 2023. Ο Ηρακλής Πουαρό έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει στη μεταπολεμική Βενετία. Όταν τον επισκέπτεται η Αριάδνη Όλιβερ, η διάσημη συγγραφέας μυστηρίου του ξυπνά το ενδιαφέρον για ένα μυστήριο. Ο ντετέκτιβ παρασύρεται και συμμετέχει σε μία σεάνς με φόντο ένα παρηκμασμένο, στοιχειωμένο παλάτι που ανήκει σε μια διάσημη τραγουδίστρια όπερας. Όταν ένας από τους συμμετέχοντες βρεθεί δολοφονημένος, όλοι θεωρούνται ύποπτοι και ο Πουαρό βυθίζεται σε έναν νοσηρό κόσμο που κρύβει πολλά μυστικά.

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα
Πρωταγωνιστούν: Κένεθ Μπράνα, Κέλι Ράιλι, Κάιλ Άλεν, Τίνα Φέι, Τζουντ Χιλ, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Μισέλ Γέο

«Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Αισθηματική κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Τα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος επισκέπονται στην χώρα καταγωγής τους, την Ελλάδα, για να συναντήσουν συγγενείς τους σε ένα ταξίδι γεμάτο αναποδιές μα και αγάπη.

Σκηνοθεσία: Νία Βαρντάλος
Πρωταγωνιστούν: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Έλενα Καμπούρις, Τζία Καρύδη, Αντρέα Μάρτιν

«Σιχάθηκα τον Εαυτό μου»

Δραματική σάτιρα, νορβηγικής και σουηδικής παραγωγής του 2022. Η Σίγκνε και ο Τόμας διατηρούν μια αρρωστημένη, ανταγωνιστική σχέση, η οποία παίρνει μια άσχημη τροπή όταν ο Τόμας αποκτά ξαφνικά αναγνώριση για το καλλιτεχνικό του έργο.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μπόργκλι
Πρωταγωνιστούν: Κριστίνε Κούγιατ Θορπ, Αϊρικ Σαϊθερ, Φάνi Βαάγκερ

«Ήρωας Κανενός»

Δραματική κομεντί, γαλλικής και βελγικής παραγωγής του 2022. Tην παραμονή των Χριστουγέννων η πόλη του Κλερμόν-Φεράν δέχεται μια τρομοκρατική επίθεση. Σε αυτό το τραγικό κλίμα, ο Μεντερίκ ερωτεύεται παράφορα την Iσαντόρα, μια πόρνη αρκετά χρόνια μεγαλύτερή του. Ο Σελίμ, ένας νεαρός άστεγος, βρίσκει καταφύγιο στο κτίριο του Μεντερίκ. Η συλλογική παράνοια θα αποδυναμώσει σύντομα τη σχέση του ιδιαίτερου αυτού ζευγαριού.

Σκηνοθεσία: Αλέν Ζιροντί
Πρωταγωνιστούν: Ζαν-Σαρλ Κλισέ, Νοεμί Λβόφσκι, Μισέλ Μασιερό, Ιλιέ Καντρί

«Το Βιβλίο των Θαυμάτων»

Δραματική ταινία γαλλικής παραγωγής του 2023. Ελπίζοντας πως θα κάνει τον γιο της, που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, έπειτα από ένα ατύχημα, να αισθανθεί πόσο όμορφη είναι η ζωή και να ξυπνήσει, μια μητέρα πραγματοποιεί ένα-ένα τα 10 πράγματα που ήθελε να κάνει, σύμφωνα με το ημερολόγιό του με τίτλο «πριν το τέλος του κόσμου».

Σκηνοθεσία: Λίζα Αζουέλος
Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Λαμί, Μουριέλ Ρομπίν, Ουγκό Κεστέλ, Ξαβιέ Λασέλ

«Οι Αχώριστοι»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, γαλλικής παραγωγής του 2023. Μια μαριονέτα κάνει την επανάστασή της και αποφασίζει να ζήσει μια περιπέτεια στον κόσμο των ανθρώπων, έχοντας ως απρόσμενη συντροφιά ένα λούτρινο σκυλάκι που τραγουδάει χιπ χοπ.

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Ντεγκρουσόν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 14/9-20/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment