Αθλητικά

Οι Fentagin γιορτάζουν τα 99 χρόνια του Ατρόμητου

99 χρόνια ζωής συμπληρώνει την Τρίτη 31 Μαΐου ο Ατρόμητος και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας διοργανώνουν μια μεγάλη γιορτή την ερχόμενη Κυριακή.

Την Κυριακή 29 Μαΐου, οι Fentagin καλούν τον κόσμο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ κάθε ηλικίας, οργανωμένο και μη, για να δημιουργήσουν όλοι μαζί μια ξεχωριστή ημέρα για τα 99 χρόνια της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Την Κυριακή θα είμαστε εκεί για να τιμήσουμε όλους αυτούς που γέννησαν την ιδέα τον Μάιο του 1923.

Τον Κολομβούνη, τον Πέτα, τον Σταθόπουλο, τον Συνοδινό, τον Σταματόπουλο, τον Γλυκοφρύδη οι οποίοι ήταν οι πρωτεργάτες αυτής της ιδέας μαζί με τον Ιωσήφ Τσουρουκτσόγλου και τον Νικόλαο Επίογλου που όλοι μαζί έδωσαν το έναυσμα για να δημιουργηθεί ο γίγαντας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Θα είμαστε εκεί για κάθε γενιά που πάλεψε, τίμησε και αγωνίστηκε για να κρατηθεί η φλόγα της ομάδας αναμμένη. Για όλους εμάς που συνεχίζουμε το έργο τους υπερήφανα και για όλα τα αδέρφια που μας άφησαν νωρίς.

Την Κυριακή λοιπόν, συγκεντρωνόμαστε από τις 19:00 στο κέντρο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Δημαρχείο) για να τιμήσουμε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ όπως του αρμόζει.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, η ομάδα της ΠΟΛΗ ΜΑΣ γιορτάζει, η μέρα είναι αφιερωμένη σε αυτόν και δεν θα πρέπει να λείπει κάνεις από αυτή την γιορτή.

Η περσινή γιορτή ήταν η αφετηρία για την εδραίωση μιας ξεχωριστή ημέρας, όπου κάθε χρόνο θα γιορτάζουμε τα γενέθλια του γίγαντα ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε, και αυτό το διαβάσαμε στα πρόσωπα του κόσμου δίνοντας μας δύναμη να το συνεχίσουμε και φέτος με μεγαλύτερη όρεξη και πάντα με την ανιδιοτελή αγάπη που μας διακατέχει για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ μας.

Δεν θα χάσετε, είναι όλα έτοιμα και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη και δεδομένη!

99 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

FENTAGIN 1980

Related posts

Οι συνεργάτες του Βασίλη Σπανούλη στο Περιστέρι

Peristeri News

Φουλ ενίσχυση για το Περιστέρι – Ανακοινώθηκε ο Κασελάκης

Peristeri News

Στο Περιστέρι ο Σακούρ Τζούστον

Peristeri News

Leave a Comment