PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 1/12


Οκτώ νέες ταινίες, θα αναμετρηθούν με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Απόψε κάνουν πρεμιέρα, το αστυνομικό θρίλερ «Η Νύχτα της 12ης» του Ντομινίκ Μολ, η κωμωδία «Μεγάλη Ρήξη» της Κατρίν Κορσινί, το φιλμ για την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουάινστιν «Κάποια Μίλησε» και η μουσική κωμωδία για παιδιά «Λάιλ, Ο Φίλος Μου Ο Κροκόδειλος».

«Η Νύχτα της 12ης»

Αστυνομικό θρίλερ, γαλλοβελγικής παραγωγής του 2022. Ένα νεαρό κορίτσι βρίσκεται φρικτά δολοφονημένο σε μια ήσυχη κωμόπολη τη Γαλλίας. Ένα δίδυμο αστυνομικών αναλαμβάνουν την υπόθεσή, με την επίλυσή της σταδιακά να γίνεται εμμονή, με προσωπικό κόστος και για τους δύο.

Σκηνοθεσία: Ντομινίκ Μολ
Πρωταγωνιστούν: Μπαστιάν Μπουγιόν, Μπουλί Λανέρ, Τεό Κολμπί, Λουλά Κοτόν-Φραπιέ

«Κάποια Μίλησε»

Δραματική βιογραφία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Δυο δημοσιογράφοι των New York Times επιχειρούν να φέρουν στη δημοσιότητα μια από τις πιο σημαντικές αποκαλύψεις αυτής της γενιάς, καταλήγοντας σε ένα ρεπορτάζ που γέννησε το κίνημα το Μetoo και που έσπασε δεκαετίες σιωπής γύρω από το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ.

Σκηνοθεσία: Μαρία Σρέιντερ
Πρωταγωνιστούν: Ζόι Καζάν, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Άσλεϊ Τζουντ, Μάικ Χιούστον

«Η Μεγάλη Ρήξη»

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2021. Η Ραφ και η Ζουλί, ένα ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού, δοκιμάζουν τα όριά τους στα Επείγοντα ενός νοσοκομείου που γεμίζει ασφυκτικά το βράδυ μιας μεγάλης διαδήλωσης στο Παρίσι. Το εξουθενωμένο προσωπικό και οι εξοργισμένοι και τραυματισμένοι διαδηλωτές θα κάμψουν τις βεβαιότητες και τις προκαταλήψεις του ζευγαριού. Καθώς η ένταση, έξω, κορυφώνεται, το νοσοκομείο βρίσκεται σε πολιορκία.

Σκηνοθεσία: Κατρίν Κορσινί
Πρωταγωνιστούν: Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, Μαρίνα Φόις, Αΐσατού Ντιαλό, Πίο Μαρμάι

«Λάιλ, ο Φίλος μου ο Κροκοδειλος»

Μουσική κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Όταν η Οικογένεια Πριμ μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός Τζος δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους. Όλα όμως, αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Λάιλ, έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την καλή μουσική.

Σκηνοθεσία: Γουίλ Σπεκ και Τζος Γκόρντον
Πρωταγωνιστούν: Χαβιέρ Μπαρδέμ, Κόνστανς Γου, Γουίνσλοου Φέγκλεϊ, Σον Μέντες

«Ο Τζογαδόρος»

Θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Ένας δισεκατομμυριούχος προσκαλεί παιδικούς του φίλους για μια βραδιά πόκερ. Μεταξύ τους υπάρχει μια σχέση αγάπης αλλά και ανταγωνισμού που πολλές φορές φτάνει σε οριακό σημείο ίσως αυτή τη φορά και επικίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Ράσελ Κρόου
Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Λίαμ Χέμσγουορθ, Λιν Τζιλμάρτιν, Ελσά Πατακί, Τζακ Τόμπσον

«Δεν Είσαι η Μητέρα Μου»

Ταινία τρόμου, ιρλανδικής παραγωγής του 2021. Η μητέρα της Σαρ, η Άντζελα, εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Απομένει μόνο το εγκαταλελειμμένο αμάξι της στη μέση ενός χωραφιού. Όταν το επόμενο βράδυ επιστρέφει στο σπίτι χωρίς καμία εξήγηση, είναι ξεκάθαρο για τη Σαρ και τη γιαγιά της ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Η συμπεριφορά της είναι αλλοπρόσαλλη και τρομακτική. Καθώς πλησιάζει το Χάλογουιν, μια νύχτα διαποτισμένη με αρχαίους μύθους, η Σαρ πρέπει να ξεθάψει τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειάς της και να σώσει τη μητέρα της.

Σκηνοθεσία: Κέιτ Ντόλαν
Πρωταγωνιστούν: Χέιζελ Ντούπε, Κάρολιν Μπράκεν, Τζόρνταν Τζόουνς, Πολ Ριντ

«Devotion: Οι Ήρωες των Αιθέρων»

Πολεμική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Ο Τζέσι Μπράουν είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού. Οι προκλήσεις για να αποδείξει την αξία του είναι διαρκείς και θα πολλαπλασιαστούν όταν μετατεθεί στο μέτωπο του πολέμου της Κορέας.

Σκηνοθεσία: Τζ. Ντ. Ντίλαρντ
Πρωταγωνιστούν: Τζόναθαν Μέιτζορ, Κριστίνα Τζάκσον, Γκλεν Πάουελ

«Σώσε το Δέντρο»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, ισπανικής παραγωγής του 2021. Ο δήμαρχος μιας πόλης θέλει να κόψει τα δέντρα ενός μεγάλου πάρκου, αλλά η μικρή κόρη του και τα ξωτικά που τα προστατεύουν συνασπίζονται εναντίον του.

Σκηνοθεσία: Ίκερ Αλβάρεζ και Χαλζέα Παστόρ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 1/12-7/12
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment