PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 12/1


Τρεις νέες ταινίες θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι οι δραματικές ταινίες «Το Χρυσάφι του Ρήνου» του Φατίχ Ακίν και «Ο Όρκος του Παμφίρ» από την Ουκρανία, ενώ το animation «Ο Bίκινγκ και το Μαγικό Σπαθί» έρχεται να καλύψει τον καθιερωμένο χώρο του παιδικού κοινού.

«Το Χρυσάφι του Ρήνου»

Δραματική βιογραφία, γερμανικής και ολλανδικής, μαροκινής παραγωγής του 2022. Ο Τζιγουάρ Χατζάμπι, μετέπειτα διάσημος και ως ράπερ Ξατάρ, υπόκειται σε βασανιστήρια για να αποκαλύψει την τοποθεσία ενός αποθέματος κλεμμένου χρυσού μετά από μια μεγάλη ληστεία. Η παραμονή του στο συνωστισμένο κελί θα τον κάνει να ανατρέξει στη ζωή του, ξεκινώντας από την παιδική του ηλικία όταν η οικογένειά του χρειάστηκε να διαφύγει από το Ιράν και να καταλήξει τελικά στη Γερμανία.

Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν
Πρωταγωνιστούν: Εμίλιο Σακράγια, Κάρντο Ρατζαζί, Μόνα Πίτζαντ, Αρμάν Κασανί, Σογκόλ Φαχανί

«Ο Όρκος του Παμφίρ»

Δραματική ταινία, ουκρανικής και διεθνούς συμπαραγωγής 2022. Στη νοτιοδυτική Ουκρανία, κοντά στα σύνορα με την Ρουμανία, ο πρώην λαθρέμπορος Παμφίρ επιστρέφει στην οικογένειά του αποφασισμένος να αλλάξει. Σύντομα όμως η οικονομική δυσχέρεια θα τον φέρει στα τούνελ της παλιάς του ζωής, αντιμέτωπο με τον μεγαλοκακοποιό – προύχοντα της περιοχής, λίγο πριν το τοπικό καρναβάλι.

Σκηνοθεσία: Ντμίτρο Σουκολίτκι Σόμπτσουκ
Πρωταγωνιστούν: Αλεξάντρ Γιάτσεντιουκ, Στάνισλαβ Πότιακ, Σολομίγια Κιρίλοβα

«Ο Bίκινγκ και το Μαγικό Σπαθί»

Παιδική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, γαλλικής και βελγικής παραγωγής 2019. Ο Βικ ονειρεύεται να σαλπάρει με τον πατέρα του, αρχηγό των Βίκινγκ, για μακρινές περιπέτειες, αλλά εκείνος δεν του δίνει την παραμικρή ευκαιρία. Μέχρι που ένα μαγικό σπαθί θα πέσει στα χέρια του και ένας μυστηριώδης νεαρός επισκέπτης θα καταφθάσει στο χωριό τους.

Σκηνοθεσία: Ερίκ Καζές

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 12/1-18/1
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment