PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 1/9


Δυνατά ξεκινά ο Σεπτέμβριος, με νέες ταινίες, που πρόκειται να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο για την πρώτη κινηματογραφική εβδομάδα του φθινοπώρου.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε είναι το ισχυρό δράμα του Ιρανού μετρ Ασγκαρ Φαραντί, με τίτλο «Ένας Ήρωας» και η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Ντέλια Όουενς, «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες», σε σκηνοθεσία Ολίβια Νιούμαν.

«Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες»

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Στη Βόρεια Καρολίνα των 60s μια κοπέλα που έχει μεγαλώσει μόνη της στην απομονωμένη περιοχή των βάλτων γίνεται η πρώτη ύποπτος για τη δολοφονία ενός αγοριού με το οποίο είχε σχέση.

Σκηνοθεσία: Ολίβια Νιούμαν
Πρωταγωνιστούν: Τέιλορ Τζον Σμιθ, Γκάρετ Ντίλαχαντ, Ντέιζι Έντγκαρ-Τζόουνς, Χάρις Ντίκινσον, Ντέιβιντ Στράθερν, Έρικ Λάντιν, Άνα Ο’Ράιλι, Μίχαελ Χάιατ και Τζο Κρεστ

«Τρεις Χιλιάδες Χρόνια Προσμονής»

Φαντασίας, αμερικανοαυστραλέζικης παραγωγής του 2022. Μια μοναχική Βρετανίδα ακαδημαϊκός αγοράζει στο παζάρι της Κωνσταντινούπολης ένα λυχνάρι. Προσπαθώντας να το καθαρίσει, ελευθερώνει από μέσα του ένα τζίνι το οποίο της προσφέρει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τρεις ευχές της. Οι «Χίλιες και μια νύχτες» εμπνέουν μία απενοχοποιημένα διασκεδαστική σπονδυλωτή φαντασία, η οποία σε κερδίζει με την παραμυθένια διάστασή της, χάνοντας όμως κάθε γοητεία με τις διδακτικά σύγχρονες παραπομπές της.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Μίλερ
Πρωταγωνιστούν: Ίντρις Έλμπα, Τίλντα Σουίντον, Ντέιβιντ Κόλινς

«Εκκόλαψη»

Τρόμου, φινλανδικής παραγωγής του 2022. Μια έφηβη αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να ευχαριστήσει την απαιτητική μητέρα της, ανακαλύπτει ένα περίεργο αβγό πτηνού. Το κρύβει και το κρατάει ζεστό, αλλά, όταν εκκολάπτεται, αυτό που αναδύεται θα σοκάρει τους πάντες.

Σκηνοθεσία: Χάνα Μπέρχολμ
Πρωταγωνιστούν: Σίρι Σολαλίνα, Σοφία Χέικιλε, Γιάνι Βόλανεν, Ρέινο Νόρντιν

«Ένας Ήρωας»

Δραματική ταινία, ιρανογαλλικής παραγωγής του 2021. Καταδικασμένος για χρέη, ο Ραχίμ παίρνει διήμερη άδεια από τη φυλακή και προσπαθεί να διευθετήσει την οφειλή στον κουνιάδο του. Η λύση μοιάζει να έρχεται από την ερωμένη του, η οποία βρίσκει στο δρόμο μια τσάντα με χρυσά νομίσματα.

Σκηνοθεσία: Ασγκαρ Φαραντί
Πρωταγωνιστούν: Αμίρ Τζαντιντί, Μοχσέν Ταναμπαντέ, Σαχάρ Γκολντούστ

«Πτώση»

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Δυο φίλες αποφασίζουν να σκαρφαλώσουν σε μια εγκαταλελειμμένη στη μέση της ερήμου κεραία 600 μέτρων. Όταν φτάνουν στην κορυφή της, όμως, διαπιστώνουν πως δεν έχουν τρόπο να κατέβουν.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Μαν
Πρωταγωνιστούν: Γκρέις Κάρολαϊν Κάρεϊ, Βιρτζίνια Γκάρντνερ, Μέισον Γκούντινγκ, Τζέφρι Ντιν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 1/9-7/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment