PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Οι κινήσεις Σπανού δεν δείχνουν αποστασιοποίηση


Έντονη κινητικότητα παρατηρήθηκε τις τελευταίες ώρες από Περιστέρι… μεριά με αφορμή τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Γιώργο Σπανό να αποχωρεί από τον Ατρόμητο, σε μια χρονική συγκυρία, που κάθε άλλο παρά αποστασιοποιημένος είναι με την ομάδα ο ισχυρός άνδρας των «κυανολεύκων».

 

Τις τελευταίες μέρες τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που «ενοχλούσαν» τηλεφωνικά τον Γιώργο Σπανό για να μάθουν τι ισχύει και τι όχι και μάλιστα οι πιο βιαστικοί του μετέφεραν και τα συγχαρητήριά τους για την αγορά ομάδων από την… ΑΕΛ μέχρι και την Παναχαϊκή.

Παρ’ όλα αυτά, η απάντηση του ιδιοκτήτη της ομάδας του Περιστερίου ήταν ίδια. Διέψευδε όλα όσα γράφονταν, τονίζοντας πως ούτε βρίσκεται σε αναζήτηση νέας… επένδυσης, ούτε σε αναζήτηση αγοραστή για την ομάδα.

Μάλιστα, υπάρχουν κάποια γεγονότα τα οποία ενισχύουν τα λεγόμενα του Γιώργου Σπανού, πέρα των σημερινών επίσημων τοποθετήσεων του ίδιου.

  • Tο καλοκαίρι αποφασίστηκε και έτσι έγινε, η σύσφιξη σχέσεων με το μέρος των οργανωμένων οπαδών και πράγματι αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση.
  • Oι ενέργειές του δείχνουν ότι διαθέτει ακόμα την ίδια… τρέλα με την ομάδα. Πέρα από τον τρόπο που παρακολουθεί τα παιχνίδια, που είναι σαν να παίζει και αυτός μπάλα μαζί με τους ποδοσφαιριστές, δεν έχει χάσει ούτε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, έχοντας ταξιδέψει σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Γιάννινα για να παρακολουθήσει τον Ατρόμητο.
  • Η γρήγορη αλλαγή προπονητή, φανερώνει ότι δεν θέλει να αφήνει την ομάδα του στην τύχη και παίρνει αποφάσεις, που αν μη τι άλλο μόνο αδιαφορία δεν δείχνουν.
  • Συν τοις άλλοις, ένας ιδιοκτήτης ΠΑΕ που θα ήθελε να αποχωρήσει από τη διοίκηση, δύσκολα θα πήγαινε σε όλες τις συνεδριάσεις της Λίγκας, εκπροσωπώντας ο ίδιος την ομάδα του.

Πέρα από τον ίδιο τον Γιώργο Σπανό, τις πληροφορίες που τον θέλουν να παραχωρεί τις μετοχές του, διαψεύδουν και στενοί τους συνεργάτες που τον γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κάθε μέρα ασχολείται με τον Ατρόμητο. Ασχολείται από θέματα του αγωνιστικού τμήματος μέχρι τη λειτουργία των Ακαδημίων. Δεν υπάρχει θέμα να φύγει 100%».

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι πράγματι ο Γιώργος Σπανός, όπως και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ που βρίσκονται στα ίδια… κυβικά, είναι «μπουχτισμένοι» -όπως λένε οι ίδιοι- με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουν να είναι σε ένα πρωτάθλημα που με το ζόρι βρήκε κεντρικό χορηγό και ανά πάσα στιγμή διακόπτεται η αθλητική δραστηριότητα για γεγονότα που δεν ευθύνονται οι ίδιοι.

Βάσει αυτής της πραγματικότητας, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την απάντηση εν προκειμένω του Γιώργου Σπανού, σε περίπτωση που κάποιος επιχειρηματίας του προσφέρει το ποσό των 4 εκατ. ευρώ που γράφτηκε στα ρεπορτάζ για την παραχώρηση των μετοχών και φυσικά τη χρήση του προπονητικού κέντρου, που είναι υψηλότατων προδιαγραφών για επίπεδο Super League.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που λέει ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, είναι ότι ακόμα και να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να παραχωρήσει την ΠΑΕ, αυτό θα το κάνει, αφού έχει εγγυηθεί στο 100% ότι η ομάδα θα πέσει σε ασφαλή χέρια, όχι μόνο γιατί έχει ξοδέψει πολλά λεφτά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά γιατί σέβεται την αμφίδρομη σχέση που έχει αναπτυχθεί από το 2005 μέχρι σήμερα, τόσο με τους ανθρώπους στην ομάδα, όσο και με τους φιλάθλους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment