PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 14/12


Πέντε νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι η συνταρακτική «Ζώνη Ενδιαφέροντος» του Τζόναθαν Γκλέιζερ, το φαντασμαγορικό μιούζικαλ «Γουόνκα», με τον Τίμοθι Σαλαμέ και τα χριστουγεννιάτικα φιλμ «Ο Καρυοθραύστης και η Μαγική Φλογέρα» και το ελληνικό «Κουραμπιέδες από Χιόνι».

«Ζώνη Ενδιαφέροντος»

Πολεμικό δράμα, βρετανικής παραγωγής του 2023. Ο διοικητής του στρατοπέδου του Άουσβιτς, Ρούντολφ Ες, και η σύζυγός του, Χέντγουιγκ, προσπαθούν να φτιάξουν μια ονειρεμένη ζωή για την οικογένειά τους σε ένα σπίτι με όμορφο κήπο, που τον χωρίζει ένας φράκτης από το πεδίο φρικαλεοτήτων.

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Γκλέιζερ
Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Φρίντελ, Σάντρα Ούλερ, Ραλφ Χέρφοντ, Μαξ Μπεκ

«Γουόνκα»

Κωμικό μιούζικαλ φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ο νεαρός Γουίλι Γουόνκα είναι γεμάτος ιδέες και αποφασισμένος να αλλάξει τον κόσμο κομμάτι κομμάτι για να αποδείξει ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή ξεκινούν με ένα όνειρο και ότι αν είσαι αρκετά τυχερός να συναντήσεις τον Γουίλι Γουόνκα, τότε όλα είναι δυνατά.

Σκηνοθεσία: Πολ Κινγκ
Πρωταγωνιστούν: Τίμοθι Σαλαμέ, Χιου Γκραντ, Σάλι Χόκινς, Ολίβια Κόλμαν, Ρόουαν Άτκινσον, Ματ Λούκας

«Καθεδρικός»

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής του 2021. Η άνοδος και η πτώση μίας μέσης αμερικάνικης οικογένειας στη διάρκεια δύο δεκαετιών, όπως τη βιώνει το μοναχοπαίδι της οικογένειας , από το 1987, που γεννήθηκε, μέχρι τα 20 χρόνια του.

Σκηνοθεσία: Ρίκι Ντ’ Αμπρόουζ
Πρωταγωνιστούν: Μπράιαν Ντάρσι Τζέιμς, Μόνικα Μπαρμπάρο, Τζεραλντίν Σίνγκερ, Ρόι Αμπράμσον, Σίνθια Μέις

«Κουραμπιέδες από Χιόνι»

Οικογενειακή χριστουγεννιάτικη ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2023. Σε ένα ορεινό ηπειρώτικο χωριό, ο καλοκάγαθος ζαχαροπλάστης κύριος Παναγιώτης αναγκάζεται να κρύψει από όλους στο σπίτι του τη μικρή Φανή, η οποία μετά το θάνατο της μητέρας της κινδυνεύει να καταλήξει σε ορφανοτροφείο. Τα δύο εγγόνια του και ένας φίλος τους, όμως, την ανακαλύπτουν και έτσι σχηματίζεται η «συμμορία των πέντε», η οποία πρέπει να διαφυλάξει πάση θυσία το μυστικό.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσιμιτσέλης
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αριάδνη Βελλή, Μιχάλης Ρέππας, Μελέτης Ηλίας, Νικολέτα Βλαβιανού, Κατερίνα Τσάβαλου, Βίκυ Σταυροπούλου

«Ο Καρυοθραύστης και η Μαγική Φλογέρα»

Κινούμενα σχέδια, ρωσικής παραγωγής του 2022. Εξαιτίας μιας… αποτυχημένης χριστουγεννιάτικης ευχής, η νεαρή Μαρί συρρικνώνεται σε μέγεθος κούκλας, ενώ ταυτόχρονα όλα της τα παιχνίδια ζωντανεύουν. Τότε ξεκινάει μια απίστευτη περιπέτεια που θα τη φέρει στη μαγική Χώρα των Λουλουδιών, όπου πρέπει να σώσει τον κόσμο των ανθρώπων από τους αρουραίους.

Σκηνοθεσία: Βίκτορ Γκλουκούσιν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 14/12-20/12
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment