PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 10/8


Τρείς νέες ταινίες συνθέτουν το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η νέα ταινία από τον Ροντρίγκο Σορογκόγιεν «Ο εχθρός δίπλα μου» που αποτελεί ένα αριστοτεχνικό ψυχολογικό θρίλερ, η ταινία «I Love Greece» της Ναυσικά Γκερί Καραμαούνας για τον έρωτα, την οικογένεια και το ελληνικό φως και η κωμωδία για όλη την οικογένεια «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

«Ο εχθρός δίπλα μου»

Θρίλερ, ισπανικής και γαλλικής παραγωγής του 2022. Ένα ζευγάρι Γάλλων μετακομίζει σε ένα ορεινό χωριό της βορειοδυτικής Ισπανίας, όπου αγοράζει μια αγροικία και ένα μικρό κομμάτι γης. Προσπαθεί να συμβιώσει με τους ντόπιους, αλλά η δημιουργία ενός αιολικού πάρκου στην περιοχή θα στρέψει τους χωρικούς εναντίον του.

Σκηνοθεσία: Ροντρίγκο Σορογκόγιεν
Πρωταγωνιστούν: Ντενίς Μενοσέ, Μαρίνα Φουά, Λουίς Ζαχέρα, Ντιέγκο Ανίδο

«I Love Greece»

Κομεντί, γαλλικής παραγωγής του 2022. Ο Ζαν και η Μαρίνα, ένας Γάλλος και μια Ελληνίδα, έρχονται για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Στην Αθήνα θα συναντήσουν την πληθωρική οικογένεια της τελευταίας και όλοι μαζί θα εξορμήσουν στη Σέριφο για το γάμο ενός συγγενή τους.

Σκηνοθεσία: Ναυσικά Γκερί Καραμαούνα
Πρωταγωνιστούν: Στέισι Μάρτιν, Βενσάν Ντεντιέν, Μαρία Αποστολακέα, Πανάγος Ιωακείμ, Βάνα Καραμαούνας, Στέλιος Μάινας, Σοφία Σεϊρλή, Αλέξανδρος Σπανός, Kallisti Evangelou, Άλκης Παναγιωτίδης, Νανά Μούσχουρη

«Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος»

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2023. Δάσκαλος μια ζωή, ο κύριος Πουτιφάρ βγαίνει επιτέλους στη σύνταξη. Τώρα είναι έτοιμος πλέον να εφαρμόσει το μεγάλο σχέδιό του: να εκδικηθεί τους πρώην μαθητές του, οι οποίοι του είχαν κάνει τη ζωή μαρτύριο.

Σκηνοθεσία: Πιέρ-Φρανσουά Μαρτάν-Λαβάλ
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Ιζαμπέλ Ναντί, Τζένι Αν Γουόκερ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 10/8-16/8
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment