PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 14/11


Ακόμη μία ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά απόψε με έξι νέες ταινίες και μια ταινία κινουμένων σχεδίων, γαλλικό κοινωνικό δράμα, Έλεν Μίρεν και Ίαν ΜακΚέλεν σε ανατρεπτικό φιλμ μυστηρίου, ένα κλασικό μυθιστόρημα που περνά στη μεγάλη οθόνη, ψυχολογικό θρίλερ που δοκιμάζει την έννοια της ευτυχίας, μια παιδική περιπέτεια και μηχανοκίνητη επανάσταση εντός και εκτός πίστας, προσφέρουν στους σινεφίλ ενδιαφέρουσες επιλογές με σπουδαίους πρωταγωνιστές.

 

«Last Christmas»

Κομεντί, βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής του 2019. Η Κέιτ βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της -μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως ξωτικό σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. Ο Τομ φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς φραγμούς της. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους.

Σκηνοθεσία: Πολ Φέιγκ
Πρωταγωνιστούν: Εμίλια Κλαρκ, Χένρι Γκόλντινγκ, Έμα Τόμσον Μισέλ Γιο και Λίντια Λέοναρντ

 

«Κόντρα σε Όλα»

Βιογραφική δραματική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Ο οραματιστής σχεδιαστής αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι και ο ατρόμητος Βρετανός οδηγός Κεν Μάιλς, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να εναντιωθούν στις εταιρικές παρεμβάσεις, τους νόμους της φυσικής και τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να κατασκευάσουν ένα επαναστατικό αγωνιστικό αυτοκίνητο για την εταιρεία Ford Motor και να αναμετρηθούν με τα πανίσχυρα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Έντσο Φερράρι στο 24ωρο πρωτάθλημα του Λε Μαν στη Γαλλία το 1966.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ
Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντέιμον, Κρίστιαν Μπέιλ, Τζον Μπέρνταλ, Κατρίνα Μπαλφ, Τρέισι Λετς, Τζος Λούκας, Νόα Τζουπ, Ρέμο Τζιρόνε και Ρέι ΜακΚίνον

 

«Οι Άθλιοι»

Δραματική αστυνομική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2019. Ο Στεφάν παίρνει μετάθεση σε μια ειδική μονάδα καταπολέμησης του εγκλήματος στο Παρίσι όπου καλείται να συνεργαστεί με τον ξενοφοβικό Κρις και τον αφρικανικής καταγωγής Γκουαντά. Κατά την διάρκεια μιας σύλληψης, οι αστυνομικοί δέχονται επίθεση από μια ομάδα αγοριών και όσα ακολουθούν απειλούν να τινάξουν την εξαιρετικά εύθραυστη κοινωνική ισορροπία στον αέρα.

Σκηνοθεσία: Λατζ Λι
Πρωταγωνιστούν: Νταμιάν Μπονάρ, Τζεμπρίλ Ζονγκά, Ζαν Μπαλιμπάρ, Αλέξις Μάνεντι και Στιβ Τιεντσέ

 

«Ένας Καλός Ψεύτης»

Δραματικό θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2019. Ο Ρόι Κόρτνεϊ, ένας επαγγελματίας απατεώνας, έχει βάλει στο μάτι τον επόμενο στόχο του: τη χήρα Μπέτι ΜακΛις με τεράστια περιουσία στη διάθεση της. Και ο Ρόι σκοπεύει να πάρει ό,τι της ανήκει. Από την πρώτη τους συνάντηση, ο Ρόι αρχίζει να βομβαρδίζει την Μπέτι με τα δοκιμασμένα κόλπα του και η Μπέτι, που μοιάζει γοητευμένη, παρασύρεται. Αλλά αυτή τη φορά, αυτό που ξεκίνησε σαν μια ακόμα κομπίνα κλιμακώνεται σε ένα κυνηγητό γάτας-ποντικιού όπου παίζονται όλα για όλα.

Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον
Πρωταγωνιστούν: Έλεν Μίρεν, Ράσελ Τόβι, Ίαν Μακέλεν, Τζιμ Κάρτερ και Μαρκ Λιούις Τζόουνς

 

«Χωρίς Οικογένεια»

Δραματική περιπέτεια, γαλλικής παραγωγής του 2018. Ο Remi, ένα ορφανό αγόρι, μεγαλώνει με τη θετή του μητέρα, την ευγενική Mrs. Barberin, μέχρι που την αποχωρίζεται στα δέκα του χρόνια και βρίσκεται υπό την επιμέλεια του Vitalis, ενός μυστηριώδους περιπλανώμενου θιασάρχη. Κοντά του, ο Remi σκληραγωγείται στη δύσκολη ζωή του περιπλανώμενου θιάσου, όπου τραγουδάει για να κερδίσει το ψωμί του. Με παρέα τον πιστό του σκύλο Capi και τη μικρή μαϊμού Joli-Coeur, ο Remi θα περιηγηθεί στη Γαλλία και μέσα από γνωριμίες, φιλίες, αλλά και μοναξιά, θα καταλήξει να μάθει το μυστικό της καταγωγής του.

Σκηνοθεσία: Αντουάν Μπλοσιέ
Πρωταγωνιστούν: Ντανιέλ Οτέιγ, Μαλόμ Πακέν, Ζακ Περέν, Τζόναθαν Τζακάι, Βιρζινί Λαντουαγέν και Λουντιβίν Σανιέ

 

«Μια Ευτυχισμένη Γυναίκα»

Δραματική ταινία, βρετανικής παραγωγής του 2018. Η Τάρα, μια νοικοκυρά στα προάστια του Λονδίνου, ζει μια ζωή που δεν είναι πια δική της: ανήκει στον εργασιομανή, εγωκεντρικό σύζυγό της, στο γιο και στην κόρη της, και στη ληθαργική ρουτίνα των δουλειών του σπιτιού και της φροντίδας των παιδιών. Ευρισκόμενη σε δεινή θέση και αποζητώντας μια αλλαγή, μία μέρα η Τάρα παίρνει μια θαρραλέα απόφαση. Αγοράζει ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Παρίσι και αφήνει τα πάντα πίσω της ώστε να προσπαθήσει να ξαναβρεί τον εαυτό της σε μια καινούργια πόλη. Αλλά το να εγκαταλείψεις τα πάντα στη ζωή σου δεν είναι τόσο απλό…

Σκηνοθεσία: Ντόμινικ Σάβατζ
Πρωταγωνιστούν: Τζέμα Άρτερτον, Ντόμινικ Κούπερ, Φρανσίς Μπαμπέρ και Μάρθα Κέλερ

 

«Σκυλομπελάς»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, καναδικής και αμερικανικής παραγωγής του 2019. Η θεία πέθανε και τα ανίψια της είναι έτοιμα να ξεκοκκαλίσουν την τεράστια περιουσία της! Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι οι χρυσοί κληρονόμοι δεν είναι αυτοί αλλά το καλοαναθρεμμένο της σκυλάκι, ο Μπελάς που οι ίδιοι φρόντισαν να πετάξουν στον δρόμο. Τώρα θα πρέπει να τον βρουν και να τον φέρουν πίσω πριν να είναι αργά.

Σκηνοθεσία: Κέβιν Τζόνσον

 

Δείτε τι παίζεται στις αίθουσες την εβδομάδα 14/11-20/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment