PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 11/8


Η δεύτερη κινηματογραφική εβδομάδα του Αυγούστου κάνει «πρεμιέρα» με τέσσερις νέες ταινίες.

Όσοι βρίσκεστε στην πόλη πάρτε ιδέες για το πώς μπορείτε να περάσετε τα βράδια σας, σε κάποιον από τους θερινούς κινηματογράφους, που σας συντροφεύουν τις νύχτες του καλοκαιριού, με δύο δραματικές ταινίες, μια αστυνομική και μία περιπέτεια.

«Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι»

Δραματική ταινία, ιταλογαλλικής παραγωγής του 2021. Ο Βιντσένζο μοιράζει τη ζωή του μεταξύ των καθηκόντων του στο βιβλιοπωλείο του σε μία γραφική γειτονιά του Παρισιού και της φροντίδας της έφηβης κόρης του, η οποία ζει απομονωμένη σε ένα δωμάτιο μετά από ένα τραγικό ατύχημα. Η μικρή δείχνει να έχει παραιτηθεί από τη ζωή, αδιαφορώντας για οποιαδήποτε επαφή με τον έξω κόσμο και επικοινωνία με τους γύρω της, παρά τις προσπάθειες του πατέρα της. Περιτριγυρισμένος από τις τόσες λογοτεχνικές ιστορίες που τόσο αγαπά, αλλά και ανήμπορος να αλλάξει την ψυχική κατάσταση της κόρης του, ο Βιντσένζο μοιάζει να περιμένει ένα θαύμα. Και το θαύμα αυτό έρχεται με τη μορφή της πληθωρικής, εκκεντρικής Γιολάντ, η οποία εισβάλλει μια μέρα στο βιβλιοπωλείο του σα σίφουνας και ανατρέπει την ήσυχη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Σέρτζιο Καστελίτο
Πρωταγωνιστούν: Μπερενίς Μπεζό, Ματίλντα ντε Άντζελις, Σέρτζιο Καστελίτο

«Ο Αντικαταστάτης»

Αστυνομική ταινία, ισπανικής παραγωγής του 2021. Ισπανία, 1982. Ένας νεαρός αστυνομικός μετακομίζει σε μια φαινομενικά ειδυλλιακή παραθαλάσσια πόλη, με την ελπίδα να βρει γαλήνη και ηρεμία. Όμως, όταν φτάνει εκεί, βρίσκεται μπλεγμένος στη διερεύνηση των περίεργων συνθηκών της δολοφονίας του προκατόχου του. Η έρευνα θα τον οδηγήσει σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο όπου μια κοινότητα πρώην Ναζί αξιωματούχων, καταζητούμενων από διάφορες χώρες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ζει μια ήρεμη και παραδεισένια ζωή…

Σκηνοθεσία: Όσκαρ Αϊμπάρ
Πρωταγωνιστούν: Βίκι Λουένγκο, Πέρε Πόνσε, Ρικάρντο Γκομέζ

«Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2022. Μπροστά στον μικρό τους γιο, η Καμίλ και ο Ζορζ χορεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι “Mr Bojangles” της Νίνα Σιμόν. Μαζί τους υπάρχει χώρος μόνο για παιχνίδι και φαντασία. Είναι η Καμίλ που τους δείχνει τον δρόμο και τους οδηγεί σε μια δίνη ποίησης, έτσι ώστε η γιορτή να συνεχίζεται ανεξάρτητα με τα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Ο τρελός έρωτας δεν είχε ενσαρκωθεί ποτέ τόσο πειστικά. Όμως το πάθος έχει και μία σκοτεινή πλευρά…

Σκηνοθεσία: Ρεζί Ρουανσάρ
Πρωταγωνιστούν: Γκρεγκορί Γκαντεμπουά, Βιρζινί Εφιρά, Ρομέν Ντιρίς

«SAS Ειδικές Δυνάμεις: Κόκκινος Συναγερμός»

Περιπέτεια, αγγλικής παραγωγής του 2021. Ένας μικρός στρατός από καλά εκπαιδευμένους εγκληματίες, με αρχηγό την Γκρέις Λιούις, κάνουν επίθεση σε ένα τρένο κάτω από την Μάγχη. Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Άντι ΜακΝαμπ.

Σκηνοθεσία: Μάγκνους Μάρτενς
Πρωταγωνιστούν: Άντι Σέρκις, Χάνα Τζον-Κέιμεν, Σαμ Χιούαν, Ρούμπι Ρόουζ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 11/8-17/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment