PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 11/5


Εννιά νέες ταινίες και μία κινουμένων σχεδίων συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε το δραματικό «Επιστροφή στη Σεούλ», το γαλλικό φιλμ για όλη την οικογένεια «Το Καλύτερο Παιχνίδι του Κόσμου», την εκκεντρική κωμωδία «Ρένφιλντ», την αστυνομική ταινία μυστηρίου «Υπνωτιστές» και την πολεμική περιπέτεια «Sisu».

«Επιστροφή στη Σεούλ»

Δραματική ταινία, γαλλικής και καμποτζιανής παραγωγής του 2022. Η Φρέντι, μια νεαρή Γαλλίδα ασιατικής καταγωγής, ταξιδεύει κρυφά από τη μητέρα της στη Νότια Κορέα για να συναντήσει τους βιολογικούς γονείς της. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι πως βάσει της νομοθεσίας, πρέπει να δώσουν και οι δύο τη συγκατάθεσή τους γι’ αυτή τη συνάντηση αλλιώς το ταξίδι της δεν έχει νόημα.

Σκηνοθεσία: Ντέιβι Τσου
Πρωταγωνιστούν: Τζι-Μιν Παρκ, Γκουκα Χαν, Κουανγκ-ροκ Ο, Κιμ Σουν-γιούνγκ

«Ρένφιλντ»

Κωμωδία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ο Ρένφιλντ, βοηθός του Κόμη Δράκουλα, αναγκάζεται να προμηθεύει με θηράματα τον κύριό του και να του προσφέρει ό,τι ζητήσει, ανεξάρτητα από το πόσο ευτελές είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες σκλαβιάς, ο Ρένφιλντ είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Άρχοντα του Σκότους.

Σκηνοθεσία: Κρις ΜακΚέι
Πρωταγωνιστούν: Νίκολας Kέιτζ, Νίκολας Χουλτ, Οκαουφίνα, Μπεν Σβαρτς, Τζένα Κάνελ, Μπράντον Σκοτ

«Sisu»

Πολεμική περιπέτεια, φινλανδικής παραγωγής του 2022. Όταν ένας απόστρατος αξιωματικός ανακαλύπτει χρυσάφι στην ερημιά τής Λαπωνίας, προσπαθεί να μεταφέρει τον θησαυρό του στην πόλη, αλλά βρίσκει μπροστά του στρατιώτες των ναζί, με επικεφαλής έναν βάρβαρο αξιωματικό των SS.

Σκηνοθεσία: Γιαλμάρι Χελάντερ
Πρωταγωνιστούν: Γιόρμα Τομίλα, Ακσελ Χένι, Τζακ Ντούλαν

«Ας Ξημερώσει Ειρήνη»

Δραματική κωμωδία, παλαιστινιακής και ισραηλίτικης παραγωγής του 2021. Ο Σάμι ζει στην Ιερουσαλήμ με τη σύζυγο και το παιδί του. Η πρόσκληση για τον γάμο του αδελφού του τον αναγκάζει να επιστρέψει στο παλαιστινιακό χωριό όπου και γεννήθηκε. Αφού ολοκληρώνεται ο γάμος και δίχως κάποια εξήγηση, οι ισραηλινές δυνάμεις περικυκλώνουν το χωριό. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι ένας χάος, με τον Σάμι να βλέπει να καταρρέουν τα πάντα γύρω του.

Σκηνοθεσία: Εράν Κολίριν
Πρωταγωνιστούν: Άλεξ Μπακρί, Τζούνα Σουλεϊμάν, Σαλίμ Ντο, Εχάμπ Σαλαμί

«Τηλεφώνησε στη Τζέιν»

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής 2022. Στα ’60s η άμβλωση απαγορευόταν σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ. Μια ομάδα γυναικών ενώθηκαν και εξασφάλισαν στα κρυφά αμβλώσεις σε περίπου 12.000 γυναίκες.

Σκηνοθεσία: Φίλις Νάγκι
Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Μπανκς, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, Κρις Μεσίνα

«To Kαλύτερο Παιχνίδι του Κόσμου»

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2023. Ο Σαμί για να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας του αναλαμβάνει δουλειά ως νυχτοφύλακας, σε ένα πολυκατάστημα με είδη πολυτελείας που ανήκει στον Φιλίπ, τον πλουσιότερο άνθρωπο στη Γαλλία. Στα γενέθλια του κακομαθημένου γιου του, θα ανοίξει το τμήμα παιχνιδιών του πολυκαταστήματος για να πάρει όποιο παιχνίδι θέλει. Ο γιος του θα διαλέξει τον Σάμι.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Χουτ
Πρωταγωνιστούν: Ζαμέλ Ντεμπούζ, Ντανιέλ Οτέιγ, Σιμόν Φαλιού, Αλίς Μπελαϊντί, Άννα Σερβίνκα

«Αγάπη Ξανά»

Αισθηματική κομεντί, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Έχουν περάσει δυο χρόνια από τον ξαφνικό χαμό του αρραβωνιαστικού της και η Μάιρα Ρέι συνεχίζει να του στέλνει τρυφερά μηνύματα στο κινητό του. Αυτά, όμως, καταλήγουν στον καινούργιο αριθμό ενός δημοσιογράφου, ο οποίος συγκινείται και αρχίζει να την αναζητά.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Στρας
Πρωταγωνιστούν: Σελίν Ντιόν, Σαμ Χιούαν, Πριγιάνκα Τσόπρα

«Υπνωτιστές»

Αστυνομική ταινία μυστηρίου, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ένας ντετέκτιβ προσπαθεί, παράλληλα, να εξιχνιάσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση της κόρης του και να εξαρθρώσει μια συμμορία ληστών με τη βοήθεια μιας μέντιουμ, όταν ένας άντρας αρχίζει να τους καταδιώκει.

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Άλις Μπράγκα, Γουίλιαμ Φίκτνερ, ΤζέιΝτι Μπάρντο

«Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι»

Ταινία τρόμου, βρετανικής παραγωγής του 2023. Αφού ο Κρίστοφερ Ρόμπιν αφήνει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, εκείνοι αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Θυμωμένοι και εγκαταλειμμένοι, θα επιστρέψουν στα ζωώδη ένστικτά τους.

Σκηνοθεσία: Ρις Φρέικ Γουότερφιλντ
Πρωταγωνιστούν: Νικολάι Λίον, Νατάσα Ρόουζ Μιλς, Μαρία Τέιλορ

«Η Έλα Μπέλα και τα Μυστικά της»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, νορβηγικής παραγωγής του 2022. Η Έλα Μπέλα και ο Χένρι είναι οι καλύτεροι φίλοι, αλλά η άφιξη στη γειτονιά του Τζόνι, ενός cool πλουσιόπαιδου, θα αλλάξει δραματικά τη σχέση τους.

Σκηνοθεσία: Άτλε Σόλμπεργκ και Φρανκ Μόσβολντ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 11/5-17/5
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment