PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Οι κουκουλοφόροι άδειασαν την πλατεία Συντάγματος (video)



Τα κατάφεραν και πάλι οι “γνωστοί άγνωστοι” και διέλυσαν την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Τα κατάφεραν και πάλι οι “γνωστοί άγνωστοι” και διέλυσαν την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.Τραυματίες, μάχες σώμα με σώμα και συντεταγμένη αποχώρηση του ΠΑΜΕ προς την Πανεπιστημίου.

Η κατάσταση στο Συνταγμα είναι πλέον εκτός ελέγχου.Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα και κάνουν επιχείρηση “εκκαθάρισης” της πλατείας.

Ένας από τους τραυματίες είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Επισήμως, από τον Ευαγγελισμό μιλούν για 35 με 40 τραυματίες.

Πρωτόγνωρες και άκρως βίαιες είναι οι σκηνές που εκτυλίσσονται χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας στο κέντρο.Οι κουκουλοφόροι πετούν πέτρες σε μέλη του ΠΑΜΕ αλλά και αθώους πολίτες που έχουν κατέβει με την οικογένειά τους να διαδηλώσουν ειρηνικά.

Δυστυχώς, ένας συνάνθρωπος μας, που σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε από ύψωμα και φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δύο ακόμα είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος (Ερμού, Μητροπόλεως, Σταδίου, Φιλελλήνων) όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπάθησαν να απωθήσουν τους νεαρούς κουκουλοφόρους που είχαν περιοριστεί εκεί μετά την επίθεση στο ΠΑΜΕ.

Η ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα από τα χημικά είναι αποπνικτική, γεγονός που τελικά οδήγησε στην μετακίνηση ακόμα και των δυνάμεων του ΠΑΜΕ εκτός πλατείας προς την Πανεπιστημίου.

Από τη στιγμή που αποχώρησε η περιφρούρηση και οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, διμοιρίες των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν μπροστά από το χώρο του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη.

Εστίες έντασης με πρωταγωνιστές κουκουλοφόρους και δυνάμεις των ΜΑΤ υπάρχουν στην περιοχή του υπουργείου Οικονομικών και στους δρόμους πίσω από το υπουργείο (Νίκης κλπ), αλλά και στην περιοχή της οδού Φιλελλήνων και τα γύρω στενά προς την Πλάκα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι

Peristeri News

Νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου στο Μενίδι

Peristeri News

Άγνωστοι βανδάλισαν δημοτικό σχολείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment