PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 11/4


Οκτώ νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι τα φιλμ «Για Πάντα Νέοι» της Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, με την Νάντια Τερερσκίεβιτς, «Τοτέμ» της Μεξικάνας Λίλα Αβιλές, «Τα Μαθήματα της Μπλάγκα» του Στέφαν Κομαντάρεφ και «Back to Black», μία βρετανική βιογραφία για την Έιμι Γουάινχαουζ. Επίσης, προβάλλονται το τεράστιου ενδιαφέροντος ντοκιμαντέρ «Οι Ελευσίνιοι» του Φίλιππου Κοτσάφτη, η διαφορετική όσο και διασκεδαστική ταινία τρόμου «Στενές Επαφές με τον Διάβολο», η συνέχεια του γνωστού φραντσάιζ «Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου» και το animation της εβδομάδας «Ο Χορός των Φαντασμάτων».

«Για Πάντα Νέοι»

Δραματική ταινία, γαλλικής παραγωγής του 2022. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 στο Παρίσι, ένας θίασος νεαρών ηθοποιών έχει μόλις κερδίσει μια θέση στο Les Amandiers, μια επιφανή θεατρική σχολή όπου βρίσκεται επικεφαλής ο Πατρίς Σερό. Ξεκινούν τη νέα τους ζωή και τα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Στην πορεία θα αποκτήσουν γνώσεις, θα αναλάβουν δράση, θα αγαπήσουν, θα νιώσουν φόβο, και θα ζήσουν στα άκρα -μόνο που θα βιώσουν επίσης και την πρώτη τους τραγική εμπειρία.

Σκηνοθεσία: Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι
Πρωταγωνιστούν: Νάντια Τερεσκίεβιτς, Λουί Γκαρέλ, Σοφιάν Μπενασέρ, Λένα Γκαρέλ, Σουζάν Λιντόν

«Toτέμ»

Δραματική ταινία, μεξικάνικης και γαλλικής παραγωγής του 2023. Η επτάχρονη Σολ περνά τη μέρα στο σπίτι του παππού της, βοηθώντας στις προετοιμασίες ενός πάρτι-έκπληξη που διοργανώνεται για τον ετοιμοθάνατο πατέρα της.

Σκηνοθεσία: Λίλα Αβιλές
Πρωταγωνιστούν: Ναΐμα Σεντίες, Μονσεράτ Μαρανιόν, Μαρισόλ Γκασέ, Ματέο Γκαρσία

«Τα Μαθήματα της Μπλάγκα»

Κοινωνικό δράμα, βουλγάρικης παραγωγής του 2023. Η εβδομηντάχρονη Μπλάγκα, συνταξιούχος καθηγήτρια, έχει βυθιστεί στο πένθος λόγω της πρόσφατης απώλειας του συζύγου της. Όλη της η ύπαρξη έχει πλέον επικεντρωθεί στο να προσφέρει στον νεκρό ένα περίτεχνο μνήμα, ώσπου μια τηλεφωνική απάτη θα της κλέψει τις αποταμιεύσεις. Απεγνωσμένη, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της, θα περάσει στην απέναντι όχθη: μεθοδικά, γίνεται και η ίδια απατεώνας.

Σκηνοθεσία: Στέφαν Κομαντάρεφ
Πρωταγωνιστούν: Έλι Σκόρτσεφα, Άσεν Μπλαντέτσκι, Γκερασίμ Γκεοργκίεφ

«Back to Black»

Βιογραφικό μουσικό δράμα, βρετανικής παραγωγής του 2024. Το χρονικό της μουσικής και προσωπικής ζωής της Έιμι Γουάινχαουζ, το ταξίδι από την εφηβεία στην ενηλικίωση και η δημιουργία ενός από τα πιο επιτυχημένα και θρυλικά μουσικά άλμπουμ της εποχής μας.

Σκηνοθεσία: Σαμ Τέιλορ – Τζόνσον
Πρωταγωνιστούν: Μαρίσα Αμπέλα, Τζακ Ο’Κόνελ, Λέσλι Μάνβιλ, Έντι Μάρσαν, Τζούλιετ Κόουαν

«Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Όταν ένα αρχαίο αντικείμενο απελευθερώνει μια διαβολική δύναμη, νέοι και παλιοί Ghostbusters συνεργάζονται για να προστατέψουν την πόλη της Νέας Υόρκης και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή του Πάγου.

Σκηνοθεσία: Γκιλ Κέναν
Πρωταγωνιστούν: Πολ Ραντ, Κάρι Κουν, Μακένα Γκρέις, Φιν, Φιν Γούλφχαρντ, Έρνι Χάντσον, Νταν Ακρόιντ, Μπιλ Μάρεϊ

«Οι Ελευσίνιοι»

Ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2023. Δύο δεκαετίες μετά την «Αγέλαστο Πέτρα», ο δημιουργός της επιστρέφει στην Ελευσίνα και τους ανθρώπους της, συνεχίζοντας να ξετυλίγει το μίτο που συνδέει την ιερή πόλη των αρχαίων μυστηρίων με το σήμερα.

Σκηνοθεσία: Φίλιππος Κουτσαφτής

«Στενές Επαφές με τον Διάβολο»

Τρόμου, αυστραλέζικης παραγωγής του 2023. Μια βιντεοκασέτα αποκαλύπτει τα πραγματικά περιστατικά μιας διαβόητης ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία βγήκε στον αέρα ανήμερα του Χάλογουιν του 1977.

Σκηνοθεσία: Κόλιν Κερνς και Κάμερον Κερνς
Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Νταστμάλκιαν, Λόρα Γκόρντον, Φέισαλ Μπάτσι

«Ο Χορός των Φαντασμάτων»

Κινούμενα σχέδια, βρετανικής παραγωγής του 2023. Στις αρχές του 20ού αιώνα μια αμερικανική οικογένεια μετακομίζει σ’ ένα πολυτελές αρχοντικό στην επαρχία της Αγγλίας. Όλοι οι προηγούμενοι ένοικοί του το εγκατέλειψαν κακήν κακώς λόγω του… μόνιμου κατοίκου του, του φαντάσματος του σερ Σάιμον, το οποίο αυτήν τη φορά θα τα βρει σκούρα προσπαθώντας να τρομάξει τους νέους ιδιοκτήτες.

Σκηνοθεσία: Κιμ Μπέρντον και Ρόμπερτ Τσάντλερ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 11/4-17/4
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 4/4

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 28/3

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 21/3

Peristeri News

Leave a Comment