PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 12/8


Πλούσια σε νέες ταινίες η δεύτερη κινηματογραφική εβδομάδα του Αυγούστου. Πληθώρα ταινιών κάνουν πρεμιέρα, την ώρα που η χώρα μας βιώνει δύσκολες στιγμές, εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που δεν έχουν σταματήσει, στοχεύοντας σε μια δίωρη απόδραση από τη θλιβερή πραγματικότητα, για όσους έχουν τη δυνατότητα.

«Ιδρώτας»

Δραματική ταινία, πολωνοσουηδικής παραγωγής του 2020. Μια γοητευτική γυμνάστρια και διάσημη influencer λυγίζει από το βάρος της υπερέκθεσης στα social media και αναζητά απεγνωσμένα λίγη αληθινή οικειότητα.

Σκηνοθεσία: Μάγκνους Φον Χορν
Πρωταγωνιστούν: Μαγκνταλένα Κόλεσνικ, Γιούλιαν Σβιεζέφσκι, Αλεξάντρα Κονιέζκα

«Ο Βιρτουόζος»

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Ένας πληρωμένος εκτελεστής αναλαμβάνει δουλειά για την οποία γνωρίζει ελάχιστες πληροφορίες και καταλήγει να βρίσκεται μπλεγμένος σε μια κατάσταση που εντέλει απειλεί τον ίδιο.

Σκηνοθεσία: Νικ Σταλιάνο
Πρωταγωνιστούν: Άνσον Μάουντ, Άμπι Κόρνις, Άντονι Χόπκινς, Ντέιβιντ Μορς

«Ντε Γκωλ»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2020. Την ώρα που οι ναζιστικές δυνάμεις χτυπούν την πόρτα του Παρισιού κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας άγνωστος ακόμα στρατηγός, ο Σαρλ Ντε Γκωλ, αναλαμβάνει δράση για να σώσει τη Γαλλία με κάθε κόστος.

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλ Λε Μπομάν
Πρωταγωνιστούν: Λαμπέρ Γουιλσόν, Ιζαμπέλ Καρέ, Ολιβιέ Γκουρμέ

«Οι Σπεσιαλίστες»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Μια πολυεθνική ομάδα διαρρηκτών σχεδιάζει τη ληστεία μιας φυλακής υψίστης ασφαλείας, στην οποία κρύβονται δεκάδες ράβδοι χρυσού που προορίζονται για τη χρηματοδότηση μιας τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σκηνοθεσία: Ρένι Χάρλιν
Πρωταγωνιστούν: Πιρς Μπρόσναν, Τζέιμι Τσανγκ, Μάικ Άντζελο, Τιμ Ροθ, Νικ Κάνον

«Η Πεθερά Χτυπάει την Πόρτα»

Οικογενειακή κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2021. Μια παρεμβατική μητέρα αναγκάζεται να μετακομίσει στο σπίτι της κόρης της για όσο καιρό ανακαινίζεται το διαμέρισμά της. Οι μέρες, όμως, γίνονται βδομάδες και οι βδομάδες μήνες, με την αγαπημένη μαμά να μη λέει να το κουνήσει από το σπίτι.

Σκηνοθεσία: Ερίκ Λαβέν
Πρωταγωνιστούν: Ζοσιάν Μπαλασκό, Ματίλντ Σενιέ, Ζερόμ Κομαντέρ

«Free Guy»

Περιπέτεια, αμερικανοκαναδικής παραγωγής του 2021. Ένας φιλήσυχος τραπεζικός υπάλληλος αγνοεί πως αποτελεί δευτερεύοντα χαρακτήρα στον κόσμο ενός βιντεοπαιχνιδιού. Όταν συνειδητοποιεί πως είναι φτιαγμένος από πίξελ και όχι σάρκα, ανακαλύπτει επίσης ότι η αποστολή του δεν είναι να βρίσκεται στο φόντο, αλλά να σώσει τον ψηφιακό κόσμο στον οποίο ζει.

Σκηνοθεσία: Σον Λέβι
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζόντι Κόμερ, Τάικα Γουαϊτίτι, Λιλ Ρελ Χάουερι, Τζο Κίρι, Ούτκρας Αμπουντκάρ

«Persona Non Grata»

Θρίλερ, γαλλικής παραγωγής του 2019. Δύο συνεργάτες σε κατασκευαστική εταιρεία προσλαμβάνουν επαγγελματία εκτελεστή για να βγάλει από τη μέση τον προϊστάμενό τους. Ο πληρωμένος δολοφόνος, όμως, δεν είναι διατεθειμένος να εξαφανιστεί από τη ζωή τους έτσι απλά.

Σκηνοθεσία: Ροσντί Ζεμ
Πρωταγωνιστούν: Νικολά Ντουβοσέλ, Ραφαέλ Περσονάζ, Ροσντί Ζεμ, Νάντια Τερέσκιεβικζ

«Σπίριτ: Ο Ατίθασος»

Κινούμενα σχέδια, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Το άγριο άλογο Σπίριτ διασταυρώνεται τυχαία με ένα κορίτσι που μεγαλώνει σε ένα καταπιεσμένο περιβάλλον και μαζί του αναπτύσσει μια δυνατή φιλία η οποία θα δοκιμαστεί όταν ο Σπίριτ βρεθεί σε κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Ελέιν Μπόγκαν

 

Δείτε τι παίζεται στους θερινούς στα Δυτικά την εβδομάδα 12/8-18/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 7/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Leave a Comment